Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 297
  • Total: 297

Tο ''Στίγμα''... Οι ''κακοί'' Εβραίοι...

Ξεκίνησε από pixie, Ιουνίου 10, 2009, 02:03:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Του ΜΩΡΙΣ ΧΑΤΖΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 26/01/2009

Γεννήθηκα Εβραίος. Κανείς δεν με ρώτησε γι' αυτό. Με παρηγορεί όμως το γεγονός ότι ούτε εσένα ρώτησαν, φίλε μου Χριστιανέ, ούτε και εσένα, φίλε μου Μουσουλμάνε.

Εγώ όμως, ενώ βρισκόμουν ακόμα στην κοιλιά της μάνας μου, θα γεννιόμουνα με ένα στίγμα. Οτι είμαι δολοφόνος. Γιατί λένε ότι πριν από 2.000 χρόνια σκότωσα έναν Θεό. Να ποια είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ μας. Και νομίζω εσύ, χριστιανέ, και εσύ, μουσουλμάνε, να την καταλαβαίνεις.

Εγώ λοιπόν έτσι ξεκίνησα τη ζωή μου. Με τις πρώτες μου ανάσες ήμουν κιόλας δολοφόνος. Αντε τώρα με αυτήν την ταμπέλα κολλημένη στη μούρη σου να επιβιώσεις...

Ισως αυτή να ήταν και η αιτία που επί 2.000 χρόνια με έχουν σκοτώσει 2.000 φορές.

Και να ήταν μόνον αυτή η κατηγορία του Θεοκτόνου? Για να βάλουν και λίγη σάλτσα στο μαγείρεμα του κορμιού μου, με είπανε και μάγο, με είπανε και προδότη, και - χάριν συντομίας -είπαν ότι φταίω εγώ για όλα τα κακά που γίνονται σε αυτήν τη γη. Γι' αυτό, όπου και αν πήγα, με έδιωξαν , γι' αυτό με ταπείνωσαν, γι' αυτό με κρέμασαν, γι' αυτό με έκαψαν. Κάθε φορά που έχτιζα κάτι μου το γκρέμιζαν. Κάθε φορά που έκανα οικογένεια, μου τη σκότωναν. Η ζωή μου έμελλε να έχει μια προδιαγεγραμμένη πορεία πριν ακόμα γεννηθώ. Ο Θεοκτόνος Εβραίος. Ελπίζω, φίλε μου Χριστιανέ, και εσύ φίλε μου Μουσουλμάνε, να αντελήφθης πόσο διαφορετικά μεγαλώσαμε. Εγώ με όλες τις ρετσινιές, ενώ εσύ...

Απ' ό,τι όμως απεδείχθη, είμαι φαίνεται σκληρό τομάρι και δεν πεθαίνω, αλλά για να είμαι ειλικρινής, ούτε έχω τέτοιο σκοπό, και αυτό ήδη έπρεπε να το είχες καταλάβει.

Απλώς θέλω να σου θυμίσω πως κάποτε ο Εβραίος είχε πατρίδα. Την Ιουδαία. Με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Ναι, ναι, εκεί που γεννήθηκε και ο Θεός σου, που κατά σύμπτωση ήταν Εβραίος, και από Εβραία μάνα, άσχετα αν εσύ σήμερα λέγεσαι χριστιανός. Εκεί γεννήθηκε και ο Ισμαήλ, γιος του Αβραάμ, κατά σύμπτωση και αυτός Εβραίος, άσχετα αν σήμερα λέγεσαι μουσουλμάνος. Βέβαια από τότε πέρασαν χιλιάδες χρόνια και φαίνεται πως πολλά από αυτά τα ξέχασες. Ελα όμως που εγώ τα θυμάμαι.

Οι συσχετισμοί όμως από τότε άλλαξαν. Εσείς γίνατε πολλοί, ενώ εμείς μείναμε ''κολλημένοι'' και λίγοι. Σε αυτό συνέτεινε ασφαλώς το ότι με σκότωναν συνεχώς και αδιαλείπτως επί 2.000 χρόνια. Και μια μικρή λεπτομέρεια. Την τελευταία φορά με σκότωσαν 6.000.000 φορές, και μάλιστα με εκσυγχρονισμένο τρόπο. Σε θαλάμους αερίων και σε φούρνους.

Εγώ όμως, φίλε μου, είμαι πεισματάρης και δεν πεθαίνω. Ετσι για να σκάσουν από το κακό τους αυτοί που με θέλουν νεκρό. Τότε είναι που είπα: ''Θα ξαναπάρω πίσω αυτό που μου έκλεψαν'', δηλαδή την πατρίδα μου. Τι κι αν πέρασαν περισσότερα από 2.000 χρόνια. Εγώ επιβίωσα και ήμουν πάντα ''κολλημένος'' με την Ιερουσαλήμ. Και ξέρεις, φίλε μου ορθόδοξε χριστιανέ, και εσύ, φίλε μου μουσουλμάνε, από πού πήρα το παράδειγμα; Από τους Ελληνες. Και αυτοί ήταν 400 χρόνια υπό την κατοχή των Τούρκων. Και όμως πολέμησαν και ξαναπήραν πίσω αυτό που τους ανήκει. Γιατί αυτοί και όχι εγώ? Η Ορθοδοξία απέκτησε πατρίδα. Οι μουσουλμάνοι έχουν πολλές πατρίδες. Γιατί να μην έχει πατρίδα και ο Εβραϊσμός? Ομως και αυτή τη μικρή γωνία της γης δεν θέλουν να υπάρχει. Θέλουν να την εξαφανίσουν. Και δεν το κρύβουν. Το λένε και το προσπαθούν. Τέσσερις πόλεμοι. Το 1948, το 1956, το 1967, το 1973, και ένας ακήρυχτος πόλεμος που κρατάει 60 χρόνια. Θυμήσου τι έλεγε ο Νάσερ. Θυμήσου τι έλεγε ο Ασαντ. Θυμήσου τι έλεγε ο Αραφάτ. Θυμήσου τι έλεγε η PLO. Τώρα που μιλάμε, δες τι λέει ο Αχμαντινετζάντ. Δες τι λέει η Χεσμπολάχ. Δεν τι λέει η Τζιχάντ. Δες τι λένε οι Μάρτυρες του Αχτσά. Δεν τι λέει η Χαμάς. Δες τι λένε ο Μπιν Λάντεν και οι λοιπές συντροφιές: ''Αυτό το κράτος δεν το αναγνωρίζουμε και πρέπει να εξαφανιστεί''.

Και τώρα που κάθομαι, σκέφτομαι, φίλε μου. 2.000 χρόνια με λυπόσουνα. Εγώ από αυτόν τον οίκτο σου τι κατάλαβα; Πάντα ήμουνα διωγμένος και καταπιεσμένος. Πάντα ήμουν περιπλανώμενος Ιουδαίος, βορά στους διάφορους Χίτλερ. Ποτέ δεν αντιστάθηκα. Ημουν σαν ένα πρόβατο για σφαγή. Αλλά και γι' αυτό με κατηγόρησες. Οτι είμαι μέσα σε όλα τα άλλα και δειλός. Οτι καθόμουνα σαν κότα. Επειδή λοιπόν δεν θέλω να με ξαναπείς δειλό και κότα αποφάσισα να αντισταθώ. Πολέμησα και έφτιαξα το κράτος μου εκεί όπου προϋπήρχε. Πρασίνισα την έρημο, έφταξα κτίρια, έφτιαξα εργοστάσια, έφτιαξα πανεπιστήμια, έφτιαξα νοσοκομεία, και αυτή η μικρή γωνία της Γης άνθησε και προόδευσε. Εδωσα στέγη στον πιο καταπιεσμένο λαό της Γης. Και όποιος Εβραίος ήθελε, αποκτούσε μια καινούργια πατρίδα. Απέκτησα φωνή. Εγινα άνθρωπος σαν εσένα (αν μου το επιτρέπεις).

Οταν δεν πολεμούσα με έλεγες δειλό και κότα. Τώρα που πολεμάω με λες δολοφόνο.

Τελικά έχω μπερδευτεί. Τι πρέπει να κάνω, φίλε, για να σου είμαι αρεστός; Οσες κατηγορίες υπάρχουν ή ακόμα και όσες κατασκευαστούν, ως Εβραίος, τις έχω ακούσει. Και μία ακόμα δεν πειράζει. Εχω καταλήξει πια. Αρκετά με λυπήθηκες μέχρι τώρα. Φτάνει πια. Δεν θέλω να με λυπάσαι ούτε και να με φοβάσαι. Θέλω απλώς να με υπολογίζεις. Τότε, όταν ξαναγεννηθούμε, θα έχουμε ίσες ευκαιρίες στη ζωή. Δίχως στίγματα, και αυτό γιατί απέκτησε και ο Εβραίος πατρίδα. Γι' αυτό την αγαπάω και την υποστηρίζω.

Τώρα ξέρεις. Και αν σε ρωτήσει κάποιος εξήγησέ του γιατί σκλήρυνα. Παρ' όλα αυτά πίστεψέ με. Κλαίω κι εγώ μαζί με εσένα. Ομως όχι για έναν, αλλά για δύο λαούς...

Michael_Design

Ποιος θέλει το ψωμί της ορφανής;
Κανείς - κανείς - κανείς.
Ποιος πήρε το παιδί της διπλανής;
Ποιος διώχνει τα καράβια, να μου πεις.
.
Ναι, κάποιοι φταίνε όμως, κάποιος φταίει.
Εύκολο είναι να το βρεις:
Γύφτοι θα ʼναι ή Εβραίοι
ή ο κύριος Κανείς.
.
Ποιος κάνει το καλό;
Εσύ - εγώ - αυτός.
Ποιος ανθίζει το περβόλι;
Α, όλοι - όλοι - όλοι.
.
Ποιος κλέβει την δεκάρα της τυφλής;
.
Ναι, μα κάποιοι φταίνε, κάποιος φταίει.
Εύκολο είναι ναν το βρεις:
Γύφτοι θα ʼναι ή Εβραίοι
ή ο κύριος Κανείς.
.
Ποιος έκαψε το σπίτι της φτωχής;
Ποιος φταίει που αλήτεψε η γη;
Ποιος διώχνει τα καράβια, να μου πεις.
.
Ναι, μα δεν μπορεί, κάποιοι φταίνε, κάποιος φταίει.
Αλλά εύκολο είναι να το βρεις:
Γύφτοι θα ʼναι ή Εβραίοι
ή ο κύριος Κανείς.

pixie

Καλό! Η καλοσύνη σου τοκίζεται στον ουρανό, Michael μου... ;-)

Αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η αληθινή καταγωγή του Χριστιανισμού, πέρα από αυτά που μάθαμε από τα παιδικά μας χρόνια στα σχολεία και τα κατηχητικά και πέρα από αυτά που γράφουν τα ευαγγέλια , οι εκκλησιαστικοί ''ιστορικοί'' και αναμασούν οι ''επιστήμονες θεολόγοι''? Πώς και από πού ακριβώς προήλθε αυτή η θρησκεία, ποιος τη δημιούργησε και για ποιο σκοπό είχε σχεδιαστεί? Αν έχετε την τάση να διαβάζετε την ιστορία κάτω από τα γράμματα θα ανταμειφθείτε απόλυτα για το χρόνο που ξοδέψατε διαβάζοντας τα.

Τα άρθρα αυτά είναι ιδιαιτέρως σημαντικά γιατί γράφτηκαν από τον ραβίνο συγγραφέα Marcus Eli Ravage ο οποίος ''ετιμάτο με την εύνοια των Rothschild ως ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους''.
Τα άρθρα που ακολουθούν, αποτελούν πιστή μετάφραση από το πρωτότυπο και ο οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει την αυθεντικότητα τους, αν έχει την παραμικρή αμφιβολία, σε οποιαδήποτε μεγάλη Βιβλιοθήκη.

Δημοσιεύτηκε, τον Ιανουάριο του 1928, στο περιοδικό THE CENTURY MAGAZINE.

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Από τον ραβίνο Marcus Eli Ravage

Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι' αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό, και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά.

Το έχω ξανακούσει αυτό και πάνω από μια φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά ' εμένα ' , εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξ ίσου καλός, σαν εσάς.

Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για την ώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον.

Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανέναν που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτή την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που αν όλη η παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική θα ήταν εκνευριστική.

Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω από δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικά σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωση ότι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για ποιο πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μια νέα δικαιολογία αιτία την ονομάζετε κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο από το προηγούμενο και κάθε καινούργια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγούμενη.

Πριν από λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω ότι ήμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδεται το παράπονο ότι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.

Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στη φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μη αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σας, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μια απειλή στη φυλετική σας ακεραιότητα.

Το επίπεδο διαβίωσής μας είναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό που σας διώχνουμε από τις ακριβότερες περιοχές σας.

Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνόφιλοι από τη φύση μας και από παράδοση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οι αρχι- συνωμότες των συμπαντικών πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent καθώς και στα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών.

Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυτές και ηγέτες του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινητές των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού.

Δίχως αμφιβολία, η ιστορία δεν έχει να επιδείξει άλλο παράδειγμα, σαν εμάς , για την προσαρμοστικότητα !

Και ναι ! Παρ' ολίγο να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του.

Όμως μπορώ να σας πω ότι αυταπατάστε. Σας λείπει η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρος στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι από σας νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού, αλλά γιατί αυτός τον γέννησε. Η πραγματική αντιμαχία με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε !

Οι χλιαρές αντικρουόμενες κατηγορίες σας εναντίον μας δεν είναι ένα μπάλωμα στην μαυρίλα της αποδεδειγμένης ιστορικής μας επιθετικότητας. Μας κατηγορείτε για την ανακίνηση της επανάστασης στη Μόσχα. Ας υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε την κατηγορία. Και λοιπόν? Συγκρινόμενο με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στη Ρώμη, ο ρωσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά έναν καβγά του δρόμου.

Δημιουργείτε πολύ θόρυβο και εκφράζετε μεγάλη οργή για την ανάρμοστη Εβραϊκή επιρροή στα θέατρα και στους κινηματογράφους σας. Πολύ καλά. Δεκτό, το παράπονο σας είναι βάσιμο. Αλλά τι είναι αυτό συγκρινόμενο με την συγκλονιστική μας επιρροή στις εκκλησίες σας, στα σχολεία σας, στους νόμους σας και στις κυβερνήσεις σας, και ακόμα και στις ίδιες τις σκέψεις σας που κάνετε κάθε μέρα;

Ένας αδέξιος Ρώσος παραχαράζει ορισμένα έγγραφα και τα δημοσιεύει σε ένα βιβλίο με το όνομα Τα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών, που δείχνουν ότι εμείς συνωμοτήσαμε για να επιφέρουμε τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εσείς πιστεύετε σε αυτό το βιβλίο. Εντάξει. Για χάρη της συζήτησης εμείς υπογράφουμε την κάθε λέξη του. Είναι γνήσιο και αυθεντικό. Αλλά τι είναι αυτό πέρα από την αναμφισβήτητη ιστορική συνωμοσία που έχουμε πραγματοποιήσει, που δεν έχουμε ποτέ αρνηθεί γιατί εσείς δεν είχατε ποτέ το θάρρος να μας κατηγορήσετε γι' αυτό, και του οποίου η πλήρης καταγραφή υπάρχει για τον οποιονδήποτε μπορεί να διαβάσει?

Αν πράγματι εννοείτε αυτά που λέτε όταν μιλάτε για Εβραϊκά σχέδια, να μη σας στρέψω την προσοχή σε ένα που αξίζει να αναφερθεί? Σε τι ωφελεί να χάνετε τα λόγια σας για τον ισχυριζόμενο έλεγχο της δημόσιας γνώμης από Εβραίους χρηματοδότες, ιδιοκτήτες εφημερίδων και κινηματογραφικούς μεγιστάνες, όταν μπορείτε πολύ απλά και δίκαια να μας κατηγορήσετε για τον αποδεδειγμένο έλεγχο ολόκληρου του πολιτισμού σας από τα Εβραϊκά Ευαγγέλια?

Δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει να εκτιμάτε το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Εμείς είμαστε παρείσακτοι. Εμείς είμαστε ταραξίες. Εμείς είμαστε υπονομευτές. Έχουμε πάρει τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, τον προορισμό σας και έχουμε προκαλέσει τον όλεθρο. Εμείς βρισκόμαστε πίσω όχι μόνο από τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο αλλά πίσω σχεδόν από όλους σας τους πολέμους, πίσω όχι μόνο από τη Ρωσική αλλά και από κάθε μεγάλη επανάσταση της ιστορίας σας. Εμείς έχουμε επιφέρει τη διχόνοια και τη σύγχυση και την αγανάκτηση στην ιδιωτική και στην δημόσια σας ζωή. Εξακολουθούμε να το κάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό θα εξακολουθούμε να το κάνουμε.

Ανατρέξτε λίγο πίσω και αναλογιστείτε τι έχει συμβεί. Δεκαεννέα αιώνες πριν, ήσαστε μια αθώα, ανέμελη, παγανιστική φυλή. Λατρεύατε αναρίθμητους θεούς και θεές, τα πνεύματα του αέρα, των τρεχούμενων νερών και του δάσους. Νιώθατε αδιάντροπη υπερηφάνεια στην ομορφιά των γυμνών σας κορμιών. Χαράζατε μορφές των θεών σας καθώς και του προκλητικού ανθρώπινου σώματος. Γοητευόσαστε με τις μάχες στις πεδιάδες, στις αρένες και στα πολεμικά εδάφη. Πόλεμος και σκλαβιά αποτελούσαν καθιερωμένους θεσμούς στα κοινωνικά σας συστήματα. Διασκεδάζοντας στις βουνοπλαγιές και στις πεδιάδες της εξοχής, ασχοληθήκατε με τη θεώρηση του θαύματος και του μυστηρίου της ζωής και θέσατε τα θεμέλια της φυσικής επιστήμης και φιλοσοφίας. Είχατε ναι ευγενική, αισθησιακή κουλτούρα, ανεπηρέαστη από τις όποιες ενοχλήσεις μιας κοινωνικής συνειδήσεως ή από οποιεσδήποτε συναισθηματικές αμφισβητήσεις περί ανθρώπινης ισότητας. Ποιος ξέρει ποιο μεγάλο και δοξασμένο πεπρωμένο θα ήταν δικό σας αν σας αφήναμε ήσυχους.

Αλλά δεν σας αφήσαμε ήσυχους. Σας πήραμε από το χέρι και γκρεμίσαμε το όμορφο και ευγενικό οικοδόμημα που είχατε εγείρει, και αλλάξαμε ολόκληρη την πορεία της ιστορίας σας. Σας κατακτήσαμε όπως ποτέ καμιά δικιά σας αυτοκρατορία δεν υπέταξε την Αφρική ή την Ασία. Και το καταφέραμε αυτό δίχως στρατούς, δίχως σφαίρες, δίχως αίμα και αναταραχές, δίχως κανένα είδος εξαναγκασμού. Το καταφέραμε αποκλειστικά και μόνο με την ακαταμάχητη δύναμη του πνεύματος μας, των ιδεών μας, της προπαγάνδας μας.

Σας κάναμε τους πρόθυμους και ασυνείδητους φορείς της αποστολής μας σε ολόκληρο τον κόσμο, στις βάρβαρες φυλές της γης, στις αναρίθμητες αγέννητες γενιές . Χωρίς να το καταλάβετε πλήρως το τι σας κάναμε, γίνατε οι ενεργοί πράκτορες της φυλετικής μας παράδοσης, μεταφέροντας το ευαγγέλιο μας στις ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου.

Τα έθιμα της φυλής μας έχουν γίνει ο πυρήνας του ηθικού σας κώδικα. Οι νόμοι της φυλής μας έχουν μορφοποιήσει τη βάση όλων των συνταγμάτων σας και των νομικών σας συστημάτων. Οι θρύλοι μας και τα λαϊκά μας παραμύθια αποτελούν την ιερή , (απόρρητη) από γενεά σε γενεά γνώση, την οποία σιγοτραγουδάτε στα νήπια σας. Οι ποιητές μας έχουν γεμίσει τα υμνολόγια σας και τα προσευχητάρια σας. Η εθνική μας ιστορία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των παστόρων σας και των ιερέων σας και των μελετητών σας. Οι βασιλιάδες μας , οι πολιτικοί μας , οι προφήτες μας, οι πολεμιστές μας αποτελούν τους ήρωες σας. Η μικρή αρχαία μας χώρα είναι ο Ιερός σας Τόπος. Η εθνική μας λογοτεχνία είναι το Ιερό σας Βιβλίο. Αυτά που σκέφτηκε και δίδαξε ο λαός μας έχουν ανεξίτηλα ενσωματωθεί τόσο στην ίδια σας την ομιλία όσο και στην παράδοση σας, ώστε κανείς από εσάς δεν μπορεί να αποκαλείται μορφωμένος αν δεν γνωρίζει την εθνική μας κληρονομιά.

Εβραίοι τεχνίτες και Εβραίοι ψαράδες αποτελούν τους δασκάλους και τους αγίους σας, με αμέτρητα αγάλματα λαξευμένα με τη μορφή τους και αναρίθμητες εκκλησίες αναγερμένες στη μνήμη τους. Μια Εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό σας για τη γυναίκα. Ένας Εβραίος επαναστάτης προφήτης είναι η κεντρική μορφή της θρησκευτικής σας λατρείας. Έχουμε γκρεμίσει τα είδωλα σας, έχουμε παραμερίσει την εθνική σας κληρονομιά και τα έχουμε αντικαταστήσει με το δικό μας Θεό και τις δικές μας παραδόσεις. Καμία κατάκτηση στην ιστορία δεν μπορεί έστω και αμυδρά να συγκριθεί με αυτήν την απόλυτη κατάκτηση μας πάνω σε σας.

Πως το καταφέραμε? Σχεδόν κατά λάθος. Περίπου δυο χιλιάδες χρόνια πριν, στην μακρινή Παλαιστίνη, η θρησκεία μας είχε παραπέσει στην παρακμή και στον υλισμό. Έμποροι- χρηματιστές είχαν στην κατοχή τους τον Ναό. Διεφθαρμένοι, εγωιστές ιερείς επέβαλαν πρόστιμα στον λαό μας και πάχαιναν. Τότε ένας νεαρός ιδεαλιστής πατριώτης ήρθε στην επιφάνεια και περιόδευσε τη χώρα καλώντας για μια αναγέννηση της πίστεως. Δεν είχε καμιά πρόθεση να ιδρύσει κάποια νέα εκκλησία.

Όπως όλοι οι προφήτες πριν από αυτόν, ο μόνος του στόχος ήταν να εξαγνίσει και να αναζωογονήσει την παλιά θρησκεία. Επιτέθηκε στους ιερείς και απομάκρυνε τους εμπόρους χρηματιστές από το Ναό. Αυτό τον έφερε σε σύγκρουση με την καθιερωμένη τάξη και τα στηρίγματα της. Οι Ρωμαϊκές αρχές, που είχαν υπό την κατοχή τους τη χώρα, φοβούμενες την επιθετική του επαναστατικότητα και εκλαμβάνοντας την ως μια πολιτική προσπάθεια απομακρύνσεως τους, τον συνέλαβαν, τον πέρασαν από δίκη και τον καταδίκασαν σε θάνατο δια της σταυρώσεως, έναν συνηθισμένο εκτέλεσης της εποχής εκείνης.

Οι ακόλουθοι του Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευση τους, στράφηκαν μακριά από τον κόσμο και μετασχηματίστηκαν σε μια αδελφότητα αποτελούμενη από ειρηνιστές μη αντιδρώντες, μοιράζοντας την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιώνοντας μαζί κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μια αίρεση στην Ιουδαία, δίχως δύναμη και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Μόνο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, η νέα αυτή πίστη απέκτησε σημασία . Τότε, ένας πατριώτης Εβραίος, ονομαζόμενος Παύλος ή Σαούλ, συνέλαβε την ιδέα να ταπεινώσει την Ρωμαϊκή ισχύ καταστρέφοντας το ηθικό των στρατιωτών της με δόγματα αγάπης και μη αντίστασης, κηρυγμένα από την μικρή αίρεση των Εβραίων χριστιανών. Έγινε ο απόστολος των Εθνικών, αυτός που μέχρι τότε ήταν από τους πλέον δραστήριους διώκτες αυτής της ομάδας. Και τόσο καλά εκτέλεσε ο Παύλος την αποστολή του ώστε μέσα σε τέσσερεις αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορία που είχε κυριέψει την Παλαιστίνη μαζί με τον μισό κόσμο, μετατράπηκε σε σωρό από ερείπια. Και ο νόμος που βγήκε από τη Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης.

Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας μας στον κόσμο σας. Μα ήταν μόνο η αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά , η ιστορία σας δεν είναι παρά μια διαμάχη για κυριαρχία της παλαιάς παγανιστικής σας ψυχής και της δικής μας Εβραϊκής ψυχής. Οι μισοί σας πόλεμοι, μεγάλοι και μικροί, είναι θρησκευτικοί πόλεμοι , που έχουν πραγματοποιηθεί βασιζόμενοι στην ερμηνεία ενός ή άλλου εδαφίου της διδασκαλίας μας. Δεν προλάβατε καλά καλά να απελευθερωθείτε από την πρωτόγονη θρησκευτική σας απλοϊκότητα και να επιχειρήσετε την εξάσκηση της παγανιστικής Ρωμαϊκής διδασκαλίας, όταν ο Λούθηρος , οπλισμένος με τα δικά μας ευαγγέλια, σηκώθηκε να σας ρίξει κάτω και να ενθρονίσει τη δική μας κληρονομιά. Πάρτε τις τρεις κύριες επαναστάσεις των σύγχρονων καιρών την Γαλλική, την Αμερικάνικη και την Ρωσική.

Τι αποτελούν παρά τον θρίαμβο της Εβραϊκής ιδέας για κοινωνική, πολιτική και οικονομική δικαιοσύνη.

Και το τέλος είναι ακόμη πολύ μακριά. Εξακολουθούμε να κυριαρχούμε πάνω σας. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή οι εκκλησίες σας είναι τεμαχισμένες από τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Φανατικών και Μοντερνιστών, ή με άλλα λόγια μεταξύ αυτών που κρέμονται κατά γράμμα στις διδασκαλίες μας και στις παραδόσεις μας και αυτών που προσπαθούν με αργά βήματα να μας αποβάλλουν.
Στο Dayton , Tennessee , μια κοινωνία μεγαλωμένη με τη Βίβλο, απαγορεύει τη διδασκαλία της επιστήμης σας γιατί έρχεται σε αντίθεση με την δική μας Εβραϊκή εκδοχή για την προέλευση της ζωής. Και ο Mr Bryan, ο αρχηγός της αντι- Εβραϊκής Ku Klux Klan στο Εθνικό Δημοκρατικό Συνέδριο, δίνει την υπέρτατη μάχη της ζωής του για δικό μας λογαριασμό , χωρίς να αντιληφθεί την αντίφαση. Ξανά και ξανά η Πουριτανική κληρονομιά της Ιουδαίας ξεσπά κατά κύματα στην λογοκρισία των θεαμάτων, σε κυριακάτικους ηθικούς νόμους και σε εθνικά απαγορευμένες πράξεις. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, εσείς σαχλαμαρίζετε με την Εβραϊκή επιρροή στις ταινίες !

Είναι να απορεί κανείς, γιατί μας απεχθάνεστε? Έχουμε βάλει εμπόδιο στην πρόοδο σας. Σας έχουμε επιβάλλει ένα ξένο βιβλίο και μια ξένη πίστη που δεν μπορείτε να χωνέψετε, που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την γηγενή σας ψυχή, που σας έχει μόνιμα σε μια κατάσταση ασθενείας και που δεν έχετε τη δύναμη να απορρίψετε ούτε όμως και πλήρως να αποδεχτείτε.

Στην ουσία, βέβαια, ποτέ δεν δεχτήκατε τα Χριστιανικά μας διδάγματα, στην καρδιά σας παραμένετε παγανιστές. Εξακολουθείτε να αγαπάτε τον πόλεμο, τις χαραγμένες μορφές και τον ανταγωνισμό. Εξακολουθείτε να περηφανεύεστε για το γυμνό ανθρώπινο σώμα. Η εθνική σας συνείδηση, παρ' όλη τη δημοκρατία και τις κοινωνικές επαναστάσεις παραμένει ένα αξιολύπητο ατελές αντικείμενο.

Εμείς απλά έχουμε διαιρέσει την ψυχή σας, έχουμε προκαλέσει σύγχυση στις ορμές σας, .έχουμε παραλύσει τις επιθυμίες σας. Στη μέση της μάχης είστε υποχρεωμένοι να γονατίζετε κάτω σε αυτόν που σας πρόσταξε να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, που είπε να μην αντισταθείτε σε κανένα κακό και ευλογημένοι είναι οι ειρηνοποιοί .

Μέσα στον πόθο σας για απόκτηση, ενοχλείστε ξαφνικά από κάποια ανάμνηση από τις ημέρες του κατηχητικού περί καμίας έγνοιας για την επόμενη μέρα. Στις βιομηχανικές σας μάχες, όταν θα τσακίζατε μια απεργία δίχως τύψεις, ξαφνικά θυμόσαστε ότι οι φτωχοί είναι ευλογημένοι και ότι οι άνδρες είναι αδέλφια στην πατρότητα του Κυρίου.

Και καθώς είστε έτοιμοι να υποκύψετε στον πειρασμό, η Εβραϊκή σας εξάσκηση ακουμπά ένα αποτρεπτικό χέρι στον ώμο σας και εκσφενδονίζει το υπερχειλισμένο ποτήρι μακριά από τα χείλη σας. Εσείς οι Χριστιανοί δεν έχετε ποτέ εκχριστιανιστεί . Σε αυτό το σημείο έχουμε αποτύχει . Αλλά όμως έχουμε καταστρέψει για πάντα τη χαρά του παγανισμού για σας .

Έτσι λοιπόν γιατί να μη μας απεχθάνεστε? Αν βρισκόμαστε εμείς στη δική σας θέση κατά πάσα πιθανότητα θα σας απεχθανόμαστε εσάς πιο έντονα απ' ότι εσείς εμάς. Όμως εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να σας πούμε το γιατί. Δεν θα ανατρέχαμε σε υπεκφυγές και σε διάφανα προσχήματα. Με εκατομύρια Εβραίους καταστηματάρχες γύρω μας δεν θα προσβάλαμε τη νοημοσύνη σας και τη δική μας εντιμότητα ισχυριζόμενοι ότι ο κομμουνισμός είναι μια Εβραϊκή φιλοσοφία. Και με εκατομύρια σκληρά εργαζόμενους και αδέκαρους Εβραίους μικροπωλητές και εργάτες δεν θα γελοιοποιούμασταν ισχυριζόμενοι ότι ο καπιταλισμός είναι ένα Εβραϊκό μονοπώλιο. Όχι, θα πηγαίναμε κατ' ευθείαν στο θέμα. Θα ατενίζαμε σκεπτικά αυτή την μπερδεμένη, αναποτελεσματική αταξία που ονομάζουμε πολιτισμό, αυτό το μισό- χριστιανικό μισο- παγανιστικό συνοθύλευμα, και με τις θέσεις μας ανεστραμμένες θα σας λέγαμε στα ίσια : Γι' αυτό το χάλι, ευχαριστούμε εσάς, τους προφήτες σας και την Βίβλο σας...

Michael_Design

Ωχ πάλι αυτά μπροστά μου;;  :evil:    Το άρθρο που περέθεσες έχει τουλάχιστον ακόμη μια συνέχεια... Τα διάβασα πριν λίγες μέρες σε κάποιο άλλο φόρουμ και για να πω την αλήθεια βαριέμαι να την ξανακάνω αυτήν την κουβέντα, δηλαδή περί Εβραίων  και περί Ριζών του Χριστιανισμού. Επιγραμματικά αυτά τα άρθρα τα θεωρώ ως καλοστημένα προπαγανδιστικά εργαλεία. Το κύριο μέλημα της κάθε προπαγάνδας είναι να διατηρήσει τους διαχωρισμούς και να εξάψει στους ανθρώπους τα αντίπαλα πάθη. Σε καμία περίπτωση η προπαγάνδα δεν χρησιμοποιείτε από το σύστημα για να γεφυρώσει τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων. Κάθε ανθρώπινο σύστημα εξουσίας χρειάζεται τουλάχιστον έναν εχθρό για να επιβιώσει, οπότε προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους εχθρούς του ζωντανούς, γιατί από αυτό εξαρτάτε και η δική του επιβίωση.
Αυτά τα ολίγα... :cool:

pixie

Αυτό είναι σωστό και απολύτως επιβεβαιωμένο...

Αντί να κατασκευάζουμε ανθρώπινες γέφυρες, χτίζουμε τοίχους...  ;-)

Όσο για την θρησκεία, σε μεταμορφώνει σε ηθικό μαζοχιστή του ίδιου σου του εαυτού πριν καν το πάρεις χαμπάρι...
Είναι κι ο καμποτινισμός του θέματος... Αυτά! :smile:

KostasD33

Εντυπωσιακό το κείμενο του ραβίνου Marcus Eli Ravage συνεκτιμώντας το γεγονός ότι το έγραψε το 1928
Εγώ προσωπικά δεν το είχα διαβάσει. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν μπορούσε να έγραφε σήμερα που υπάρχει το κράτος του Ισραήλ με την επιθετική πολιτική που έχει επιδείξει. Μερικοί θα χαρακτήριζαν την πολιτική αυτή των διωγμών του Ισραήλ προς τους παλαιστίνιους ανάλογης φασιστικής ιδεολογίας όσης εφάρμοσε πάνω τους ο Hitler.

Γενικά τώρα
Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει από τους πιο απίθανους ανθρώπους αναλύσεις επί αναλύσεων ότι για τα όλα τα δεινά από πίσω είναι οι εβραίοι ή ο παγκόσμιος σιωνισμός
Ο Λένιν εβραίος ο Μαρξ εβραίος (υποθέτω πιο παλιά θα λέγανε και τον Μέγα Ναπολέοντα Εβραίο) ή ότι τέλος πάντων μπορεί να θεωρηθεί κακό
Σήμερα η πιο μοντέρνα εκδοχή λέει ότι όλη η Αμερική ελέγχεται από τους εβραίους (τραπεζίτες κλπ) άρα κακή η Αμερική άρα κακοί και οι εβραίοι
Μπορεί να αρχίζει να κυκλοφορεί σε κύκλους ότι και ο Μπιν Λάντεν είναι εβραίος και να μη το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα

Φυσικά αν όλα αυτά είναι αλήθεια τότε θα πρέπει να βγάλουμε το καπέλο άπαντες στους εβραίους που ήταν επί 2000 χρόνια περίπου χωρίς κράτος και κατάφερναν να ελέγχουν τον κόσμο όλο

Από την άλλη μεριά όμως κάπου υπάρχει και κάποια φάκα την οποία ειλικρινά δεν την γνωρίζω και μου βγαίνουν αρκετά ερωτήματα που δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα να ψάξω και να βρω πήγες.

Δηλαδή, τι είναι η εβραϊκή θρησκεία?

Περιμένουν ακόμα τον μεσσία? Ο Θεός (αφού θεωρητικά με τον Χριστιανισμό έχουμε τον ίδιο Θεό) τους έδωσε την Γη της επαγγελίας και για αυτό από την εποχή του Σολομώντα (αν δεν κάνω λάθος) δεν τους έχει μιλήσει πια ενώ πριν ήταν λαλίστατος μια με Αβραάμ, μια με Μωυσή (παραλίγο να chataroun και μαζί) Δαβίδ κλπ?
Εγώ (πιθανολογώ και πολλοί άλλοι) έχουμε μείνει στην εβραϊκή θρησκεία στο ότι έλεγε η βίβλος. Η βίβλος δε αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι μεν από τα πιο διάσημα κείμενα στην ανθρωπότητα αλλά και από τα πιο αιματοβαμμένα.
Αν κάποιος ξέρει τι είναι και τι ήθη και έθιμα παράγει και συντηρεί η εβραϊκή θρησκεία νομίζω θα βοηθήσει την ουσιαστική κατανόηση
Ποια είναι η ιεραρχία της εβραϊκής θρησκείας και πόσο επηρέαζε ή επηρεάζει την πολιτική της εθνότητας των εβραίων. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Χριστιανική θρησκεία από καθολικούς έως και ορθόδοξους ότι η εκκλησιαστική δομή είχε φτάσει και ξεπεράσει την δύναμη κρατών. Υπάρχει κάτι ανάλογο κι εκεί? Και πως

Τι είναι ο Σιωνισμός?

Υπάρχει και τι είναι? Τι είναι από την πλευρά του Σιωνισμού και τι είναι από όσους φαντασιώνονται ότι ο Σιωνισμός είναι πίσω απ όλα
Δεν είναι ερωτήσεις γνώσης αυτές οι δυο αλλά ερωτήσεις άγνοιας και ίσως αξίζει τον κόπο για ξεχωριστό θέμα το κάθε ένα αν μπορούν να υπάρχουν πήγες γεγονότων και όχι μόνο απόψεις επί γεγονότων που δεν έχουμε

Το τι είναι κράτος του Ισραήλ είναι άλλου προφήτη ευαγγέλιο (άλλου παπά ευαγγέλιο κατά την ορθοδοξία) και σίγουρα επηρεάζεται από τα ανωτέρω δυο αλλά έχει και την δική του δυναμική ενός κράτους που υπάρχει 50 χρόνια τώρα σφήνα εκεί που δεν υπήρχε για 2.000 χρόνια

sevenseas

[size=18]εγω το μονο που ξερω ειναι οτι
εβραιος ειναι κι Woody Allen !!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

pixie

Το σίγουρο είναι ότι η ιδιαίτερη παράδοση που έχουν οι Εβραίοι, εκ παραλλήλου με τη θρησκεία [ο όρος ''άθεος Εβραίος'' είναι αδόκιμος], τους βοήθησε τα 2000 χρόνια της διασποράς να διατηρήσουν σε μεγάλο βαθμό μια ενιαία εθνική ταυτότητα όπου κι αν βρίσκονται κι όποια εθνικότητα κι αν έχουν! Σκέψου δε, ότι θεωρείσαι Εβραίος μόνο αν η μάνα σου είναι Εβραία! Μέσω αυτής της παράδοσης έχουν αναπτύξει πολύ ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και πάντοτε νιώθουν  συγγένεια με το κράτος του Ισραήλ.
Το μυστικό των ανθρώπων αυτών, λοιπόν, είναι ότι λειτουργούν σαν ένα ενιαίο σύνολο ακόμα και μακριά από τη γη της Ιουδαίας - αλλά με την εθνική τους ταυτότητα πάντοτε ζωντανή και ακέραιη - και συχνά υπό διωγμό, όρα Χίτλερ.

Γρήγορα το εμπόριο έγινε γι' αυτούς τρόπος επιβίωσης. 'Αλλωστε προέρχονται από μια περιοχή με ανάλογη παράδοση: Φοίνικες, Χετταίοι, Φιλισταίοι, Άραβες κλπ. ήταν και είναι δεινοί έμποροι.
Το έρεισμα της συνωμοσιολογίας που αναπτύσσεται γύρω από τους Εβραίους είναι ότι αν και είναι αριθμητικά λίγοι συγκεντρώνουν ένα σημαντικό μέρος του παγκόσμιου πλούτου και σε κάθε περίπτωση δυσανάλογο με τον αριθμό τους.
Αυτό είναι αληθινό γεγονός το οποίο όμως δεν συνδέεται με παγκόσμια εβραϊκά διευθυντήρια, με στοές, παράκεντρα και μεταφυσικές ανοησίες! :evil:

'Οταν μιλάμε για τους Εβραίους δίνουμε πάντα μια διάσταση θρησκευτική όσο και εθνική. Προφανώς  είναι λογικό από την στιγμή που δεν υπήρχε για χιλιετίες μια κρατική πλατφόρμα που θα συνένωνε τους ομοεθνείς, τον ρόλο της πλατφόρμας να τον παίξει η θρησκεία, από την άλλη δεν ξέρω ποιες είναι οι προσταγές του Ιουδαϊσμού όσον αφορά τον προσηλυτισμό. Υποθέτω στον τομέα αυτό ο Χριστιανισμός πχ. τα πάει πολύ καλύτερα, με αποτέλεσμα η εβραϊκή θρησκεία να περιοριστεί κατά κύριο λόγο στα νοητά όρια ενός έθνους.
Δεν γίνεται να χαρακτηρίζουμε και να καταδικάζουμε έτσι ευκολοπρόχειρα ένα έθνος με τόσο μακρά πορεία στο ιστορικό προτσές, και το μυαλό μου τώρα πήγε στον ρυπαρογράφο Πλεύρη και το βιβλίο του ''Οι Εβραίοι - 'Ολη η αλήθεια'':

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=49756088

Εκείνο που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να πάψει, η λέξη Εβραίος, να είναι συνώνυμη με τη λέξη απαξίωση υπονοώντας εθνικά χαρακτηριστικά και περιοριστική λογική. Αντίθετα πολλά μεγάλα μυαλά προήλθαν από τον Εβραισμό [ Μαρξ, Μπομπ Ντύλαν, Λέοναρντ Κοέν, Γούντυ Άλλεν, Ισαάκ Ασίμοφ, Μελ Μπρούκς, Σεργκέι Αϊζενστάιν, Τσόμσκυ, κλπ. γνωστοί ]

ΥΓ. Δυστυχώς τώρα είμαι βιαστική, θα επανέλθω στο θέμα... ;-)

amfiprostylos

οι εβραιοι δεν ειναι καλοι ανθρωποι
οι εβραιοι δεν ειναι κακοι ανθρωποι
οι χριστιανοι δεν ειναι καλοι ανθρωποι
οι χριστιανοι δεν ειναι κακοι ανθρωποι
οι μουσουλμανοι δεν ειναι καλοι ανθρωποι
οι μουσουλμανοι δεν ειναι κακοι ανθρωποι

οι ανθρωποι ειναι κακοι και καλοι.

δεν υπαρχει φυλη που να ειναι καλη. δεν συγκινουμαι με το γραμμα του κυριου πιο πανω γιατι και αυτος διαχωριζει και εκτος αυτου ειναι μες την μιρλα και την κακομοιρια. κλαψ κλαψ λυγμ λυγμ. ταμπελες να φορεσει στον δικο του λαιμο και να αφησει τους αλλους. πολλες φυλες εχουν κυνηγιθει και αλλες τοσες δεν εχουν πατριδα. φτανει η κλαψα.

μιλαει ο κυριος σε χριστιανους και μουσουλμανους και ειναι σιγουρος οτι ολλοι αυτοι ειναι στο ιδιο καλαθι. γινετε ρατσιστης για να παταξει τον ρατσισμο. μπουχαχα.

για μενα καλος μπορει να ειναι οποιοσδηποτε και το ιδιο κακος. αφοδευσα αν εισαι εβραιος ή υπερκαυκασιος ή αν σε εχουν σκοτωσει 600.000.000 φορες ή αν σου εχουν παρει το χειριστιριο του play station μεσα απο τα χερια. και ο διπλανος σου τα ιδια τραβαει.

NoName

Η αφόδευση κάνει καλό και καθαρίζει το έντερο
Θέλει μια μικρή προσοχή μόνο να μη αφοδεύεις όπου κυκλοφορούν κι άλλοι γιατί μπορεί να τα πατήσουν
Μετά θα πατάς κι εσύ των άλλων

larus audouinii

pixie

[quote user="NoName" post="318263"]Η αφόδευση κάνει καλό και καθαρίζει το έντερο
Θέλει μια μικρή προσοχή μόνο να μη αφοδεύεις όπου κυκλοφορούν κι άλλοι γιατί μπορεί να τα πατήσουν
Μετά θα πατάς κι εσύ των άλλων[/quote]

Είναι αλήθεια ότι περίμενα μία πιό σοβαρή και σοφιστικέ αντιμετώπιση του θέματος... Τέλος πάντων, βάλτε ό,τι προαιρείσθε...  ;-)  :mrgreen:  

Προσωπικά, έχω επίγνωση του τι σημαίνει να είσαι Εβραίος και ανερυθρίαστα βρίσκομαι εδώ... Διότι η λέξη αυτή, αν και κατακριτέα από πολλούς, μπορούμε να πούμε ότι ως άλλος θεματοφύλαξ, συναγωνίζεται επάξια ακόμα και την παγκοσμίου εμβέλειας λέξη-έμβλημα πλέον των σύγχρονων Ελλήνων ''Μαλ@κ@@''!

Θα ήθελα πάντως, εκτιμώντας την ιδέα αλλά και επί της ουσίας  το σημαντικό έργο που προσφέρει συνεχώς και αδιαλείπτως και μάλιστα άνευ ανταμοιβής, να στοιχειοθετήσω συγγραφή πονήματος περί του κ@λου και τις εκ-πηγάζουσες σχετικές λειτουργίες. :razz:

NoName

Γιατί τόσο ενοχικό σύμπλεγμα για την θρησκεία σου?
Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου την προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων οποιοδήποτε άλλου πέραν της δικής μου θρησκείας που μου την επέβαλαν στους δέκα πρώτους μήνες της ζωής μου
Η κρίση επί της αφόδευσης αφορούσε τον προλαλήσαντα

larus audouinii

εννοειται...

και ως  έκφραση ήταν εύστοχη αλλά και συνηθως επίκαιρη

pixie

[quote user="NoName" post="318351"]Γιατί τόσο ενοχικό σύμπλεγμα για την θρησκεία σου?
Η κρίση επί της αφόδευσης αφορούσε τον προλαλήσαντα[/quote]

Για την θρησκεία μου? :shock: Ποιά θρησκεία μου?  :idea:
Δεν έχω αναφερθεί στις πεποιθήσεις μου, νομίζω...
Αλλά ας το πάρει το ποτάμι, δεν γνωρίζω ούτε καν το τελετουργικό των Εβραίων! ;-)  :???:

'Οσον αφορά στην αφόδευση, αν και δεν ήσουν σαφής, έλαβες μια απάντηση στην προσπάθειά μου να υπερασπιστώ το θέμα... :!:

297 Επισκέπτες, 0 Χρήστες