Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 175
  • Total: 176
  • Leon

το καστρο

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιουνίου 17, 2009, 12:37:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

Τρομοκρατική επίθεση με δολοφονική ενέδρα και θύμα έναν αστυνομικό της Αντιτρομοκρατικής σημειώθηκε στις 06:30 της Τετάρτης στο άλσος της οδού Δρακοπούλου στα Πατήσια.
Ο άτυχος άνδρας, τον οποίο άγνωστοι δράστες γάζωσαν με τουλάχιστον 15-20 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία, φρουρώντας μία μάρτυρα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε με τις καταθέσεις της ξεκλειδώσει μεγάλη υπόθεση τρομοκρατίας.

υπαρχει ενα καστρο ενα αβατο
που δεν τολμα κανεις να ελεγξει
ενα κρατος εν κρατει

αυτο το κρατος λοιπον , που βοσκει μεταξυ Θηνας και Παπαγου, και που κατ΄ευφημισμο λεγεται κρατικη ασφλαεια αλλα και ΕΥΠ  εχει ππλισμο, εχει  συγχρονα μηχανηματα παρακολουθησης, εχει προσβαση σε ππληροφορίες κρισιμες , εχει προσωπικο αριστα εκπαιδευμενο σε οπλα  , αλλα και παρα πολλους συνεργαζομενους, τροφοδοτείται με μυστικα κονδυλια

εχει δηλαδη ολα αυτά, που εχει μια τρομοκρατικη οργανωση

ολοι μας μετα απο μια δολοφονικη ενεργεια, δεν αναρωτιομαστε , μα τοσο εκπαιδευμενοι ?
 μα από που εχουν πληροφορίες?

αυτο το καστρο ομως κανεις δεν το εχει ελγξει ποτε για παρανομες δρατηριότητες

ακομη κι οταν ξεσπασε η υποθεση Κρυσταλλη
ακομη κι οταν ξεσπασε το φιασκο της Ριανκουρ
ακομη κι οταν κουκυλωθηκε το θεμα του περιεγου βαν στην Βικτωρια
ακομη κι οταν υπηρχαν καταγγελιες, α περιεργους κυκουλοφορους στα Δεκεμβριανα 2008

σε μια δημοκρατια δεν υπαρχουν καστρα, ολοι κι ολε ελεγχονται απο τους θεσμους και τα οργανα
δεν υπαρχουν αβατα, κλειστες πορτες

κατι μου λεει , οτι μια απλη επισκεψη στο καστρο θα αποκαλυψει πραγματα , που θα μας κανουν να μεινουμε με το στομα ανοικτο

tziger

Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου! Το θέμα είναι πως δημιουργήθηκε αυτο το κάστρο,το έφτιαξε κάποιος ή κάποιοι ή οι μεγάλες εξουσίες που είχαν κάποτε οι υπάλληλοι της ΕΥΠ τους κατέστησε εντελώς ανεξέλεγχτους? Όπως και να είναι πάντως δύσκολα ,πιστεύω, θα φωτισθεί το μαγαζί! Θα θιχτούν ονόματα και οικογένειες και δεν συμφέρει κανέναν ,απ τους πολιτικούς ,των τελευταίων 60 χρόνων!

sevenseas

περαν των υποψιων και των αλλων

ενα αντρας
πατερας φευγει απο το σπιτι του τα χαραματα για δουλεια
η γυναικα του ξυπναει αργοτερα με το παιδι της  για να το παει στο σχολειο
εκει που παιντον το πρωινο τους ανοιγουν την τηλοραση
και βλεπουν τον πατερα
νεκρο
ρε γμτ
ακαλυπτο
εκει στην ασφαλτο
κι ο καθε μαλακας ρεπορτερ , συνδικαλιστης, εκπροσωπος της ΕΛΑΣ να λενε παπαριες με το τσουβαλι

κι η μανα κοκκαλο
και το παιδι να κλαιει
κι οι γονεις
κι οι φιλοι

monotonik

Από το 2002 έχουν ξεκινήσει οι πασόκοι, προσχέδιο αναθεώρησης του νόμου για την ΕΥΠ, το ίδιο επεξεργάζονται και προωθούν οι νεοδημοπράτες,
όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται διαδικασία πολλαπλών ελέγχων, ενδοϋπηρεσιακά και από επιτροπή της βουλής και αυστηρότερα προσόντα για τη θέση του διοικητή.
"Ο στόχος είναι η υπηρεσία να λειτουργεί υπό καθεστώς πλήρους διαφάνειας, και ο τελευταίος πολίτης να ξέρει ότι η υπηρεσία λειτουργεί σε δημοκρατικά πλαίσια" είπαν... αλλά δεν έκαναν... τόσα χρόνια... Γιατί;

Επειδή η αντιτρομοκρατική αποτελεί κομματικό τσιφλίκι της κάθε κυβέρνησης, σε τέτοιο βαθμό, που στις εκλογές του 2000 οι πασόκοι επειδή θεώρησαν ότι θα χάσουν τις εκλογές, στον 13ο όροφο του κτιρίου της Κατεχάκη που στεγάζεται το υπουργείο δημόσιας αταξίας και η ΕΥΠ, κυριολεκτικά πήραν φωτιά. Άδειαζαν συρτάρια, έκαιγαν φακέλλους σε καλάθια απορριμάτων, έγγραφα κτλ. (τελικά φιάσκο κι αυτό, δεν έχασαν τις εκλογές, τζάμπα τα έκαψαν...)

Με το μπάχαλο που επικρατεί και εκεί, σ αυτόν τον τόσο σημαντικό χώρο που αφορά την τρομοκρατία, οι αστυνομικοί καταλήγουν να είναι εκτεθειμένοι εκτός από τον κίνδυνο του επαγγέλματός τους, από την ιδια τους την υπηρεσία.

..... και που σαι ακόμα....

sevenseas

εγω κρινω απο τα ακολουθα

1.οι δραστες της δολοφονιας του αστυνομικου , πολυ καλα πληροφορημενοι , επραξαν το ................... καθηκον τους με ανεσση κινησων και χρονου
αδειασαν ενα σωρο σφαιρες κι εφυγαν με το πασο τους
εδω πρεπει να σημειωσω το εξης
τα οπλα που χρησιμοποιησαν ,τα γεμισαν μια φορα τουλαχιστον, αφου δεν μπορουν να ριξουν πανω απο 6 σφαιρες το καθενα
δηλαδή  , δεν τους ενοιαζε ο χρονος !!!!!!!!!!!!!!!!
2. 24 σφαιρες?
γιατι?
ηθελαν να βεβαιωθουν  οτι ο αστυνομικος ειναι νεκρος?
μηπως φοβηθηκαν , μηπως τους αναγνωρισει, αν γλιτωνε?

3. ο τρόπος που πλησιασαν και η θεσεις που ελαβαν ειναι οι θεσεις που παιρνουν αστυνομικοι ή ασφαλιτες παντα και προφανεστατα διδασκονται στις σχολες τους
ενας στο μερος του συνοδηγου κι οι αλλοι ή ο αλλος στα πισω σημεια του αυτοκινητου

4.η συγκεκριμενη οργανωση , που υποθετει η αστυνομια, οτι ειναι πισω από την δολοφονια αυτή , δεν εχει εξηγησει ακομη , σε ποιο ιδεολογικο ανηκει, περα από τις μπουρδολογιες της

5.τοσοι αστυνομικοι κυκλοφορουν στην Αθηνα
γιατι επελεξαν τον συγκεκριμενο, που μονο (μονο?) η αντιτρομοκρρατικη ηξερε γιατι ηταν εκει , που δολοφονηθηκε

6.ηξεραν επισης οι δολοφονοι , οτι στην πρωινη βαρδια ηταν μονος του

για μενα η πιο πειστικη απαντηση απο πλευρας πολιτειας
θα ηταν
η αιφνιδιαστικη εφοδος στα γραφεια του μυστικων υπηρεσιων , από εισαγελεις κι αστυνομια

sevenseas

οσον αφορα το ΠΑΣΟΚ που ανεφερες Εφη
εδω υπαρχουν τα εξης

σαφεστατα υπαρχουν κι υηρχαν στο ΠΑΣΟΚ αντιμαχομενες ομαδες

στον χωρο της Δημοσιας Ταξης
τοτε δεσποζε ο κυριος Χρυσοχοιδης  , ο αστυνομος Ιαβερης , οπως τον αποκαλω !!!!!!!!!

ο  ανθρωπος που ειχε την εμπιστοσυνη των αμερικανων
και που .............. εξαρθρωσε μια ομαδα αποτελουμενη απο τον ηλιθιο και τον πανηλιθιο, και που την ονομαζαν 17 Νοεμβρη

θα σου πω   2 ιστοριες μου με την Κρατικη Ασφαλεια επι υπουργειας του Ιαβερη

1, κατα την επισκεψη του Παπα  ειχαν αποκλεισει την εισοδο του γραφειου μου και δεν επετρεπαν κανενα να μπει ή να βγεί !!!!!!!!!!!!!!!!!
εστειλα λοιπον μια επιστολη που τους εσουρνα τα εξ αμαξης
ξερεις ποιο ηταν το αποτελεσμα ?
μετα από 2 μερες με παιρνει εντρομη η γυναικα μου και μου λεει
κατω απο το σπιτι ειναι ενα αυτοκινητο με δυο περιεργους τυπους που κοιταζουν προς το σπιτι προκλητικα
παιρνω τον αρθμο και μαθαινω , οτι το υτοκινητο ηταν συμβατικο
τηλεφωνω στο ΑΤ Παπαγου και τους λεω ειναι δυο πρεζονια, που παρακολουθουν το σπιτι μου
πλακωνει το περιπολικο
και τι λενε?
ειναι εσωτερικη υποθεση !!!!!!!!!!!
βεβαια φροντια να μαθευτει σε ολη την περιοχή η ξεφτιλα τους

2.ειχα ενα παλιο αυτοκινητο παρκαρισμενο στην οδο Γραμμυ στου Παπαγου
ο Ιαβερης εμενε λιγα μετρα πιο κει και φοβοταν οτι το αυτοκινητο μου ηταν επικινδυνο γι αυτον
παλι ενα πρωι εμφαζιζεται ενας αστυνομικος και λει στην γυναικα μου
το αυτοκινητο ειναι του αντρα σας, ο οποιος λεγεται ετσικι ετσι  ,εχει γραφειο εκει κλπ ?
ειπε και το ονομα του
απο γνωστους μου κι απο την βοηθεια του ΟΤΕ μαθαινω τα παντα γι αυτον

την επομενη  μερα ξαναρχεται
ημουν σπιτι
του λεω  βρε καλωστον ετσι κι ετσι, που μενει εκει , έχει πεθερο αστυνομικο έχει τοσα παιδια κλπ
κοκκαλο ο τυπος

του λεω φιλε στριβε
και μην ξαναπατησεις εδω
και πες στα αφεντικα σου να πανε στον διαολο

monotonik

Πολλά μπορούμε να πούμε Σέβεν...

Το βέβαιο είναι πως δεν εμπιστευόμαστε κανένα... είμαστε πλέον υποψιασμένοι...

Πιστεύω πως έτσι όπως στα προηγούμενα χρόνια διακρίναμε, μέσα από γεγονότα, ξεκάθαρα το ρόλο της εκκλησίας,
έτσι στα επόμενα θα διακρίνουμε ξεκάθαρα το ρόλο της εξουσίας...
Προς τα κει πάει το πράγμα..

..... και φοβάμαι πως το πρόσωπο της εξουσίας δεν θα το δούμε αναίμακτα...... δυστυχώς...

monotonik

Η απάντησή μου αφορά το προηγούμενο ποστ σου...

Τελικά ο Χρυσοχοίδης είναι ο Ιαβέρης ή εσύ πουλάκι μου;;;  :razz:

Παράθεσηο αστυνομος Ιαβερης , οπως τον αποκαλω !!!!!!!!!

sevenseas

εγω ειμαι ο

Γιωργης Αγιωργης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sevenseas

και για να μην νομιζετε, οτιοι υποψιες μου ανηκουν μονο στην οσηρη φαντασια μου
ιδου
τι βρηκα στο ιντερνετ

Το κλιμάκιο της Σκότλαντ Γιαρντ επέμενε στην αναδιοργάνωση της υπηρεσίας, προτείνοντας τη δημιουργία εκ νέου βασικών δομών, με διαφορετική οπτική από «την απλοϊκή και επικίνδυνη άποψη των Ελλήνων που θεωρούν [size=18]ότι οι τρομοκράτες προέρχονται αποκλειστικά από τον αντιεξουσιαστικό χώρο». [/size]

tziger

Τι είπαν οι άνθρωποι? Και δεν τους έχουν διώξει ακόμα,τους άσχετους..!!! :mrviolet:

sevenseas

μα τετοιες συμπτωσεις ?

σε ελαχιστς μερες ειχαμε

1.την δολοφονια του αστυνοικου-φρουρου μαρτυρα  για την τρομοκρατια
2.την ......................... παραδοση ενος μιζερου περιφερομενου στα Εξαρχεια , ως δολοφονου !!!!!!!!!!!!
3.τον θανατο του Αγαπιου, εκ των κατηγορουμενων του ΕΛΑ

αλλα και την δηλωση του Μικη Θεοδωρακη , στην τηλεοραση
τρομοκρατες ειναι οι ελληνικες μυστικες υπηρεσιες !!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν φρονω, οτι σωει και καλα αυτοι ειναι οι τρομοκρατες
αλλα αναφερω απλα γεγονοτα

sevenseas

Όχι, όχι αυτό δεν είναι τραγούδι
Είναι η τρύπια στέγη μιας παράγκας
Είναι η γόπα που μάζεψε ένας μάγκας
Κι ο χαφιές που μας ακολουθεί.

sevenseas

και βεβαια κανει εντυπωση η συλληψη των απαγοωγεων του Παναγοπουλου και μαλιστα με την βοηθεια του καστρου
αλλα γεννα κι ερωτηματα

καμμια 10ρια , που παριστανουν τους ιδεολογους και σκτωνουν ετσι για την πλακα τους, βαζουν βομβες σε πυκνοκατοικημενες περιοχές
 δεν μπορουν να τους εντοπισθουν ?

αφηστε λοιπον την Αστυνομια να κανει δουλεια
το χειροτερο  αστυνομικο τμημα της Ελλαδας να ανααβει τον εντοπισμο και την συλληψη τους, θα τα κατεφερει μεσα σε ενα μηνα το πολυ !!!!!!!!!!
αρκει να μην μεσολαβησει το καστρο

Δεν ειναι τυχαιο, οτι οι της CIA μετα την SCOTLAND YARD εχει αγανακτησει με τους δικους μας.

sevenseas

τι ακουνε τ΄αυτακια μου?

το συνδικατο του εγκληματος ειχε ανθρωπους στην ΕΥΠ?
ελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ρε

το συνδικατο του εγκληματος εχει σχεση με τους ελληνες τρομοκρατες ?

κι σουπερ κοριος λειτουργει μονο Σαββατοκυριακα κι απεργει οταν δρουν οι ................... τρομοκρατες ?

σιγα σιγα θα μας πουνε οτι τα λυτρα τα πηρανε οι........................ ?
ελαααααααααααααααααααααααααααααααααα ρε

ρε τι φαντασια σ΄αυτην την χώρα?

175 Επισκέπτες, 1 Χρήστης