Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 252
  • Total: 253
  • cuba

Τι θέλετε να ζητήσετε απο τον απο πάνω σας

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 12, 2009, 09:32:18 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MEGA 1

Πάλι "χύμα" υποτίθεται? :shock:  :o
Μα δεν καταλαβαίνετε ότι το "χύμα" λειτουργεί αμφίδρομα?
Είναι όπως τις αντίπαλες πλευρές στον πόλεμο.
Έχεις εσύ απώλειες αλλά έχει και ο άλλος.
Οι γυναίκες σήμερα νομίζουν ότι μόνο ο άλλος έχει η πρέπει να έχει απώλειες.
Όταν συναντάνε όμως άτομα που δεν είναι αφελείς όπως εκείνοι που τους αρέσουν να μπλέκουν τελικά φεύγουν ταπεινωμένες με την ουρά στα σκέλια στην κυριολεξία! :lol:  :oops:  :shock:  :o
Μα δεν βαρέθηκαν?
Μάλλον όχι.
Εγώ όμως βαρέθηκα γιαυτό και αναμένω από την από επάνω να πει μόνον θετικά πράγματα, δεν βαρέθηκε η ίδια τα αρνητικά?
Απορώ.

MEGA 1

[quote user="Belladona" post="371302"]να παραμείνει το καλό παιδί που είναι [/quote]
Μία φορά όμως εσύ...παρέμεινες ΑΚΡΙΒΩΣ ή ίδια.
Τάλε κουάλε. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Μα δεν βαρεθήκατε κάποιοι ακόμα αυτήν την ιδιότυπη όσο και βαρετή "σύναξη του τσαγιού και του καφέ"?
Διαβάζετε και την μοίρα από το φλιτζάνι του καφέ μετά? :o
Θα καταλάβετε καμιά μέρα ότι εκεί έξω είστε επί ξύλου κρεμάμενοι?????????

kuria

να μην βαφτιζει την πικρια της ορθολογισμο... γιατι στο τελος θα γινει σαν το αβαταρι της...   :lol:  :lol:  :lol:

οσο για μας λεω... να παραμεινουμε οι ιδιοι βαρετοι θαμωνες αυτης της ιδιοτυπης "συναξης του τσαγιου και του καφε"...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

MEGA 1

[quote user="kuria" post="371386"]να μην βαφτιζει την πικρια της ορθολογισμο... γιατι στο τελος θα γινει σαν το αβαταρι της...   :lol:  :lol:  :lol:

οσο για μας λεω... να παραμεινουμε οι ιδιοι βαρετοι θαμωνες αυτης της ιδιοτυπης "συναξης του τσαγιου και του καφε"...[/quote]

"Της"? :!:
"Του" είναι.
Αλλά κατάλαβα.....κόλπα πάλι του Λυκείου και άλλα φτηνά πράγματα που το μόνο που αποδεικνύουν είναι η ρηχότητα, η ίδια η κενότητα, η φτήνια, η επιφανειακή νοοτροπία αλλά και η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι των γυναικών σήμερα. Μα επιτέλους αυτοί που είναι μαζί σας είναι μαζί σας μονάχα για να ικανοποιούν τα ένστικτά τους? Δηλαδή φαγητό, ύπνο κ.τ.λ κατά το μεσημεράκι η πιο βράδυ ανάλογα δηλαδή με τις ώρες ο καθένας??
Εκπλήξετε και μια φορά τα πλήθη δίνοντας κάποιες άλλες απαντήσεις. Αλλά να μου πείτε.............βγήκε ο βάτραχος στον Ωκεανό γιατί.....νόμισε ότι ήταν δελφίνι!
ΧΑΧΑΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:
Πώς την παλεύετε με τον βαρετό όσο και ρηχό εαυτό σας οι γυναίκες σήμερα????? :mricy:

jcdenton

[quote user="kuria" post="371386"]να μην βαφτιζει την πικρια της ορθολογισμο... γιατι στο τελος θα γινει σαν το αβαταρι της...   :lol:  :lol:  :lol:

οσο για μας λεω... να παραμεινουμε οι ιδιοι βαρετοι θαμωνες αυτης της ιδιοτυπης "συναξης του τσαγιου και του καφε"...[/quote]

Να ανέβει Φραπεδονίκη για να τσακίσουμε τσουρεκάκια!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

να υπενθυμισει στο απο πανω... πως με τοση κακεντρεχια... μα σερνικο δηλωνει... μα θηλυκο... παλι σαν το αβαταρι που εχει θα καταληξει...  :lol:  :lol:  :lol:

saliara

Να έρθει να βαρεθούμε μαζί!!! :mrgreen:

Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι εύκολα... αλλά όχι λόγω εμού.. :wink:

MEGA 1

[quote user="saliara" post="371397"]Να έρθει να βαρεθούμε μαζί!!! :mrgreen:

Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι εύκολα... αλλά όχι λόγω εμού.. :wink:[/quote]

""Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι εύκολα... αλλά όχι λόγω εμού""
XAXXEXEXAXAXAXAXA :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Μα τον Θεό εσύ απέδειξες αυτό που είπα- you proved my point-όπως λένε και οι Αμερικανοί.
Ξέρεις πόσες φορές το έχουμε ακούσει αυτό από γυναίκες?
Τυπική γυναικεία έκφραση και σκέψη, κλασσικότατη.
It's not my fault-it's all your fault. :razz:
Είναι ωραία όμως αυτά μου αρέσουν να σου πω την αλήθεια. Τα συνήθισα. :roll:  :razz:

saliara

[quote user="MEGA 1" post="371413"]Μα τον Θεό [/quote]

Ποιόν??

:arrow: Nα συνεχίσει να γράφει... Αφού τον διασκεδάζω, με διασκεδάζει.. Αλληλοδιασκεδαζόμαστε 8)

jcdenton

Να μη χαραμίζει τον χρόνο και την πολύτιμη διάθεσή της σε άτομα που δεν τα αξίζουν.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

να αναλογισθει το μεγεθος του πονου που μπορει να κρυβει καποιος με επιθετικη κακοτροπη συμπεριφορα και να μην ειναι τοσο αυστηρος...   :grin:

jcdenton

Να μην παρεξηγεί τις προθέσεις μου, γιατί δεν είχα κανέναν κατά νου.

[size=8]Δεν είμαι αυστηρός. Είμαι απόλυτος... και αδιαπραγμάτευτος.[/size]

ΥΓ Μου χρωστάει μια μεγάλη αγκαλίτσα  :oops:
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

KostasD33

saliara

Ζηλιάρηηη... :P

Άντε θα σου δώσω κι εσένα λίγο απ' το δικό μου.. Τέτοιες μέρες να μοιραζόμαστε... :)
Δώς μου ένα φιλάκι!!

252 Επισκέπτες, 1 Χρήστης