Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 518
  • Total: 518

Γεννήθηκε ο Αντωνάκης Pappas10 Junior

Ξεκίνησε από KostasD33, Ιουνίου 21, 2009, 11:26:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

bnknata

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΟ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ Κ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΑΧΧΑΧΑΧΧ

Pappas10

Ευχαριστώ όλους και όλες για τις ευχές σας (όχι τις επιθυμίες σας όμως... το να βγει οπαδός της ερυθρόλευκης ομάδας με σήμα το κεφάλι του κύναιδου είναι επιθυμία όχι ευχή  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow: ).

Προσπαθώ εδώ και καιρό να γράψω κάτι που να μπορεί να περιγράψει αυτά που αισθάνομαι. Είναι πολύ δύσκολο πραγματικά.

Ξέρω ότι έχω χαθεί αλλά θα επανέλθω όταν καταφέρω να μπω σε πρόγραμμα.

Να περνάτε όλοι καλά και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές. Μακάρι να γίνει ένας καλός άνθρωπος πάνω απ' όλα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="318772"]Επίσης σταματάει το κλάμα όταν του τραγουδάει ο μπαμπάς του τον ύμνο του Βαζελου. Δεν είμαστε σίγουροι ότι σταματάει για τον ύμνο ή επειδή είναι φάλτσος ο μπαμπάς[/quote]

Εδώ σταματάει το Λόξιγκα.... και κοιμάται.

Η Ασπρόμαυρη (Νουάρ) λήψις με τα ανάποδα (σουρεάλ) πλάνα είναι της συζύγου...  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

[align=center]
[/align]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

larus audouinii

χαχαχαχαχα

Niose να σου ζησουν οι  άντρακλες !!!!!!
Χάρηκα που γνώρισα την οικογένεια pappas10  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:
(και αν ειναι και ανεβείτε κατα τα βορεια καντε ένα ψςψς)

Μιχάλη τώρα μεταξύ μας ...να σου πω
Όντας ο μικρός αδερφός γαύρος ...από μικρός είχε αυτές τις κάποιες ιδιοτροπίες, κανένας δεν είναι τέλειος ....
(και ο πατέρας γαύρος, και η μαμά)
κατέληξα να έχω μια νύφη γαυρο, συμπεθέρια γαυρους , κουμπαριά γαύρους κλπ κλπ
Πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα και το διαπιστώνεις ιδιαίτερα στις συνεστιάσεις
Και τα τελευταία χρόνια μου έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά ...κάνοντας με θεία
Εχω δυο  ανηψια ..ένα και μικρό καπετάνιο τελευταία, δουλευταρά...μεγαλάνδρακλας που χώνεται στις συζητήσεις των μεγάλων, του αρέσει το παιχνίδι και όπου πάει κουβαλάει τα βιβλία του...ο άλλος με εντελώς διαφορετικά γονίδια και σουλούπι ...βουνήσιος, πανέξυπνος , λύνει και δένει ...απίθανοι το ίδιο και τα δυο
Εννοείται και γαυροι
Λοιπόν ....λατρευω τα γαυράκια, οι δικοί μου είναι και όλοι δικηγόροι, όσο και να διαφωνούμε και να μου σπανε βλέποντας μαζί ποδόσφαιρο

Για να καταλάβεις , ένας Δόγκανος και αυτός , φυσικά και περί γαυρου πρόκειται, ο sevenseas τι θα ήταν ;
Δεν έχει σωσμό ο έρωτας...σου λέω πάρτο χαμπάρι Και τα γαυράκια είναι κρυό@@ γιαυτό αργούν να καταλάβουν
Όσο μεγαλώνεις θα με θυμηθείς χαχααχχα

518 Επισκέπτες, 0 Χρήστες