Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 684
  • Total: 684

Δηλώνω

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 13, 2009, 03:10:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

[quote user="larus audouinii" post="314168"]....πως ακόμη δεν εχω πάει στην Ακροκόρινθο[/quote]

Ούτε κι εγώ! Έλεγα πως είναι κοντά και πήγαινα συνέχεια παραπέρα.

Πάμε;

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

...δεν ειμαι δηλωσιας!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

...ότι θα πνίξω τον πόνο της απουσίας σου σε ένα 3ο -μπορεί και 4ο- πιάτο μακαρονάδα με κιμά και μπόλικο τυρί.

kuria

...οτι σου εχω αδυναμια! :lol:

angelatr21

Ευφυια ειναι καποιος που σε παραλια γυμνιστων μπορει και θυμαται φατσες...!!!!!!!!

pinkkiss

.....γλυκα αναστατωμενη....

katinaki

πως δεν ξέρω τι΄είναι αυτο

[quote user="Gerogriniarhs" post="314167"]...Κιαμήλμπεης ...!!![/quote]

kuria

ο κιαμηλμπεης ηταν της κορινθου και ποτε προστατευε τους προυχοντες και ποτε οι προυχοντες αυτον... ομως μια χαρα τα "εχωσε" στον υψηλαντη και στους ντοπιους οπλαρχηγους που τρωγονταν μεταξυ τους...
«ο θεός ηθέλησεν να σας βοηθήση και επιτύχατε. σας συμβουλεύω όμως ως φίλος τούρκος να παύσητε από τας διχονοίας σας να γνωρίσετε έναν Αρχηγόν να σας κυβερνά, πιστεύετε να σας ειπώ, ότι όλοι σας εις τον οδάν μου ήλθατε ερωτώντας με περί πλούτου και χρυσίου. δεν δύναμαι να αρνηθώ ότι έχω εις Κόρινθον αρκετόν. μα εις ποίον να τον εμπιστευθώ αφʼ ού εσείς οι ίδιοι δεν εμπιστεύεσθε ένας τον άλλον και πως δύναμαι να μαρτυρήσω εις τον έναν ενώ δεν έχει την ισχύν να με προφυλάξη από τον άλλον σύνδροφόν του. Σας το ξαναλέγω ότι ευχαριστώ προς όλους σας δια την ζωήν μου οπού με εχαρίσατε ως Συμπατριώτης σας όμως Σας συμβουλεύω το ογληγορότερον να γνωρήσετε αρχήν ώστε η βοήθειά μου να πιάση τόπον. Ταύτα ακούσαντες όλοι αισθάνθησαν το σφάλμα των και τον ευχαρίστησαν εις την συμβουλήν»
τον σκοτωσε ο Αχιλλεας ενας καλογερος που ειχε τοποθετηθει φρουραρχος στην κορινθο...

katinaki

ευχαριστώ για την ενημέρωση. Το χρυσάφι τελικά ποιος το πήρε? ο Αχιλλέας;

Gerogriniarhs

...ότι ο Αχιλλέας πήρε το μακρύτερο από τα τρία (καθότι κιοτής και θρασίμι).Τα χρυσά τα πήρε ο Δράμαλης,μαζί με την χήρα του Κιαμήλμπεη,την Γκιούλ- Χανούμ.

kuria

...καλυτερα να μην αρχισουμε να απαριθμουμε τους κιοτηδες και τα θρασιμια της περιοδου εκεινης, γιατι θα χασουμε το λογαριασμο...

Gerogriniarhs

...ότι βρίσκω απολύτως ορθή την δήλωσή σου...καλύτερα να αρχίσουμε την απαρίθμηση των σημερινών κιοτήδων και θρασιμιών,αρχίζοντας από τους 300 χαραμοφάηδες.  

kuria

... θα επρεπε να παραπεμφθουν για εσχατη προδοσια...

pinkkiss

Gerogriniarhs

...ότι σε έχασα.Τι έγινε;Παρεδόθης άνευ όρων;

684 Επισκέπτες, 0 Χρήστες