Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Πως φαντάζεστε τον απο πάνω σας ???

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 13, 2009, 02:58:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vencedor

[quote user="black_velvet" post="354075"]Σε μια παραλία, μ' ένα τεράστιο λευκό καπέλο και φαρδιά παντελόνα, να φυσάει αεράκι και εκείνη ν' αγναντεύει το πέλαγο....[/quote]

τι πινεις κ την ακους ετσι βρε C?  :razz:

black_velvet

Έλα! εντάξει! Μη φωνάζεις! το είδα πριν λίγο και το διόρθωσα.
Λίγο κρασάκι έβαλα μαζί με το φαγητό. Μην το κάνουμε και θέμα τώρα.  :razz:  :razz:  :razz:  :lol:  :lol:  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

vencedor

..τι εχεις ξαναπει?
πες κανα φρεσκο τωρα που εχεις ριξει κ αλκοολ στο αιματολογικο σου δυκτιο :razz:

....λοιπον... σε φανταζομαι, ελαφρως "γεματη" λογω αλκοολ μεσημεριανο...
με ασπρο μπλουζακι, σιελ σορτ, ξυπολητη κ με ενα φραπε παγωμενο να σε περιμενει.

black_velvet

Χεχεχε! Για να με συνεφέρει απ' το αλκοόλ, ε;

Σε βλέπω να μειδιάς, να χαμογελάς διαβάζοντας τις βιαστικές μου απαντήσεις. Ένα χαμόγελο γλυκό και τόσο μα τόσο εγκάρδιο....

Belladona

[quote user="vencedor" post="354077"][quote user="black_velvet" post="354075"]Σε μια παραλία, μ' ένα τεράστιο λευκό καπέλο και φαρδιά παντελόνα, να φυσάει αεράκι και εκείνη ν' αγναντεύει το πέλαγο....[/quote]

τι πινεις κ την ακους ετσι βρε C?  :razz:[/quote]

γιατί την λες στο κορίτσι καλό μου παιδί ?
εμένα πάντως πολύ μου αρέσει η εικόνα που περιγράφει η velvet και άμα θες να ξέρεις έτσι έκανα τα απόβραδα στις διακοπές μου. το καπέλο μόνο ήταν λίγο μικρότερο

vencedor

[quote user="black_velvet" post="354089"]Χεχεχε! Για να με συνεφέρει απ' το αλκοόλ, ε;

Σε βλέπω να μειδιάς, να χαμογελάς διαβάζοντας τις βιαστικές μου απαντήσεις. Ένα χαμόγελο γλυκό και τόσο μα τόσο εγκάρδιο....[/quote]

τι ειναι το μειδιας? :???:

πετυχα τιποτα?
_________________________________________________________________________________________________

το απο πανω μου ειπαμε... ετοιμο για απογευματινα ουζακια διπλα σε κυμα. ;-)

Belladona

[quote user="vencedor" post="354092"][quote user="black_velvet" post="354089"]Χεχεχε! Για να με συνεφέρει απ' το αλκοόλ, ε;

Σε βλέπω να μειδιάς, να χαμογελάς διαβάζοντας τις βιαστικές μου απαντήσεις. Ένα χαμόγελο γλυκό και τόσο μα τόσο εγκάρδιο....[/quote]

_________________________________________________________________________________________________

το απο πανω μου ειπαμε... ετοιμο για απογευματινα ουζακια διπλα σε κυμα. ;-)[/quote]

μειδιάς = χαμογελάς , σχεδόν χαμογελάς  ;-)

vencedor

χμμμμμ....   φανταζομαι το απο πανω μου, με Ζουπερ σ6 ενδυμασια δασκαλας να προσπαθει να μου μαθει ελληνικα...χαχαχα

black_velvet

[quote user="vencedor" post="354092"]

πετυχα τιποτα?

...[/quote]

Είναι πλεονασμός δικός μου. Μειδίαμα είναι το χαμόγελο.  :smile:

Ε, όπως αντιλαμβάνεστε, τον φαντάζομαι απόλυτα πετυχημένο.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

vencedor

ουυυυυ.... απολυτα επιτυχημενος λεμε... δεν μπορεις να φανταστεις ποσες επιτυχιες εχω καταφερει...

την φανταζομαι να απορει>>>?

black_velvet

vencedor

:roll:   ομορφη, χαμογελαστη, χαρουμενη, με κεφια γενικως.

black_velvet

όντως.... τα έχω... ακόμη.................

:arrow: ανυπόμονο για την Παρασκευή.....  να ησυχάσει από μας!  :mrorange:

vencedor

kuria

με ομορφα ματια και βαθυ εξεταστικο βλεμμα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

530 Επισκέπτες, 1 Χρήστης