Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 645
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 562
  • Total: 562

Οι έξυπνες ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!

Ξεκίνησε από pixie, Ιουλίου 07, 2009, 10:10:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Vanessa

...αναφερθηκα σε "ξανθιες",χρωμα το οποιο εχω την τιμη να φερω,οσον αφορα την ιδεολογια.Οχι το χρωμα.

Οι ξανθιες..
Σου κανουν κατι απο κουκλα Barbie.
Θες να τις αγγιξεις και νομιζεις οτι θα παιξεις μαζι τους...
Δε τις φοβασαι...σου προκαλουν ενα αισθημα ευφορίας...
Αν μαλιστα τυγχανει το συνολο να συνοδευεται και απο αναλογο σωμα,δεν νομιζω οτι θα περιμενε καποιος
απο τους αντρες,να μαθει πρωτα εαν το κοριτσι γνωρισει τι ακολουθει το 3,14 ή τι ακριβως ειναι η Απλη Αναλογικη ως μεθοδος ψηφοφοριας.

Το βλεμμα θα γυριζε,σα καλολαδωμενος μεντεσες...

Rain...(με τα απωθημένα σου...)
Οι κοκκινομαλλες,ειδικα οι φυσικες,δλδ αυτες με την πρεκνα στα μουτρα και τα συνηθως πρασινα ματια,ειναι λεπτεπιλεπτα πλασματα.
Η εξυπναδα τους ειναι θεμα προς συζητηση αλλα δεν ειμαι ειδημων.
Παντως,σου προκαλουν σιγουρα ενα αισθημα αγνοτητας...και παιδικοτητας.
Οι βαμμενες κοκκινες,ειναι καστανες που δεν μπορουν να αντεξουν το βαρος του ξανθου,και ετσι θελουν να το παιξουν "Το κατι αλλο".
Γενικα θα ελεγα οτι απλα κωλώνουν.Πισω απο το εντονο,και μαλλον κακογουστα ψευτικο κοκκινο στο μαλλι κρυβουν ελλειψεις σε τομεις
που αφορουν αυτοπεπιθηση και τσαγανο.Βαζουν λοιπον ενα εντονο χρωμα για να προσελκυσουν οτι περασει.
Προσωπικα,πιστευω οτι το κοκκινο ειναι μονο για κορδελες σε κυπελλα και τροπαια Ελληνικου πρωταθληματος. :mrorange:

Ανακεφαλαιωνω:
(...ξερω σας εχω σκασει,αλλα αν τα ξαναδιαβασετε προσεκτικα,βγαινει νοημα.Με το στανιο,αλλα βγαινει)

Το να εισαι ξανθια,ειναι ιδεολογια.
Το να εισαι εξυπνη,ειναι προσον.
Το να εισαι γυναικα ειναι ευλογια και καταρα.

Οταν τα συνδιαζεις ολα αυτα,εισαι κινουμενος στοχος και θυτης.

rain

Θα πάω να βρω μια βλάχα, μελαχρινή, άβαφη, χαμηλόοκώλα μπάς και βρω την ησυχία μου, με τις έξυπνες κουνάει ο στόχος

pixie

Καλόοο!  :mrgreen:

Αλλά... ''Μην κάνεις όνειρα τρελά, κάτσε εδώ είσαι καλά''!  :razz:

Σε λίγο θα βγάλουμε τη στολή μάχης και θα βγούμε σε παραλλαγή! ;-)

Μάθε να ξύνεις τη στίλβη...

katinaki

εγώ που έχω περάσει από όλους ]

Vanessa

[quote user="katinaki" post="320215"]εγώ που έχω περάσει από όλους ][/quote]

Χαμαιλέοντας.
Μας εχεις καταμπερδεψει!

pixie

Λοιπόν, έχουμε και λέμε...

Οι γυναίκες θα πρέπει να ξεκολλήσουν από έναν τρόπο σκέψης σχεδόν προκαθορισμένο...  ;-)

Παράδειγμα?

''Έπειτα από 6 μήνες, πρέπει κάπως να δεσμευτεί''... ''Αν μ' αγαπάει θα μου κάνει δώρο ένα ακριβό δαχτυλίδι στην πρώτη μας επέτειο''... ''Δεν θα τον παντρευτώ αν ο μισθός του δεν γίνει τουλάχιστον διπλάσιος από τον δικό μου''... ''Μόλις παντρευτούμε θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αγοράσουμε σπίτι το πολύ μέσα στο δεύτερο χρόνο''... ''Περιμένω να μείνω έγκυος 18 - 20 μήνες μετά το γάμο μας''...

Συμπέρασμα!

1 Γυναίκα + 1 Σειρά ανυποχώρητων προσδοκιών
+ 1 Σειρά στερεότυπων συνταγών

= 1 Εγγυημένη καταστροφή!

Δεν λειτουργούν επί της ουσίας αυτά, κορίτσια... Ας μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, αυτό είναι πραγματικά έξυπνο!

black_velvet

Τελικά, το θέμα εδώ είναι η γυναίκα ή η έξυπνη γυναίκα; Με μπερδέψατε!

Διότι η έξυπνη γυναίκα είπαμε]
Παράθεσηγυναίκες που σέβονται και αγαπούν αυτό που είναι!!!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Gerogriniarhs

[quote user="kuria" post="320128"][/quote]

Τέλεια...πολύ μου αρέσει...σε λίγο θα σας "παίξει" κι ο Ευαγγελάτος...  [img]http]

pixie

[quote user="Gerogriniarhs" post="320781"]

Τέλεια...πολύ μου αρέσει...σε λίγο θα σας "παίξει" κι ο Ευαγγελάτος...  [/quote]

Μπααα! Κάνει και ατραξιόν τώρα? :razz:  :mryellow:

pixie

Μια έξυπνη γυναίκα ξέρει καλά πως με μια μικρή δόση ζήλιας, οι άντρες κολακεύονται...

Αν ζηλεύετε πολύ όμως, οι άντρες μάλλον αναζητούν αλλού την τύχη τους!  :razz:

Επίσης κορίτσια, μην το παίζετε ποτέ πράκτορες! Μην ψάχνετε σε σακάκια, σεντόνια, ατζέντες, σκουπιδοτενεκέδες για πειστήρια ενδεχόμενης απιστίας, ακόμα κι αν οι υποψίες σας φαίνονται δικαιολογημένες.

Είναι παραβίαση ορίων, δεν είναι ούτε έξυπνο ούτε εποικοδομητικό...  ;-)

Gerogriniarhs

Οι έξυπνες ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

(...ξαναρχίσαμε τα ανέκδοτα...)

larus audouinii

Πέρα βρέχει  :grin:
Που πάει να πει, τα θηλυκά νίπτουν τας χείρας τους  :razz:

Gerogriniarhs

...πλέον του ότι αλληλονίπτονται...

...πλειστάκις φοράκις...

pixie

[quote user="Gerogriniarhs" post="332312"]Οι έξυπνες ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

(...ξαναρχίσαμε τα ανέκδοτα...)[/quote]

Γιαυτό θα ''πας'' άπατος στη θάλασσα της πολυπλοκότητας του μυαλού μιας Γυναίκας!  :razz:

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να παίζεις δημιουργικά με τα κουβαδάκια σου στην άμμο...
και το να κρύβεις το κεφάλι σου στην άμμο!
;-)   :mrviolet:

pixie

Λέω να αναφέρω κάπου εδώ, πως έχω κάποια σημεία στα οποία εκφράζω την διαφωνία μου ως προς τον τρόπο μερικών  γυναικών...

Προσπαθούν να αποδείξουν πως είναι μοναδικές, τέλειες και αναντικατάστατες, πως είναι τα πάντα για έναν άντρα, εκφράζονται με υπερβολική δοτικότητα, με αποτέλεσμα να γίνονται κουραστικές και ενοχλητικές στην απόπειρα ή την υστερία να εφαρμόσουν παντού την παρουσία τους...  :o  :cool:

Kαι μη μου πείτε πως εδώ κάνω λάθος, γιατί αυτό το είδος των γυναικών υπάρχει!

562 Επισκέπτες, 0 Χρήστες