Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 556
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 605
  • Total: 605

Τι θέλετε να ζητήσετε απο τον απο πάνω σας

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 12, 2009, 09:32:18 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

[quote user="katinaki" post="358763"]είμαστε λοιπόν δύο οι απόντες!
βρε δεν κανονίζουμε κάτι για τις 18 που θα 'ρθω πάνω? :D[/quote]

κοριτσάκι καλώς να μας έρθεις .
κανόνισε για καφέ
φιλακια

fortune

[quote user="Belladona" post="358784"][quote user="fortune" post="358767"]Ωριστε το Κατινακι εριξε την καλυτερη ιδεα...Για να δουμε συμμετοχες για τις 18...!!!![/quote]

ok αλλά θα το οργανώσεις εσύ προς αποκατάσταση της κακής διαγωγής σου (άκου να μας πας παλιογαιδούρες και τεμπέλες .... ποθ έτρεχα ένα μήνα σχεδόν για να είναι όλα άψογα)
αλλά κάτι μου λέει πως πάλι θα λάμψεις δια της απουσίας σου . που λες να έχει καθυστέρηση η πτήση σου αυτή τη φορά ?

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

υ/γ : και μια και θέλετε κοψίδι , τι λέτε για " Τσολιά" στα βλάχικα ? καθαρό μαγαζί και καλό κρέας[/quote]

Εγω οπως ξερεις απο χρονο...δεν εχω δυστυχως,,,για οργανωση εννοω... :cool:
Ελπιζω αυτη την φορα να ειμαι παρων!
Για Τσολια συμφωνω ανεπιφυλακτα...Για οσους δεν το γνωριζουν εχει το καλυτερο μπιφτεκι(το φτιαχνει απο αρνι),απο ολους στα Βλαχικα!

katinaki

οκ κι εγώ μέσα για τις 18. Αρκεί να με κατατοπίσετε για το πού πέφτουν τα βλάχικα

Belladona

[quote user="katinaki" post="358799"]οκ κι εγώ μέσα για τις 18. Αρκεί να με κατατοπίσετε για το πού πέφτουν τα βλάχικα[/quote]

Αν τελικά πραγματοποιηθεί θα πάμε μαζί. Είναι κοντά (10΄) από το καφέ που είχαμε καθίσει

katinaki

[quote user="Belladona" post="358800"][quote user="katinaki" post="358799"]οκ κι εγώ μέσα για τις 18. Αρκεί να με κατατοπίσετε για το πού πέφτουν τα βλάχικα[/quote]

Αν τελικά πραγματοποιηθεί θα πάμε μαζί. Είναι κοντά (10΄) από το καφέ που είχαμε καθίσει

[/quote]

α εντάξει! εκεί θα είμαι εξάλλου  :smile:

Belladona

[quote user="fortune" post="358792"][quote user="Belladona" post="358784"][quote user="fortune" post="358767"]Ωριστε το Κατινακι εριξε την καλυτερη ιδεα...Για να δουμε συμμετοχες για τις 18...!!!![/quote]

ok αλλά θα το οργανώσεις εσύ προς αποκατάσταση της κακής διαγωγής σου (άκου να μας πας παλιογαιδούρες και τεμπέλες .... ποθ έτρεχα ένα μήνα σχεδόν για να είναι όλα άψογα)
αλλά κάτι μου λέει πως πάλι θα λάμψεις δια της απουσίας σου . που λες να έχει καθυστέρηση η πτήση σου αυτή τη φορά ?

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

υ/γ : και μια και θέλετε κοψίδι , τι λέτε για " Τσολιά" στα βλάχικα ? καθαρό μαγαζί και καλό κρέας[/quote]

Εγω οπως ξερεις απο χρονο...δεν εχω δυστυχως,,,για οργανωση εννοω... :cool:
Ελπιζω αυτη την φορα να ειμαι παρων!
Για Τσολια συμφωνω ανεπιφυλακτα...Για οσους δεν το γνωριζουν εχει το καλυτερο μπιφτεκι(το φτιαχνει απο αρνι),απο ολους στα Βλαχικα![/quote]

αυτό το επλίζω είναι που με φοβίζει .... γι αυτό σου λέω στείλε μια φωτογραφία σου , θα την ταίζουμε και μπιφτεκάκι από τα χεράκια του κυρ Γιάννη.
βρε καλό μου παιδάκι , μήπως έχεις λόγο και μας αποφεύγεις?  :shock:

Belladona

και συνεχίζουμε το παιχνίδι μας ......  :grin:
λοιπόν θέλω από τον fortune το μηνιαίο του ταξιδιωτικό  πρόγραμμα  :cool:

fortune

:smile:  :smile:  :smile:  :smile:

Βρε θα μας λωλανεις...Εχει δυο πυλωνες...Τα σταθερα και τα εκτακτα... :cool: ..πως να τα ξερω τα δευτερα?????
Αφου στα χω ξαναπει... :mad:

Belladona

[quote user="fortune" post="358811"]:smile:  :smile:  :smile:  :smile:

Βρε θα μας λωλανεις...Εχει δυο πυλωνες...Τα σταθερα και τα εκτακτα... :cool: ..πως να τα ξερω τα δευτερα?????
Αφου στα χω ξαναπει... :mad:[/quote]

να φροντίσεις η επιστροφή του εκτάκτου να είναι δύο - τρεις ώρες νωρίτερα ώστε να προλάβεις τις κοινωνικές - φιλικές "υποχρεώσεις"  :evil:

kuria

να εχει λιγακι υπομονη και θα τον δει σε ολο του το μεγαλειο το Χρηστο μας...   :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Belladona

να γνωρίσω και εσένα κυρία μου , έχω δει τόσο πολλά καλά να γράφονται για σένα  :razz:

kuria

τα καλα που εχεις διαβασει για μενα, εχουν γραφτει κατ ευφημισμον...  :lol:

katinaki

αλήθεια να έρθει γιατί ούτε εγώ την έχω δει τόσα χρόνια :shock:  και θα 'θελα πολύ να τη γνωρίσω :smile:

kuria

eloy

Να ΔΕΙ αυτά που γράφει για το ΕΓΩ της.

:lol:

605 Επισκέπτες, 0 Χρήστες