Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 250
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 244
  • Total: 245
  • cuba

ΒΛΑΚΑΣ Η ΚΑΚΟΣ

Ξεκίνησε από tria, Μαΐου 25, 2009, 09:47:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

[quote user="tria" post="317792"][quote user="κώστας" post="317768"]Με το βλάκα δεν τα βάζεις
και αγνοείς τον κακό.
...
Πολύ μοναξιά βλέπω...
με την υποθετική παραδοχή
ότι ο έξυπνος για σένα
θα σε θεωρεί βλάκα.
[/quote]

Με την υποθετικη παραδοχη σου με έβαλες σε σκέψεις...λές να είμαι?? Ε, μάλλον για να το λές εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις.

'Ασφαλώς δεν είναι φίλοι μου είναι γνωστοί . Συγκεκριμένα είναι συνεργάτες που δεν μπορώ και να αποφύγω ιδιαίτερα λόγω κάπιου πρότζεκτ που μου έχουν αναθέσει πρέπει για ενα διάστημα να συνεργαστώ με έναν από τους δυο.... το ερώτημα λοιπόν είναι με ποιον....
 ]

tria, μην αφήνεις να σε παρασύρει. Η απάντηση αυτή απευθυνόταν σε μένα. Βλέπεις, έχει την τάση να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ή, ενίοτε, να κάνει προβολή των προσωπικών του εμπειριών σε μας.

Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα μας, και αφού επιτέλους μας είπες και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ( ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="317794"]Ψηφίζω κακό
Τουλάχιστον θα κάνει δαυλιά για το πρότζεκτ, ενώ ο βλάκας θα κάνει ζημιά στο πρότζεκτ
Άσε που όταν κάποιος είναι κακός και το ξέρεις είναι λιγότερο επικίνδυνος από κάποιον που θα σου παρίστανε τον φίλο και τον καλό

Προσωπικά από κακούς σπάνια έχω πάθει ζημιές ενώ από «φίλους καλούς!!!» πολλές[/quote]

Πουτιγκάκι, δεν ετέθη θέμα "φίλων-καρυοφίλων".
Για βλάκα και κακό λέμε. Και πίστεψέ με, ο κακός θα σε κυνηγήσει βρέξει-χιονίσει (λες και δεν το ξέρεις!). Ενώ ο βλάκας.... τουλάχιστον θα προσπαθήσει να βοηθήσει...

KostasD33

Δεν έχεις κι άδικο αλλά όποιος καεί στον χυλό φυσαει και το γιαούρτη
Αλλά κι αυτό με τους βλακες είναι δύσκολη επιλογή…
Λοιπόν Τριανταφυλλένια....
στο θέμα σου παρ τον έναν και βάρα τον άλλον είναι η απάντηση στο δίλλημα

black_velvet

Προφανώς.

Κι όπως πολύ καλά κατάλαβες, εγώ έχω καεί από κακίες.

tria, η ανοσία είναι κοντά. Μη φοβού. Όλοι τα περάσαμε λίγο πολύ. Και, ω ναι! τα ξεπεράσαμε!  ]

κώστας

Τάσσομαι με την άποψη της katinaki.
Άλλωστε ο κακός δεν αποκλείεται
να είναι αληθινός.
Σε αντίθεση με το βλάκα, που δεν μπορεί.
eLe

κώστας

Πάντως, η προτροπή
μην αφήνεις να σε παρασύρει
σε γυναίκα
για άντρα
νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι
τι αποτελέσματα μπορεί να έχει.
...Όλοι, εννοώντας, όλοι όσοι δεν είμαστε
κορίτσια και
αγόρια.
Γελάω.
eLe

larus audouinii

Επαγγελματικά (λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος) έτυχε και να συνεργαστώ αλλά και να το επιλέξω αυτό εκ των πραγμάτων, κυριολεκτικά με κακούς βλάκες αλλά και δύσκολα κυκλώματα
Κυριολεκτικά Το αποτέλεσμα ήταν, στην άμμεση επαφή, αν και πολλές φορές τέσταρα την υπομονή και τα νεύρα μου...(κάποιοι σνάδελφοι θα χαρακτήριζαν με την λέξη "κτήνοι") να υπάρξει εκ του αποτελέσματος  άριστη  συνεργασία θέτοντας όρια και κώδικες αυστηρά εξ αρχής Έφτασε ένα σημείο που είχα τόσες απολαβές και σεβασμό που δεν τις περίμενα, ίσως γιατί η επαγγελματική συνεργασία στηρίζεται  στο δούναι και λαβείν Προσφέρεις και αλλάζεις ένα κακό και βλακα συνάδελφο ως ενα μέτρο τουλάχιστον,ή  βάζεις τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι εκεί που πρέπει
Πιθανά και η απόρροια της κακίας κάπου να είναι από βλακεία ή σε άλλες περιπτώσεις απολύτως έμφυτο Ομολογώ πως έμειναν από τους κακούς ή βλάκες συνεργάτες σχεδόν καθόλου άσχημες εμπειρίες αν και τα τελευταία χρόνια χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στις συναλλαγές  αλλά και πάλι εξαρτάται από την δική μας διαχείρηση
Στις ανθρώπινες σχέσεις είναι διαφορετικά Τους φίλους τους δέχεσαι γιαυτό που είναι, και κρίνονται στην πορεία της ζωής Εκεί είναι η διαφορά...και τα λάθη από κακία ή βλακεία εκεί κοστίζουν πολύ...συμφωνω με τον kostasd ..αλλά και πάλι την ευθυνη την έχουμε κυρίως εμείς για τις  επιλογές μας

sevenseas

οπως λεγεται ο βλαξ ειναι αηττητος

τον κακο τον αντμετωπιζεις ως τετοιον γνωριζοντας την συμπεριφορα του
ο βλαξ ομως ειναι απροβλεπτος  και δυσκολα αντιμετωπισιμος

θα σας προτεινα ενα θεμα
περι βλακων , που εχω ανβασει εδω
αν δεν το ειχαν μπαχαλεψει αρκουντως

tria

Τελικά επέλεξα τον κακό. 8)  
Το project ποχωράει δυστυχώς με πισώπλατα μαχαιρώματα...  :x  
Έφτασα στο σημείο να γίνω πιο κακια απ τον κακο και μέχρι τώρα το αντιμετωπίζω μόνο με αυτόν τον τρόπο ....
ουφ και αντε να δούμε ..
Ευχαριστω πάντως για τις συμβουλές..πολυτιμες :?

244 Επισκέπτες, 1 Χρήστης