Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 748
  • Total: 748

ΩΡΑ ΓΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 8.30 ΜΜ

Ξεκίνησε από See_Me, Μάρτιος 24, 2009, 02:33:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

καλα ειπαμε  να σβησουμε τα φωτα για μια ώρα
και μιλαμε ωρες, για το θεμα αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε και τι εγινε λοιπον?

σβησε τα φωτα
μην ανοιξεις σε κανεναν
κλεισε τις κουρτινες και παρε με αγκαλια

Michael_Design

αφήστε τα μίση και πιάστε το μαμίση[/b]"?
Κάπως έτσι τέλος πάντων, δεν το θυμάμαι και καλά... :cool: [/color]

pinkkiss

[size=14]Σωτηριο ετος ..2009
..... 2 δισεκατομμύρια .....ανθρωποι ....δεν θα σβησουν τα φωτα τους ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ....[/size]

See_Me

[size=14]Μήπως μπορείτε να σεβαστείτε για μια φορά ένα θέμα ?? Εντάξει, ίσως σας είναι δύσκολο να σεβαστείτε τον συγγραφέα του... αλλά ας μην κάνετε μπάχαλο ό,τι θέμα βρίσκετε.

Μιχάλη μπορούσες κάλλιστα να βάλεις το θέμα της "αναμμένης ώρας" σου σε δικό σου θέμα και να γράψεις ό,τι επιθυμείς και σκέφτεσαι. Είναι δικαιωμά σου και άποψή σου. Αλλά εδώ δε νομίζω ότι είναι το κατάλληλο μέρος. Δε θα κάνω διάλογο του στυλ "είμαστε πρόβατα..κλπ".

Μπορεί να μη σέβεστε εμένα, ή να έχετε τις αντιδραστικές σας τάσεις αυτό τον καιρό και να τα βλέπετε όλα αντι-μαζικά, αλλά σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε μερικούς ανθρώπους (ή οργανώσεις) που δρουν αλτρουιστικά από την ίδρυσή τους και σταματήστε το εδώ.
[/size]

(και κάποιος... καλό θα είναι να κοιτάζει νωρίτερα τη θυρίδα του)

Michael_Design

[size=14]Αγαπητή See_Me σε καμία περίπτωση με την συμμετοχή μου στο θέμα που ανάρτησες, δεν προσπάθησα να υποβαθμίσω αυτό ή την προσωπικότητα σου. Λυπάμαι αν το εξέλαβες έτσι. Τα όσα ανάρτησα αποτελούν την άλλη άποψη του ζητήματος και έχουν απόλυτη σχέση με το θέμα που ανάρτησες. Το κάθε θέμα έχει πολλές οπτικές και νομίζω ότι συμμετέχουμε σε έναν καθόλα ελεύθερο χώρο ανάπτυξης ιδεών, συζητήσεων, λόγου και αντιλόγου. Προσωπικά εγώ δεν στρέφομαι εναντίον καμιάς από τις δυο απόψεις επί του θέματος. Όλοι βλέπουμε και αποφασίζουμε για τον εαυτό μας. Εάν παρόλα αυτά προσβλήθηκες από τα όσα ανάρτησα στο ποστ, δίνω το ελεύθερο στους συντονιστές να τα διαγράψουν. [/size]

kodikas

[quote user="See_Me" post="313882"][size=14]Μήπως μπορείτε να σεβαστείτε για μια φορά ένα θέμα ?? Εντάξει, ίσως σας είναι δύσκολο να σεβαστείτε τον συγγραφέα του... αλλά ας μην κάνετε μπάχαλο ό,τι θέμα βρίσκετε.

Μιχάλη μπορούσες κάλλιστα να βάλεις το θέμα της "αναμμένης ώρας" σου σε δικό σου θέμα και να γράψεις ό,τι επιθυμείς και σκέφτεσαι. Είναι δικαιωμά σου και άποψή σου. Αλλά εδώ δε νομίζω ότι είναι το κατάλληλο μέρος. Δε θα κάνω διάλογο του στυλ "είμαστε πρόβατα..κλπ".

Μπορεί να μη σέβεστε εμένα, ή να έχετε τις αντιδραστικές σας τάσεις αυτό τον καιρό και να τα βλέπετε όλα αντι-μαζικά, αλλά σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε μερικούς ανθρώπους (ή οργανώσεις) που δρουν αλτρουιστικά από την ίδρυσή τους και σταματήστε το εδώ.
[/size]

(και κάποιος... καλό θα είναι να κοιτάζει νωρίτερα τη θυρίδα του)[/quote]

ειναι προσωπικη μου επιλογη να αποφευγω να συμμετεχω σε θεματα που φερουν το μανδυα της κοινωνικης ευαισθητοποιησης,
ισως γιατι τα θεωρω "ντορος να γινεται" ή ισως γιατι οταν σκεφτομαι ανατριχιαζω.

ομως

αντιδρω αντανακλαστικα σε καθε προσπαθεια φιμωσης του αντιλογου και της διαφορετικης αποψης και θεωρω απολυτο δικαιωμα του καθενος
(εστω κι αν αυτος ο καθενας αποτελει μειοψηφια ή αν διαφωνω μαζι του) την καταθεση της γνωμης του ελευθερα.

θεωρω επισης επικινδυνη σχοινοβασια σε ολοκληρωτικες νοοτροπιες το καλεσμα  σε επιδειξη σεβασμου για μια δημοσιοποιημενη αποψη,
διοτι καμμια θεση δεν τιθεται αυτοματως στο απυροβλητο αλλα αντιθετως επιβαλεται ο αντιλογος της.

στη λοιπον συγκεκριμενη περιπτωση θεωρω πως σωστα το θεμα της "αναμμενης ωρας"
τοποθετηθηκε στο ιδιο θεμα με "την ωρα της γης" και θα ηταν ατοπη καθε διαφορετικη επιλογη.

Michael_Design

katinaki

κώστας

Πέραν των προαναφερθέντων
υπάρχει επιπλέον μία διάσταση
η οποία -απορώ πώς- διέλαθε
της προσοχής υμών.
Επιθυμώ λοιπόν
να καταγγείλω με τον πιο σκληρό τρόπο
τις δόλιες απόπειρες
του σιωνιστικού μηχανισμού
κατά της ελλάδας και των ελλήνων
που από τη μακρυνή αουστράλια ορμώμενος
μηχανεύτηκε τρόπους ώστε
να στερηθεί ο απανταχού ελληνισμός
την αέρινη κίνηση, την μαγευτική πάσα,
τις μεγαλειώδεις βούτες αυτού
του τεράστιου αναστήματος
που ακούει στο όνομα καραγκούνης
αλλά και των άλλων ηρώων
(έως και ημίθεων)
της ελλαδάρας μας
οι οποίοι, τη δεδομένη ώρα
δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα
ενάντια στο σιωνιστικό / εβραϊκό συγκρότημα.

Καλώ λοιπόν, όλους τους έλληνες
τους πρωτοπόρους (πάντα και παντού)...
- να σταθούν εμπόδιο στα σιωνιστικά σχέδια
- να φανούν πρωτοπόροι ακόμη μία φορά
- να σβήσουν τα φώτα το σάββατο 28/3 και ώρα 4]
eLe

katinaki

στις 4.00 π.μ. εσείς ανοιχτά τα 'χετε  :?:

κώστας

eLe

larus audouinii

Κοίτα που προέκυψε  αναρχικός και ο κώστας