Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Που είσασταν πριν το Log-In

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 19, 2009, 03:08:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

ατελείωτη κουβεντούλα με την παρέα

vencedor

Belladona

με έπιασε το μαγειρικό μου σύνδρομο . έκανα σοκολατάκια, soft cookies (θα συνοδευτούν με παγωτό καϊμάκι), ζήμωσα πολύσπορο ψωμάκι, και έκανα και μια τυροπιτούλα

οταν το αποφασίσω , δεν παίζομαι λέμε  :lol:  :lol:  :lol:

vencedor

[quote user="Belladona" post="365389"]με έπιασε το μαγειρικό μου σύνδρομο . έκανα σοκολατάκια, soft cookies (θα συνοδευτούν με παγωτό καϊμάκι), ζήμωσα πολύσπορο ψωμάκι, και έκανα και μια τυροπιτούλα

οταν το αποφασίσω , δεν παίζομαι λέμε  :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Ζουπερ λαιμαι. ;-)

Belladona

[quote user="vencedor" post="365390"][quote user="Belladona" post="365389"]με έπιασε το μαγειρικό μου σύνδρομο . έκανα σοκολατάκια, soft cookies (θα συνοδευτούν με παγωτό καϊμάκι), ζήμωσα πολύσπορο ψωμάκι, και έκανα και μια τυροπιτούλα

οταν το αποφασίσω , δεν παίζομαι λέμε  :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Ζουπερ λαιμαι. ;-)[/quote]

τώρα όμως πάω για ένα συνοπτικό ρετουσάρισμα ξεκούρασης και τα ξαναλέμε.

Belladona

.... από το πρωι γυρνάω στους δρόμους  :mad:

vencedor

papadia

.....στη παραλια κ εκανα το 2ο μπανακι....

Belladona

[quote user="papadia" post="365610"].....στη παραλια κ εκανα το 2ο μπανακι....[/quote]

αυτό είναι πρόκληση Λένα  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Belladona

εδώ που είμαι απο τις 8,30π.μ.  :evil: στο γραφείο  :evil: και άλλες κάνουν τα μπανάκια τους  :cry:

papadia

[quote user="Belladona" post="365624"]εδώ που είμαι απο τις 8,30π.μ.  :evil: στο γραφείο  :evil: και άλλες κάνουν τα μπανάκια τους  :cry:[/quote]

....εισαι ζου...λιαρα.....ζουλιαρα.....ζουλιαρα...... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Belladona

[quote user="papadia" post="365628"][quote user="Belladona" post="365624"]εδώ που είμαι απο τις 8,30π.μ.  :evil: στο γραφείο  :evil: και άλλες κάνουν τα μπανάκια τους  :cry:[/quote]

....εισαι ζου...λιαρα.....ζουλιαρα.....ζουλιαρα...... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

όταν πρόκειται για θάλασσα, ποτάμι, καταρράκτη, λίμνη και γενικώτερα όπου μπορώ να κολυμπήσω , τρελλένομαι  :oops:
είμαι ζουλιάρα   :lol:  δεν το ελέγχω αυτό το θέμα  :sad:

vencedor

..στο τΑμ-ΤουΜ... με ειχαν προσκαλεσει για καφε τα μαΪμουδια.

Belladona

ειχαμε πάει την βολτίτσα μας με τον Ροδόλφο μου. είναι και αυτό μια καλή ευκαιρία για περπάτημα

katinaki

541 Επισκέπτες, 1 Χρήστης