Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 252
  • Total: 252

Σχέση μεταξύ Σκέψης και Εκσπερμάτωσης

Ξεκίνησε από Michael_Design, Ιανουαρίου 03, 2009, 12:48:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Michael_Design

rain

Λοιπόν μεγάλε εσύ είσαι μεγάλο κεφάλι κι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με ποιο από τα δυο κεφάλια μου να εμπεδώσω το κείμενο σου
Ειδικά αυτό το '...Κατόπιν πολυετούς έρευνας λοιπόν και στοχασμού πάνω στο θέμα' είναι όλα τα λεφτά, φανταζόμενος τα δυο κεφάλια να στοχάζονται  :mrorange:
Πέραν της πλάκας όμως δεν είναι για πλάκα το θέμα

Michael_Design

[quote user="rain" post="309156"]Λοιπόν μεγάλε εσύ είσαι μεγάλο κεφάλι κι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με ποιο από τα δυο κεφάλια μου να εμπεδώσω το κείμενο σου
Ειδικά αυτό το '...Κατόπιν πολυετούς έρευνας λοιπόν και στοχασμού πάνω στο θέμα' είναι όλα τα λεφτά, φανταζόμενος τα δυο κεφάλια να στοχάζονται  ]

Λοιπόν εσύ μεγάλε μου φαίνεσαι για ιδιάζουσα περίπτωση…  :cool:

Τι να κάνουμε… που και που λέμε και καμιά μαλακία για να περάσει η ώρα… :lol:  :mrgreen:

rain

βρε μπας και δεν είναι μαλακία
(καλά εγώ άσε είμαι ειδική περίπτωση ακόμα τσακώνεται η μάνα μου με τον πατέρα μου με το ρητό τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί)

black_velvet

[quote user="Michael_Design" post="309148"]
[/quote]

Δηλαδή, όλ' αυτά είναι δικές σου σκέψεις και συμπεράσματα; Δική σου έρευνα;
Δώσε μας κι άλλα στοιχεία, π.χ. σε τι δείγμα πληθυσμού διεξήγαγες την έρευνά σου; έδωσες ερωτηματολόγια; η συμμετοχή ήταν εθελοντική; ή μήπως βασίστηκες στην απλή παρατήρηση; και, τελικά, με ποιο κεφάλι επεξεργάστηκες τα δεδομένα σου; το πάνω; ή το κάτω;  :razz:  :mryellow:  :mryellow:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία που έχω διαβάσει είναι του Μοραβία με ακριβώς αυτό το θέμα
Τίτλος του βιβλίου στα Ελληνικά αν θυμάμαι καλά ήταν «Εγώ κι Αυτός» όπου όλη η πλοκή του μυθιστορήματος είναι η καθημερινή ζωή του πρωταγωνιστή  και ο καθημερινοί διάλογοι και διαπληκτισμοί που έχει  το πάνω κεφάλι «Εγώ» με το πλί του «Αυτός»
Η συνολική συνισταμένη και των δυο ήταν η τελική του προσωπικότητα και συμπεριφορά.........

Πέραν αυτού μ αρέσει το avatar σου
[size=10] «αυτός»[/size]

black_velvet

Χμμμ... το έχεις αναφέρει ξανά αυτό το βιβλίο. Πρέπει πραγματικά να σου αρέσει.

Πέραν αυτού, ποιανού το αβαταρ σού αρέσει;

Michael_Design

[quote user="black_velvet" post="309255"][quote user="Michael_Design" post="309148"]

[/quote]

Δηλαδή, όλ' αυτά είναι δικές σου σκέψεις και συμπεράσματα; Δική σου έρευνα;
Δώσε μας κι άλλα στοιχεία, π.χ. σε τι δείγμα πληθυσμού διεξήγαγες την έρευνά σου; έδωσες ερωτηματολόγια; η συμμετοχή ήταν εθελοντική; ή μήπως βασίστηκες στην απλή παρατήρηση; και, τελικά, με ποιο κεφάλι επεξεργάστηκες τα δεδομένα σου; το πάνω; ή το κάτω;  :razz:  :mryellow:  :mryellow:

[/quote]

KostasD33

αυτό φυσικά.....  

(και καραλόλ Μισέλ....  ;-) )

rain

για στάκα δηλαδή να το καταλάβω καλύτερα

Λόγο όμως της φυσιολογίας του γυναικείου σώματος, δηλαδή της ύπαρξης μίας μόνο ( άνω ) κεφαλής εις το γυναικείον σώμα, υπάρχει η ιδιαιτερότητα της επιτέλεσης των δύο αυτών λειτουργιών μόνο από την μια κεφαλή εκ περιτροπής. Όμως επειδή στην γυναικεία φυσιολογία υπάρχει μόνο μια κεφαλή για να επιτελεστούν αυτές οι δύο λειτουργίες

σημαίνει ότι οι γκόμενες που σκέπτονται πολύ, αργούν να φτάσουν στον οργασμό διότι μαζεύονται πολλές σκέψεις και τι να προλάβει ένα κεφάλι???  ]δεν είναι μικρός μωρηηηή  εσύ το σκέπτεσαι πολυυυύ  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange: [/marquee]

Michael_Design

kuria

...και σκεφτηκαμε εμεις καλα και εκσπερματωσαν αυτοι καλυτερα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

andreasec13

Eεεε,καλή μου φιλενάδα,δώσε μου τη συνταγή.Να βάζω κάποια να σκέπτεται και για εμένα,γιατιί δεν βλέπω "φως".

Michael_Design

black_velvet

ok.... ο τύπος δεν διευκρίνισε ποιο πρόσωπο έβαλε στόχο. Μην το κάνουμε θέμα τώρα!  :razz:  :razz:  :razz:

252 Επισκέπτες, 0 Χρήστες