Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 687
  • Total: 687

ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ του Μαράκου

Ξεκίνησε από MARAKOS, Φεβρουαρίου 16, 2009, 08:21:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

[quote user="MARAKOS" post="334526"]μετα τιμης
Μαριος Ζαμπικος
συνταξιουχος των 20000Ευρω το χρονο
και χωρις περιουσιακα στοιχεία[/quote]
γουστάρω να ζήσεις άλλα 100 χρόνια και να εισπράττεις την σύνταξη σου να λυσσάξουν :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εγώ πλακίτσα έκανα αλλά κι εσύ γράψε και κάτι για τους άλλους που με χίλιες δικαιολογίες κάθε φορά δεν κόβουν απόδειξη
Μια τελείωσε το χαρτί, μια τελείωσε το μελάνι, μια τι να την κάνεις αφού δεν θα σου την αφαιρέσουν
ρεεεεεεεε ρεμάλια ακόμα και να μη μου την αφαιρέσουν εσύ γιατί δεν την κόβεις αλλά όλο κόβεις λάσπη   :twisted:
Κατάλαβες φίλε τι ήθελα να πω?

κώστας

eLe

MARAKOS

[quote user="rain" post="334657"][quote user="MARAKOS" post="334526"]μετα τιμης
Μαριος Ζαμπικος
συνταξιουχος των 20000Ευρω το χρονο
και χωρις περιουσιακα στοιχεία[/quote]
γουστάρω να ζήσεις άλλα 100 χρόνια και να εισπράττεις την σύνταξη σου να λυσσάξουν :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εγώ πλακίτσα έκανα αλλά κι εσύ γράψε και κάτι για τους άλλους που με χίλιες δικαιολογίες κάθε φορά δεν κόβουν απόδειξη
Μια τελείωσε το χαρτί, μια τελείωσε το μελάνι, μια τι να την κάνεις αφού δεν θα σου την αφαιρέσουν
ρεεεεεεεε ρεμάλια ακόμα και να μη μου την αφαιρέσουν εσύ γιατί δεν την κόβεις αλλά όλο κόβεις λάσπη   :twisted:
Κατάλαβες φίλε τι ήθελα να πω?[/quote]

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ.ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ Σ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΟΥΜΕ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ(ΑΠΙΘΑΝΟ)Η ΚΑΙ ΝΑ  ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

rain

[quote user="MARAKOS" post="334671"]
1
 ΚΑΠΟΙΟΙ  ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ,

2
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ [/quote]
1
ααααααα όλα κι όλα συνταξιούχε εδώ μου τα χαλάς  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Οι Εφοριακοί μας δεν είναι ρατσιστές
Δεν τα πιάνουν μόνο από τους ισχυρούς
Από παντού τα πιάνουν από μικρούς και μεγάλους. Όπου βρουν και μπορούν τα αρπάζουν. Μη τους κατηγορείς άδικα

2
Την πληρώνουμε που την πληρώνουμε την νύφη να μας καθόταν κιόλας καλά θα ήταν  :mryellow:

Η μεγάλη διαφορά που έχει το επίσημο κράτος με τα «σπίτια» είναι ότι στα «σπίτια» πας, βλέπεις, διαλέγεις πληρώνεις την τσάτσα και πηδάς. Στο κράτος δεν πας αλλά σε χώνουν, δεν διαλέγεις αλλά ότι μπάζο έχει στο πλασάρουν με το ζόρι, πληρώνεις και σε πηδάει η τσάτσα στο τέλος  :x  :x  :x

MARAKOS

MARAKOS

MARAKOS

MARAKOS

MARAKOS

MARAKOS

MARAKOS

MARAKOS

MARAKOS

MARAKOS

MARAKOS

687 Επισκέπτες, 0 Χρήστες