Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 453
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 439
  • Total: 439

Πάνω από 10 χιλιόμετρα...

Ξεκίνησε από Pappas10, Σεπτεμβρίου 25, 2004, 01:43:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

... και 2 ώρες χωρισμού δεν πιάνει το Κέρατο.  :twisted:  :twisted:

Ή αλλιώς.... πότε δικαιολογεί / καταλαβαίνει / δέχεται  κάποιος / α την απιστία;;;

Διαβάζω.....

Προσωπικά...

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΙ Σ' ΟΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ [size=24]ΠΙΣΤΟΣ[/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Atma

σκέφτεσαι να αλλάξεις ομάδα και να γίνεις απιστος στον παο?

Pappas10

Άτμα,

Κάτι σαν σχόλιο για το που δηλώνω πιστός - πλην της Πατρίδας φυσικά.  Ουδεμία περίπτωση απιστίας στη ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από μέρους μου. Άλλωστε δεν είναι παρά 5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου. Και δεν με αφήνει μόνο μου παραπάνω από 23 δευτερόλεπτα.

Άλλωστε με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ έχω απατήσει όσες σχέσεις είχα.  :P

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Atma

επιτρέπετε να σε πειράζω

ειδικά όταν δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις :P  :P

υπάρχει κανείς που να δικαιολογεί την απιστία?

μόνο οι άπιστοι :P

renter

ΕΓΩ ΘΑ' ΛΕΓΑ,  ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΥ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ :oops:

Atma

ρεντερ εγω ζω με τις ενοχες μου ή τυψεις ή οτι αλλο θες!!

υσ γιατι δεν μου πες οτι εισαι φιλος του τασου να σε χω στα οπα οπα? χεχε

Pappas10

Μάλιστα λοιπόν,

Μόνο οι άπιστοι ή οι ένοχοι (υποθέτω απιστίας ή συμπεριφοράς που οδηγεί σ' αυτήν) δικαιολογούν την απιστία.

Αφού όμως είναι "πολύ λίγοι" τότε φαντάζομαι ότι η πλειοψηφία είναι πιστοί και - τρόπον τινά - "αναμάρτητοι".

Είναι έτσι;;;;

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "Atma"επιτρέπετε να σε πειράζω

ειδικά όταν δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις :P  :P

υπάρχει κανείς που να δικαιολογεί την απιστία?

μόνο οι άπιστοι :P

Σωστή η θέση σου γιατί είναι η - εκ της αντίθεσης - παραδοχή του "Ω συ Μισείς εταίρω μη ποιήσεις". Κάτι σαν "Ω συ ποιείς, εταίρω μη αρνήσω". Μολαταύτα, στηρίζεται μόνο στο αίσθημα δικαίου - αντισταθμίσματος.

Εγώ νόμιζα ότι οι σχέσεις των ανθρώπων στηρίζονται σε συναισθήματα και ένστικτα....

Όσο για τα πειράγματα... όχι απλά επιτρέπονται αλλά επιβάλονται  :twisted:  :twisted:  :twisted: Όμως έχε υπ' όψιν σου ότι με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ η σχέση μου είναι κάτι παραπάνω από ερωτική.... μη μου τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τάρατε λοιπόν γιατί θα γίνει του ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 εδωμέσα....  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Εντάξει;;;;

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Brasidas

TO NA EISAI PODOSFEROPLIKTOS, PAEI KAI ERXETE

TO NA TA BLEPEIS OLA MESA APO TO PRISMA TWN OMADWN, ARXIZOUN TA ZORIA

NA EISAI KAI BAZELOS APO PANO KAI NA KAMARONEIS GIA AUTO, EDW H EPISTIMH ARXIZEI KAI SIKONEI TA XERIA PSILA

Pappas10

Παράθεση από: "Brasidas"TO NA EISAI PODOSFEROPLIKTOS, PAEI KAI ERXETE

NA EISAI KAI BAZELOS APO PANO KAI NA KAMARONEIS GIA AUTO, EDW H EPISTIMH ARXIZEI KAI SIKONEI TA XERIA PSILA

Κατ' αρχάς δεν είμαι ποδοσφαιρόπληκτος. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΠΛΗΚΤΟΣ είμαι.

2ον. Δεν τα βλέπω όλα μέσα από το πρίσμα των ομάδων. Από το πρίσμα του ποδοσφαίρου τα βλέπω όλα.

3ον. Δεν είμαι βάζελος. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είμαι

4.ον. Όντως είναι ανεξήγητο επιστημονικά φαινόμενο το ότι απλά καμαρώνω και δεν εκστασιάζομαι με το μεγαλείο που αποπνέει αυτό το τεράστιο αθλητικό σωματείο. Υποθέτω ότι συμφωνείς μιας και, προφανώς από  την λάμψη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ντρέπεσαι ή και φοβάσαι να υποστηρίξεις την δική σου ομάδα. Αναλώνεσαι απλά στην σαρκαστική προσέγγιση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ, θυμίζοντας απλά το γνωστό Αισώπειο γνωμικό "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".

Δεν σκοπεύω να μπω σε οπαδική αντιπαράθεση, άλλωστε αν είσαι οπαδός άλλης Ελληνικής ομάδας  (Εξαίρεση ο Πανελλήνιος, ο Πανιώνιος και ο Εθνικός ) είσαι εξ' ορισμού άσχετος από αθλητισμό οπότε δεν πρόκειται να καταλάβεις ό,τι και να σου πω.

Με εκτίμηση,

Παππας10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

spellbound

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "Brasidas"TO NA EISAI PODOSFEROPLIKTOS, PAEI KAI ERXETE

Κατ' αρχάς δεν είμαι ποδοσφαιρόπληκτος. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΠΛΗΚΤΟΣ είμαι.

2ον. Δεν τα βλέπω όλα μέσα από το πρίσμα των ομάδων. Από το πρίσμα του ποδοσφαίρου τα βλέπω όλα.

3ον. Δεν είμαι βάζελος. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είμαι

4.ον. Όντως είναι ανεξήγητο επιστημονικά φαινόμενο το ότι απλά καμαρώνω και δεν εκστασιάζομαι με το μεγαλείο που αποπνέει αυτό το τεράστιο αθλητικό σωματείο. Υποθέτω ότι συμφωνείς μιας και, προφανώς από  την λάμψη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ντρέπεσαι ή και φοβάσαι να υποστηρίξεις την δική σου ομάδα. Αναλώνεσαι απλά στην σαρκαστική προσέγγιση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ, θυμίζοντας απλά το γνωστό Αισώπειο γνωμικό "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".

Δεν σκοπεύω να μπω σε οπαδική αντιπαράθεση, άλλωστε αν είσαι οπαδός άλλης Ελληνικής ομάδας  (Εξαίρεση ο Πανελλήνιος, ο Πανιώνιος και ο Εθνικός ) είσαι εξ' ορισμού άσχετος από αθλητισμό οπότε δεν πρόκειται να καταλάβεις ό,τι και να σου πω.

Με εκτίμηση,

Παππας10

Παππα, οφειλω να σου πω συγχαρητηρια για τη δημοκρατικοτητα που σε διακρινει. Οσοι λοιπον ΔΕΝ ανηκουν στις περιφημες (κατ εσε) ομαδες, ειναι ασχετοι απο αθλητισμο...
Παααααααρα πολυ ενδιαφερουσα η αποψη σου. Και εις ανωτερα.

Νοου φερδερ κομεντς

Pappas10

Αγαπητή Γκιγκ,

1ον. Ανέφερα τόσες ομάδες όσα και κόμματα έχει η βουλή. Άρα είμαι αρκετά δημοκρατικός, τουλάχιστον με την Πολιτιακή έννοια του όρου.

2ον. Θεωρείς δημοκρατική ενέργεια τον σαρκασμό μίας θέσης, χωρίς την ταυτόχρονη υιοθέτηση κάποιας άλλης; Κριτική χωρίς πρόταση είναι αυτό που ονομάζουμε κακοπροαίρετη. Οι απαντήσεις μου πάντα ακολουθούν τον γνώμονα της θέσης που (προ)καλούμαι να σχολιάσω.  

3ον. Αθλητισμός και Δημοκρατία δεν συμπίπτουν. Αν ήταν έτσι, τον εκάστοτε τίτλο θα τον διεκδικούσε μόνο η δημοφιλέστερη ομάδα ή αθλητής και όχι ο ικανότερος ή έστω πιο τυχερός.

4ον. Είπα ότι δεν σκοπεύω να μπω σε αντιπαράθεση.

5ον. Το θέμα δεν είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η δημοκρατικότητα μου. Αν έχεις σχόλια επί του θέματος, ακόμα και αν αυτά μπορείς να τα συσχετίσεις, έστω και αυτοσαρκαστικά όπως εγώ, με αθλητικά σωματεία, τα αναμένω με αρκετό ενδιαφέρον.

Με εκτίμηση

Παππάς10

Υ.Γ. Λόγο περιορισμένου χρόνου είναι γεγονός ότι δεν ανέφερα κάποια αθλητικά σωματεία (ΑΕΚ, Ηρακλή, Μύλωνα, Νηαρ Ηστ, Απόλλωνα Αθηνών και μερικά άλλα).
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Atma

το θέμα μας είναι η απιστία και όχι οι ομάδες...

ομάδες και πολιτικά
θα μας κάνουν να συρθούμε στις λάσπες :P
και μόλις έκανα σπα :!:

mE_kiNkY

ΕΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Ή ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ / ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΩΣ ΤΟΥ "ΝΟΜΙΜΟΥ" ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΑΚΟ" ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ....

ΤΩΡΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.....

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ....

[size=24]ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 [/size]

Pappas10

Κίνκαρε... άσε ρε φίλε γιατί από την Τετάρτη πονάω πολύ....  :cry:

Μολαταύτα, αυτό που ρώτησα είναι αν δικαιολογείται ή έστω γίνεται κατανοητή η απιστία, όχι ως κάτι το μεμπτό αλλά ως κάτι το φυσιολογικά αναμενόμενο.

Με εκτίμηση και σεβασμό... αλλά πονάω ρε γμτ του Ολλανδούς μου

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΩ
[size=18]ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ[/size]
[size=24]ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ[/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

439 Επισκέπτες, 0 Χρήστες