Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 365
  • Total: 366
  • Leon

Πως φαντάζεστε τον απο πάνω σας ???

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 13, 2009, 02:58:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos Apomakros

Την από πάνω αν κι έχω αρκετα  νοσηρή φαντασία δεν μπορώ να τη φανταστώ με τίποτα.
Όσον αφορά το αβαταρ ... Διακρίνω κάτι ιχθυοειδες... Κάτι κυνοδοντοειδες... Με αντιστροφο χρωματισμο... Κάτι από μάτι με δυο ιριδες και κόρες... Και διάφορα αλλά που αναφέρθηκαν ήδη σε δημοσιευμα... Θα το βαφτιζα "η σκοτεινή (αγνωστη) πλευρά μιας περιπτύξεως" ή αλλιώς μονολεκτικά ... Χμμμμ "ενδερωτισμος".

...κενές παράτησαν τις "κόρες" μου
κι αφού τις έντυσα στα μαύρα
δυο σκιές πλέον διαθέτω
για κάθε πηγή φωτός τους...

(Δε ξέρω, μου άρεσε η αντιστοιχιση τους με αυτή την εικόνα)

pixie

Αχ, μου άρεσε πολύ!!!  Τέλειο το σχόλιο!

Για σένα τι να πω πιά... Αξιοποιείς τόσο έξυπνα τα φυσικά σου χαρίσματα, που κάθε φαντασία κλείνει τα μάτια...

kuria

να τετοια λες και μου θυμιζεις τη μανα μου...   :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

CHRIS_FEMALE_

Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερύκοκο ρίκο ρίκο ρίκοκο ρίκο ρίκο ρίκοκό
ενας πίνακας καλοκαιρινός .... :oops:  :lol:

KostasD33

Στριμμένη ....

Πονεμένη μεν αλλά στριμμένη ενώ θα μπορούσε να βγάλει τον καλό της εαυτό προτιμά να ρίχνει κλωτσιά στην καρδάρα και να αναποδογυρίζει το γάλα

CHRIS_FEMALE_

KostasD33

Κοκορέτσι ξε κοκορέτσι (που στην τελική άσχετο με το παιχνίδι εδώ) είσαι στριμμένο άντερο

Ενώ στο βάθος παίζει να είσαι ψυχούλα

(και μη πετάς παντού και πάντα οφφ τόπικ.... δεν είναι chat το φόρουμ)

CHRIS_FEMALE_

ILI ILI LIMASMENO PYTIRIDOYXO SAVAHTANI
DEAR GOD PLIZ FORGIVE HIM ...
HE IS A FISH-GAVROS TOO...AS I AM...!!!!
OLYMPIACOS PIRAEUS

Nikos Apomakros

Δεν με νοιάζει τι λέτε, είναι το μόνο άτομο με το οποίο ως στιγμής τα γούστα μας ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα.

Και δεν νομίζω ότι είναι πληγωμένη (αν και στο ιδιαίτερα ευαίσθητη συμφωνώ απόλυτα). Είναι ολοφάνερο ότι διαθέτει απίστευτες άμυνες απέναντι σε οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει κάποιον άλλον να καταρρεύσει. Τώρα αν υπάρχουν στιγμές που ο βυθός της βγαίνει στην επιφάνεια και ξεσπάει, είναι κάτι που δεν μπορώ να ξέρω κι αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω κι ένα άτομο ανάμεσα σ' αυτούς που την περιτριγυριζουν που να ήταν μάρτυρας σε κάτι τέτοιο, αν, όταν κι εφόσον συνέβη.

Τέλος, το timing των διαφόρων "ασυναρτησιών" που λέει, δεν είναι παρομοίως ασυνάρτητο ή αψυχολόγητο. Απλά δεν γίνεται αντιληπτό.

Chris μπορείς να με ειρωνευτείς/σαρκαστείς ελεύθερα :). Αυτά πιστεύω όμως.

KostasD33

σωστός......

(είναι όμως και στριμμένη... χε χε χε)

pixie

Πω, πω... Κέντρο ψυχικών ερευνών έχουμε γίνει! :mricy:

Κώστα, για τυρόπιτα στριμμένη μιλάς? Και έχω μια πείνα!!! ;-)  :lol:

ΥΓ. Κάτω τα χέρια από το κορίτσι μου, λέμε... :cool:
Υπογραφή
O Mamy

CHRIS_FEMALE_

[quote user="Nikos Apomakros" post="350742"]Δεν με νοιάζει τι λέτε, είναι το μόνο άτομο με το οποίο ως στιγμής τα γούστα μας ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα.

Και δεν νομίζω ότι είναι πληγωμένη (αν και στο ιδιαίτερα ευαίσθητη συμφωνώ απόλυτα). Είναι ολοφάνερο ότι διαθέτει απίστευτες άμυνες απέναντι σε οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει κάποιον άλλον να καταρρεύσει. Τώρα αν υπάρχουν στιγμές που ο βυθός της βγαίνει στην επιφάνεια και ξεσπάει, είναι κάτι που δεν μπορώ να ξέρω κι αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω κι ένα άτομο ανάμεσα σ' αυτούς που την περιτριγυριζουν που να ήταν μάρτυρας σε κάτι τέτοιο, αν, όταν κι εφόσον συνέβη.

Τέλος, το timing των διαφόρων "ασυναρτησιών" που λέει, δεν είναι παρομοίως ασυνάρτητο ή αψυχολόγητο. Απλά δεν γίνεται αντιληπτό.

Chris μπορείς να με ειρωνευτείς/σαρκαστείς ελεύθερα :). Αυτά πιστεύω όμως.[/quote]

Νικο Απόμακρε σου απαντώ ευθύς αμεσως...
Δεν γνωριζω αν ταιριάζουμε...
Όντως εχω φτιάξει ασπιδα προστασιας σε ψυχολογικη βια ,αντεχω αρκετα, αλλα βιωνω εξίσου και αρκετο πόνο απο δαγκώματα φιδιών δηλητηριασμένων...αλλά ευτυχως ,εχω την ικανοτητα να γιατρευομαι μονη μου ,όμως  χρειαζομαι και λιγη βοηθεια καλοσυνατης και ζεστής αυρας για να ζωντανέψω...γιατι μερικες φορες αισθανομαι να μου κλεβουν δυναμεις...
Έχω χάσει τον παλιο πολυ καλο εαυτο μου κι αυτο με πληγωνει αφανταστα και σε αυτο το χασιμο φταινε τα βιωματα μου...
Είμαι έντονα διαισθητικο ατομο δεν με ξεγελας ευκολα και δεν εχω πεσει ποτέ έξω ακούγωντας την εσωτερικη φωνιτσα μου...Αυτο που θα σου ερθει πρωτο πραξε,αυτο ειναι και το σωστο..!!!!
Εκανες λαθος εδω..ειμαι πληγωμενη κι εχω παρα πολυ θυμο, που κρατησα μεσα μου 13 χρονια
οποτε βγαινει κατα καιρους ενα τσουναμι στην επιφάνεια του μαυρου βυθου μου...
Είμαι πολυ ευαίσθητη θα με ονομαζα εμψυχη κι οχι αψυχη βιωνω διαφορετικα τον πονο εγω  σε σχεση με αλλα ατομα και πιστεψε με ,μου ειναι ολέθριος  ειδικα οταν εχω αδικηθει και μου ριχνουν ευθυνες για κατι το οποιο δεν εχω κανει, εκει θολώνω...
Το χιουμορ μου δεν το κατανοουν ολα τα ατομα...αυτο δεν με κανει ασυναρτητη και αψυχολογητη όμως...Είναι ενα κομματι μιας μικρης ή μεγάλης  ευφυίας...
Δεν ειμαι αγενης οπως ισως να με εχουν χαρακτηρισει...
Είμαι ΆΓΓΕΛΟς για μερικους και ΕΦΙΑΛΤΗς για καποιους αλλους...
ΆΝ με προκαλεσεις σε προειδοποιω με το τρόπο μου άν  ΜΕ ΠΕΙΡΆΞΕΙς ...ΣΕ ΕΚΑΨΑ...ΤΕΛΟς...Κουραστηκα να συγχωρω κακες ψυχες ...κουραστηκα να τους κανω καλό και να με μαχαιρώνουν πισώπλατα... δεν ειμαι ο Χριστός ούτε η Παναγία...ειμαι ενας ανθρωπος με ευαισθησιες και αδυναμιες...

Nikos Apomakros

Επιτέλους...  

ΥΓ: Μη διστάσεις να ακολουθήσεις τη φωνούλα σου κι απέναντί μου.
Αναρωτιέμαι κιόλας τι μπορεί να σου λέει ;)... είναι πρόκληση ομολογώ.

Κι ακόμα κι αν δεν αντέξω πάντως ένα τυχόν "χτύπημα", τουλάχιστον
θα με βελτιώσει για την επόμενη φορά. Ουδέν κακό αμιγές καλού.
Νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου...

CHRIS_FEMALE_

[quote user="Nikos Apomakros" post="350756"]Επιτέλους...  

ΥΓ: Μη διστάσεις να ακολουθήσεις τη φωνούλα σου κι απέναντί μου.
Αναρωτιέμαι κιόλας τι μπορεί να σου λέει ;)... είναι πρόκληση ομολογώ.

Κι ακόμα κι αν δεν αντέξω πάντως ένα τυχόν "χτύπημα", τουλάχιστον
θα με βελτιώσει για την επόμενη φορά. Ουδέν κακό αμιγές καλού.
Νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου...[/quote]

το επιτελους δεν καταλαβαινω που κολλαει...? ;-)
το ιντερνετ ειναι απροσωπο για να διαισθανθω οτιδηποτε...καποτε ενιωσα μια πολυ δυνατη αυρα να με αγκαλιάζει...τρομερή αίσθηση ομολογώ... :cool:
απο φωτο καταλαβαινω τα παντα εχω ενα χαρισμα αν δω καποιο άτομο να διαβασω τη ψυχη του ή αν δεν μπορεσω να το κανω αυτο κατι καλο ή κακο θα διαισθανθω...πχ.όταν προκειται να πεθανει καποιο ατομο το διαισθανομαι και αισθανομαι να με διαπερνα ηλεκτρικο ρευμα και να με χτυπαει κατευθειαν στην καρδια...μου εχει τυχει πολλες φορες να δω το προμυνημα θανάτου ενος ατομου... :cry:
Εσυ μου βγαζεις κατι σκοτεινο και στο έχω ξαναγραψει...

365 Επισκέπτες, 1 Χρήστης