Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 547
  • Total: 547

Πόση δύναμη έχει μια Προσευχή?

Ξεκίνησε από pixie, Ιουνίου 21, 2009, 08:09:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

Καλή μου μάλλον με παρεξήγησες  :grin:
Δεν πειράζει... ;-) Είναι και απολύτως λογικό...Εξάλλου μου αρέσουν οι ανάλογες ευαισθησίες (να μην ξεχνάμε και το ελληνικό φιλότιμο, είναι από τα λίγα που μας έχουν απομείνει  ;-)  :grin: )

Αναφερόμουν σε κάποια παλαιότερα κείμενα, και δικά μου βέβαια, (με το γάλα του a33 μεγαλώσαμε  κάποιοι :razz:  :grin: ) έτσι και με διάφορες κοντρίτσες που υπήρχαν ,,,Και συγκεκριμένα στο ύφος των κειμένων. Και που τελικά η αρχική διάθεση ήταν με χιουμορ, τώρα το καταλαβαίνω καλύτερα.  :lol: 'Ολων ανεξαιρέτως. Το σημείωσα ως κάτι και το θετικό από τις διαδικτυακή επικοινωνία.
Καλώς ήρθες στην παρέα ;-)

CHRIS_FEMALE_

μερσι ντιαρ γοργόνι μ !!!
 :grin:

εχω ενα χαρισμα :mrviolet:  να κανω γρηγοροτερα εχθρους παρα φιλους  ;-) ή θα με λατρέψουν ή θα με μισήσουν. :neutral: παντα έτσι γινεται με εμενα.δεν πειραζει μεσα απο τις δυσκολιες και τις δοκιμασιες μου , καταλαβαινω ,διδασκομαι και γινομαι πιο δυνατη .λεει ενας φιλος μου ό,τι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο...!οταν με κοντραρουν με δυναμωνουν!!!!κι εγω προσπαθω να δινω κουραγιο και σε αλλους "φρικαρισμενους".ετσι πρεπει.καποιοι διακρινουν μια δυναμη που υπαρχει μέσα μου.πρεπει να αντεξω γιατι καποτε και τα σιδερα λυγιζουν...στα δυσκολα φαινονται οσοι αξιζουν και πρεπει να μεινουν διπλα σου.οσοι δεν σε στηριξαν πρεπει να γινουν delete ταχεως.δεν αξιζαν για τη στηριξη σου..οτιδηποτε μας στεναχωρει πρεπει να αποβάλλεται απο τη ζωη μας αμεσως.
εχω κουραστει απο την υποκρισια των ανθρωπων,ειμαι αηδιαστικα ειλικρινης αλλα οχι αγενης.οι πολυ καλοι τροποι για εμενα δηλωνουν ταυτοτητα υποκρισιας.αλλωστε παντα λεω οτι αν καποιος ειναι πολυ καλος δεν ειναι αληθινος...(εισαι πολυ καλος
-η για να εισαι αληθινος-η...)για αλλη μια φορα σας ζαλισα.ειμαι και παραπονιαρα. :roll:
να εισαι καλα γοργόνι  :grin:

fortune

Η δυναμη της προσευχης,ειναι πραγματι τεραστια,οπως τεραστια ειναι και η δυναμη του διαλογισμου.
Καποιοι λενε οτι στην προσευχη μιλας στον Θεο ...στον διαλογισμο ομως τον ακους.

Ασφαλως τα μαντρα βοηθουν.Για καποιον ομως ,που δεν γνωριζει μαντρα η καποιον ,που γνωριζει, αλλα ο χειρισμος τους ,μπορει λανθασμενα να ανοιξει <καναλια>,που δεν πρεπει ,καλο θα ειναι να ασχολειται μονο με την προσευχη.Και για να ισχυροποιειται αυτη,θα πρεπει να γινεται χρησιμοποιωντας και τον Θυμο αδενα(της καρδιας) αλλα και την λογικη.
Αυτα τα δυο με αναλογη ενταση και δυναμικη ,δημιουργουν ισχυρους κραδασμους και αν γινονται με μεγαλη συναισθηματικη φορτιση,ελκουν την Θεια Χαρη και η προσευχη εισακουεται.

Fortune
Πιστευε και μη,Ερευνα.

black_velvet

[quote user="fortune" post="349268"]Η δυναμη της προσευχης,ειναι πραγματι τεραστια,οπως τεραστια ειναι και η δυναμη του διαλογισμου.
Καποιοι λενε οτι στην προσευχη μιλας στον Θεο ...στον διαλογισμο ομως τον ακους.

Ασφαλως τα μαντρα βοηθουν.Για καποιον ομως ,που δεν γνωριζει μαντρα η καποιον ,που γνωριζει, αλλα ο χειρισμος τους ,μπορει λανθασμενα να ανοιξει <καναλια>,που δεν πρεπει ,καλο θα ειναι να ασχολειται μονο με την προσευχη.Και για να ισχυροποιειται αυτη,θα πρεπει να γινεται χρησιμοποιωντας και τον Θυμο αδενα(της καρδιας) αλλα και την λογικη.
Αυτα τα δυο με αναλογη ενταση και δυναμικη ,δημιουργουν ισχυρους κραδασμους και αν γινονται με μεγαλη συναισθηματικη φορτιση,ελκουν την Θεια Χαρη και η προσευχη εισακουεται.

Fortune
Πιστευε και μη,Ερευνα.[/quote]

Εύχομαι, προσεύχομαι και πιστεύω να μην εξαφανιστείς ξανά!
Κι ελπίζω να 'σαι πάντα καλά.

Καλώς ήλθες και πάλι στα παλιά λημέρια.  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:  :smile:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

larus audouinii

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="349257"]
 :grin:
εχω κουραστει απο την υποκρισια των ανθρωπων,ειμαι αηδιαστικα ειλικρινης αλλα οχι αγενης.οι πολυ καλοι τροποι για εμενα δηλωνουν ταυτοτητα υποκρισιας.αλλωστε παντα λεω οτι αν καποιος ειναι πολυ καλος δεν ειναι αληθινος...(εισαι πολυ καλος
-η για να εισαι αληθινος-η...)για αλλη μια φορα σας ζαλισα.ειμαι και παραπονιαρα. :roll:
να εισαι καλα γοργόνι  :grin:[/quote]

Να είσαι καλά και εσύ...
Με το θάρρος μέσω του διαδικτύου, θα σε παρότρυνα να παραμείνεις απλά ο εαυτός σου. Έχεις την δύναμη πιστεύω. Μην αλλάξεις, κάνε μια στάση, αναθεώρησε κάποια πράγματα εφόσων είναι απαραίτητο.
Κάπου όλοι νοιώθουμε τουλάχιστον πως έχουμε κουραστεί από κάτι, είναι σημαντικό όμως το να βρίσκουμε διεξόδους και να μην μας σκλαβώνει. Η ζυγαριά έχει δυο πλευρές πάντα, και οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι.  Αυτό κάνει και την ζωή περιεκτική.

(και σημειώνω κάτι άσχετο με τα υπόλοιπα, με αρέσει το σπιρτόζικο στους χαρακτήρες  ;-) Δηλώνει υπερευαισθησίες αλλά και ζωντάνια)

larus audouinii

και επανερχόμαστε στην τάξη

Πόση δύναμη έχει μια Προσευχή?

Θεέ ακούς ;  :roll:

fortune

Kαλη μου Βlack χαιρομαι πολυ ,που τα ξαναλεμε εδω!
Σε ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα σου!
Απο τωρα και στο εξης θα τα λεμε συχνα ,οπως παλια!

pixie

[quote user="fortune" post="349268"]Η δυναμη της προσευχης,ειναι πραγματι τεραστια,οπως τεραστια ειναι και η δυναμη του διαλογισμου.

Ασφαλως τα μαντρα βοηθουν.Για καποιον ομως ,που δεν γνωριζει μαντρα η καποιον ,που γνωριζει, αλλα ο χειρισμος τους ,μπορει λανθασμενα να ανοιξει <καναλια>,που δεν πρεπει ,καλο θα ειναι να ασχολειται μονο με την προσευχη.[/quote]

Ναι, σωστά! Είναι πολύ επικίνδυνο να ανοίγεις κανάλια επικοινωνίας αν δεν εξασκηθείς σοβαρά και δεν συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς κάνεις και τι σημαίνει να δέχεσαι ενέργεια μεγατόνων την οποία πρέπει να γνωρίζεις πώς θα διαχειριστείς στη συνέχεια από τη στιγμή που την προκαλείς την υπέρβαση σε άλλο φάσμα συχνοτήτων και τη ζητάς κι αυτό σου δίνεται.

Για να εισχωρήσει κάποιος σε ένα ''μαγικό πέρασμα'' επικαλείται τη θεϊκή πλευρά του, ένα κομμάτι του εαυτού που όλοι έχουν, αλλά λίγοι το γνωρίζουν και ακόμα πιο λίγοι είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την ύπαρξη του δίδυμου κόσμου μας, ενός κόσμου που κατοικείται από ενέργειες που έχουν συναίσθηση, νοημοσύνη και συνειδητότητα αλλά όχι υλική υπόσταση!

CHRIS_FEMALE_

χαχαχχαχαχ! :grin:  δεν αντεχω το βαζω!!!! καντε κατι για να παιξει αυτο το link by youtube...!!!!!

pixie

Κάτι με ωθεί διαρκώς στα ίδια βιβλία και στους ίδιους συγγραφείς, όπως Νιλς Μπορ, Λι Γορφ, Πωλ Βαλερύ. Δεν είναι ο τρόπος γραφής, είναι η σκέψη που υπερβαίνει! Και μοιραία στην αντίληψή μου γίνονται οι μύστες που, μέσα από τον λόγο, έχουν τη δύναμη να αλλάξουν προς το καλύτερο και τις ζωές όσων αγγίζουν...

Πάντα θα προσεύχομαι για εσωτερική δύναμη και βαθύτερη κατανόηση...

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="349301"]Κάτι με ωθεί διαρκώς στα ίδια βιβλία και στους ίδιους συγγραφείς, όπως Νιλς Μπορ, Λι Γορφ, Πωλ Βαλερύ. Δεν είναι ο τρόπος γραφής, είναι η σκέψη που υπερβαίνει! Και μοιραία στην αντίληψή μου γίνονται οι μύστες που, μέσα από τον λόγο, έχουν τη δύναμη να αλλάξουν προς το καλύτερο και τις ζωές όσων αγγίζουν...

Πάντα θα προσεύχομαι για εσωτερική δύναμη και βαθύτερη κατανόηση...[/quote]

:neutral: κυρίως για εσωτερικη δυναμη και βαθύτερη κατανοηση.Κι επειδη λόγω της ημερας,(που σημερα ειναι του Αγίου Πνεύματος),ας φωτισθούν τα μυαλουδάκια όλων εμας και κυρίως των εχθρών μας για μετάνοια...  :neutral:

fortune

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="349300"]χαχαχχαχαχ! :grin:  δεν αντεχω το βαζω!!!! καντε κατι για να παιξει αυτο το link by youtube...!!!!!

[/quote]

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Mπραβο βρε chris!!!!Aν μη τι αλλο ....εσκασα στα γελια με το βιντεακι σου!!!!!!

larus audouinii

Οπότε και μετά την πάνω μελωδία... :lol:

Ο Θεός ακούει ματαλέμε:;;;;;;;;;;;;;;

pixie

Ασφαλώς και ακούει!  :smile:

Αφού αυτή η ελέγχουσα Δύναμη ή Θεός, είναι μέσα μας... ;-)

Ολίγη αυτοανάλυση χρειάζεται...

larus audouinii

Αν δεν έχει παςς, ακούει αλλά δεν μπορεί να απαντήσει. Αν δεν υπήρχε το ηλεκτρικό ρεύμα, δεν θα υπήρχαν φυσικά και οι υπολογιστές..Συμπέρασμα.. Παντού χρειάζεται το μέσον   :razz:  :grin:

547 Επισκέπτες, 0 Χρήστες