Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 615
  • Total: 616
  • Leon

ο παπαρισμος -παντα νεα και συγχρονη κοσμοθεωρια

Ξεκίνησε από sevenseas, Απριλίου 22, 2009, 04:17:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

amfiprostylos

"Αυτός που σπέρνει δάκρυα και πόνο
 θερίζει την αυγή ωκεανό"

οι στιχοι του μανου ελευθεριου μεσα απο την μελωδικη φωνη του γαργανουρακη ειναι η απαντηση στη βια που εχει την ιδιοτητα να κλωνοποιηται ταχυτερα απο την καλωσυνη και την αγαπη .

σχετικα με την σεχτα εχω να πω οτι οι γενικευσεις (ταμπελες) ειναι δειγμα βλακειας. π.χ. οι πυροσβεστες ειναι ολοι ταβλαδοροι, οι παπαδες ειναι αδελφες, οι ταξιτζιδες απατεωνες, οι αλβανοι ειναι ολοι κλεφτες κτλ κτλ

δεν ειναι λογικο μια κοινωνικη ομαδα - αστυνομικοι - να ειναι ολοι μπατσοι γουρουνια δολοφονοι. σιγουρα υπαρχουν τετοιοι μεσα στις ταξεις τους οπως και σωστοι και τιμιοι επαγγελματιες.

αν δηλαδη καποιος οδηγος παρασηρει και σκοτωσει ενα παιδι, θα πρεπει να αρχισουμε να πυροβολουμε ολους τους οδηγους αυτοκινητων; αν ο ταδε παιδεραστης ειναι κρεωπολης ,θα πρεπει να μακελευσουμε ολη την κρεαταγορα;

η βλακεια δυστυχως δεν εχει ορια.

αν θελουμε αλλαγες , πρωτα να αλλαξουμε τους εαυτους μας και τοτε ως δια μαγειας θα αλλαξουν τα παντα.
οσο για τις διαφορες επαναστατικες κουραδες θα τους θυμησω τα λογια ενος πραγματικου επαναστατη : " ο αληθινος επαναστατης ενεργει με γνωμονα την υπερτατη αγαπη προς τον ανθρωπο" che.

Vanessa

Ειναι παντως κριμα να δινουμε ετσι ενα ονομα και να ταμπελιαζουμε μια θεωρια...
Γιατι δλδ @α@αρισμος?

Ειναι κατι αχρηστο το ευγενες οργανο @α@αρι?
Κοινως α@χιδι?
Μεταξυ μας παντα αναρωτιωμουν αν @α@αρια ειναι η λεξη για ολο το ..ηχοσυστημα ή αφορα μονο
τα 2 α@χιδια.

Δια του λογου το αληθες,θα ηθελα να αναφερω οτι χωρις αυτο το χρησιμο,με την χαριτωμενη σακουλοειδη εμφανιση,
τον ευπλαστο χαρακτηρα του,που ομως ερχονται στιγμες που τεινει προς την εμπεριστατωμενη σκρηροτητα,αν και απο την πειρα μου
θα ελεγα οτι αυτο δεν ειναι κανονας,μιας που εδω εχουμε προβληματα σκλήρυνσης αλλων,πιο μεγαλων,την χαμηλη θερμοκρασια
που διατηρει ακομη και εις το μεσοκαλοκαιρο οταν ειναι παχιες οι μυγες,πραγμα που αποδεικνύει οτι ο Αυγουστος δεν ειναι μηνας για διαιτα,
και τις αραιες τριχουλες του,οργανο,ειναι απαραιτητο δια την τεκνοποιηση,ικανοποιηση,αυτοικανοποιηση,και ενιοτε και για την ποιηση.
Εξαιρετη χρησιμοτητα επισης εχει για τους καρεκλοκενταυρους που βαριουνται στο γραφειο,και αντις να κανουν κανα ποστ να γουστερνει ο λαος
ασχολουνται δε δαυτα.Μην παραλειψω να πω οτι αν δεν υπηρχαν,οι κουροι θα ειχαν μια εντελως αλλη μορφη.

Γιατι λοιπον @α@ρισμος?
Σας ερωτω.

(Αν ολα τα ανωθι ειναι εντελως @α@αριες,να επιληφθει ο admin,να με συλλαβουν,να τα σβήσετε και να μου φερνετε τσιγαρα στη φυλακη)
(Ειμαι νεα εδω..λυπηθειτε με...)
(Καπνιζω oldHolborn με χαρτακια γλυκοριζα.Φερτε και λιγη ριγανη να το αραιωνω)

katinaki

:lol:  :lol:  :lol:  βρε δε ξαναγράφεις κι ένα μυθιστόρημα τώρα που σου 'ρθε ο οίστρος?  ]12043[/albumimg]

Vanessa

Kατινα....σαλαμακι!!!!!

;-) καλως σε βρηκα.

Ισως.
Αλλα πρωτα θα απαντηθει το μεγα ερωτημα

"Μεταξυ μας παντα αναρωτιωμουν αν @α@αρια ειναι η λεξη για ολο το ..ηχοσυστημα ή αφορα μονο
τα 2 α@χιδια?"

katinaki

θα περιμένω κι εγώ απάντηση από τους έχοντες και φέροντες το εν λόγω σύστημα  ;-)

Vanessa

Για να απαντησουν Κατινακι,θα πρεπει εκτος απο το να φερουν το συστημα,να το τιμουν κιολας.
Επισης μια καλη γνωση ανατομιας και Ελληνικων :mrgreen:

skou70

xwris na diekdikw titlous kai "parashma" kai ola ayta ta yperoxa mporw na dhlwsw oti i en logw ekfrash - etsi opws egw tin antilambanomai kai tin xrhsimopoiw (se antithesi me ti xrhsimothta twn anaferomenwn se aythn) - anaferetai se olakerh tin ektash pou periklyetai apo ton afalo mexri ta gonata ... otan milame gia eniko i anafora einai sto kentriko ergaleiuo kai otan milame plithintiko i anafora ginetai sta parelkomena ... elpizw na eriksa ligo fws sta thola nera  :shock:

Vanessa

Επιτελους!

ΧΥΘΗΚΕ ( :mricy: ) απλΥτο φως Εδω Μεσα.

sevenseas

Θα έλεγα, ότι είναι εύλογη η απορία γιατί παπαρισμός?
αν δεν διέβλεπα μια σύγχυση μεταξύ παπαριών και παπαρισμού

Τα πλήρως περιγραφόμενα  υπό Βανέσας παπάρια δεν είναι άλλο τι παρά ένα accessory του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος

Ο παπαρισμός όμως δεν είναι άλλο τι παρά η συνεχής ενασχόληση με τα παπάρια.
Ενώ το κύριο όργανο αναπαραγωγής και ηδονής είναι άλλο , το οποίο ορθώνεται και παράγει άμεσο έργο .
Η ενασχόληση με τα ήσσονος σημασίας  κι η άγνοια του μεγίστου και μεγαλειώδους είναι η ουσία του παπαρισμού

Ασχολούμαστε με τα μικρά , κι όχι με τα μεγάλα
Μας δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάζουμε το δάκτυλο

Μετά τιμής
7~

pixie

Σε μια προσπάθεια να συμβάλω στο επίμαχο του παπαρισμού έργο, και προς εγγυημένη ανύψωσιν του ηθικού, έχω να δηλώσω τα εξής:

Διατίθενται ανυψωτικά μηχανήματα, αναβατόρια, καλαθοφόρα, βαρούλκα αλυσίδας και σύγχρονα κλαρκ!!!

Γίνονται κρατήσεις και για θέση V.I.P. :mrgreen:

KostasD33

[quote user="skou70"]....
 - anaferetai se olakerh tin ektash pou periklyetai apo ton afalo mexri ta gonata ...
.....[/quote]

Για στάκα βρε Τολάκο.....
εσένα ξεκινάνε από τα γόνατα?? Άντε περναει στον ντούκου μέχρι τον αφαλό !!!

[quote user="sevenseas"].... δεν είναι άλλο τι παρά ένα accessory του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος
.....
....
Ασχολούμαστε με τα μικρά , κι όχι με τα μεγάλα
Μας δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάζουμε το δάκτυλο
[/quote]
ε όχι και απλά accessory ολόκληρη η αγία οικογένεια μπρε.....
πας καλά??
και Ζωρζ........
καλό να κοιτάς το φεγγάρι αλλά όταν παν να σου κόψουν το δάχτυλο σταματάς να σεληνιάζεσαι !!!

[quote user="Vanessa"].....
.....
την [size=14]...
χαμηλη θερμοκρασια[/size]

που διατηρει ακομη και εις το μεσοκαλοκαιρο οταν ειναι παχιες οι μυγες,πραγμα που αποδεικνύει οτι ο Αυγουστος δεν ειναι μηνας για διαιτα,
....
....[/quote]
Αυτό κι αν είναι είδηση για εμένα
Είναι αλήθεια ότι είναι δροσερά?
Τσεκαρισμένο ?? συμφωνεί ο γυναικείος πληθυσμός?
Να είσαι σίγουρη ότι τα αγοράκια δεν το έχουμε προσέξει αυτό

Καλά λέω εγώ ότι ειδικές για τα @@ μας είναι οι γυναίκες που έχουν μια πιο κοντινή ολοκληρωμένη ολογραφική αντίληψη από εμάς
Εμείς μέχρι να συνεννοηθούμε μαζί τους παρνάει ακόμα και μέσα από το στομάχι οπότε λογικό στο τέλος να αναπτύσσεται ο παπαρισμος κατά τον θεματοθέτη

skou70

sevenseas

προς τινες κυριες

παπαρια ολοι φερουν αναμεσα σταποδια τους
οποτε μην κανετε διακρισεις

περαν αυτου

αυτο που εχω καταλαβει ποτε ειναι το ερωτημα
εχεις παπαρια?
και ποιος δεν εχει?
αλλο ενα που δεν καταλαβαινω επίσης  ειναι αυτος ο υπερμετρος  σεβασμος στα παπαρια σε αντροκουβεντες
τι νοημα εχει αυτος οσεβασμος σε δυο σκατολοιδια, που ακομη κι οι γατες εχουν

με δυο λογια
δικαιολογιεται πληρως η εννοια παπαρισμος με οσα εχουν λεχθει

amfiprostylos

τ' @ρχιδι@ μας τα δυό , στο καμπαναριό. το γ@μησαμε το θεμα ή μου φάνηκε;(δοτικη αττικης διαλεκτου)

Vanessa

[quote user="KostasD33" post="319560"]Αυτό κι αν είναι είδηση για εμένα
Είναι αλήθεια ότι είναι δροσερά?
Τσεκαρισμένο ?? συμφωνεί ο γυναικείος πληθυσμός?[/quote]

yeap.
...check it. :mrblue:

[spoiler]Παρακαλω να αναφερεστε στο θεμα και οχι σε καμπαναρια διοτι θα ειναι off-topic.
[/spoiler]

615 Επισκέπτες, 1 Χρήστης