Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 521
  • Total: 521

Στην εντατική συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Διαμαντής

Ξεκίνησε από larus audouinii, Ιανουαρίου 06, 2009, 07:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

[quote user="kuria" post="309429"][size=14]...κι οταν ματωνε η καρδια και το λαρυγγι ξεφωνιζοντας "ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ" καποιοι δυναμωναν τον ηχο στα γουοκμαν...[/size][/quote]

επανάληψη μητηρ μαθήσεως
όσο αφορά τα γουοκμαν (όχι τα ηχεία από άλλο τόπικ) είχες  δίκιο

ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ και δεν πρέπει να τρομάζει η Δημοκρατία από τη λαική αμφισβήτηση, η οποία δεν την κλονίζει, αλλά την ενδυναμώνει, αφού στόχος είναι η βελτίωση, η εξελιξη της για να γίνει ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ και πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ,
για να μην είναι μια έννοια κενή περιεχομένου, ένα σύστημα που βολεύει τους λίγους και αδικεί κατάφωρα τους πολλούς Δυναμώνει η Δημοκρατία και θωρακίζεται όχι με λιγοτερη αλλά με περισσότερη Δημοκρατία Γιαυτό και έχει σημασία να είναι σωστή και ψύχραιμη η αντίδραση στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ειδικά στην επίθεση "τυφλής εκδίκησης", καταδικαστέας χωρίς συζήτηση
Αντιμετωπίζει ο τόπος μια βαθιά κοινωνική κρίση, η οποία εντοπίζεται στον τρόπο με τον οποίο ασκείται όχι μόνο η πολιτική αλλά και η κάθε είδους εξουσία, με αποτέλεσμα να έχουμε φαινόμενα εκτεταμένης διαφθοράς και προπάντων έκπτωση αξιών ...Οι σφαίρες απο τα Καλάζνικοφ δεν θα πρέπει να την τρομάζουν
απο την σημερινή ελευθεροτυπία

[quote user="larus audouinii" post="309278"]
Τώρα δεν θα καταστρέψει κανείς σε αντίποινα ;[/quote]

θα επιμείνω για μια διευκρίνηση

αυτονόητο ...το αίσθημα απογοήτευσης και κούρασης, φυσικά το σχόλιο ήταν σε τόνο περίπου ειρωνίας

Rakendytos

Εγω αντιθετα συντροφε Κωστας καταλαβα απολυτα που συμφωνεις με το ΚΚΕ..  :mrorange:

το βιντεακι αφιερωμενο..

Μαυρη πολυ σοβαρα πηρες το θεμα.. ειπα το θεμα ειναι ταξικο.. οχι θα τ αφηνε το πλουσιοπαιδο..  ;-)

black_velvet

Τελικά, συνέχεια σοβαρή με λέει αυτό το παιδί. Γιατί άραγε;    ][marquee direction=down] :razz: [/marquee][/marquee]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

[size=14]ντοντ πους γιορ λακ που λενε κι οι συμμαχοι τους οι αμερικανοι...[/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

Τώρα αν εγώ πω ότι ένα μέρος του "αστυνομικού μονολόγου" βρίσκεται και στα γραπτά μου πολύ πριν την δημοσίευση του "Ριζοσπάστη" θα φανεί ότι κομπάζω ε;;;;

Μετά μου λέτε εμένα...

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααα....

ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ... ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ...  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

απο τετοια αλλο τιποτα...

παππα για καμ του δωθε εχουμε εξομολογηση...
 :lol:

larus audouinii

:mricy:
παρούσα
το αστείο είναι πως ...πριν γίνει αυτό...παριπλανόμενη στον γκουγκλη για κάτι άσχετο τελείως ...
διαβάζω στο foroum gr κάποιον τύπο να αναφέρεται στον Νίτσε...ουσιαστικά λογοτεχνικά εγω στάθηκα γιατί κάτι μου εκανε εντύπωση  
τεσπα το λινκ της υπογραφής του παρέπεμπε http://epanastatikos--agwnas.blogspot.com (σε παλιαοτερα ποστ του συγγραφέα υπάρχουν αναφορές και εδω)
Άξιο απορίας είναι,  τουλάχιστον αν διαβάσεις μέτρια Νίτσε, πως δεν έχει σχέση η φιλοσοφία που βγάζει προς τα έξω σε σχέση με τα υπόλοιπα ..θα τρίζουν κόκαλα...τεσπα
Γιαυτό οι παραπομπές ....και τελικά λίγο αν παρακολουθείς κάποια σχηματίζεις την άποψη πως κάποια δεν είναι τυχαία ...

kuria

γλαρακι μου, αφου αλλοι τον ταϊζουν, τον ποτιζουν, τον σπουδαζουν, του παρεχουν κατοικια με ολες τις ανεσεις, πι σι και ιντερνετ να μπορει να σερφαρει, τι τον εμποδιζει λοιπον να λεει ισως και να κανει οτι θελει, απαξιωνοντας προκλητικα τις αξιες των αλλων;

521 Επισκέπτες, 0 Χρήστες