Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 267
  • Total: 268
  • Leon

Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...

Ξεκίνησε από rain, Ιουλίου 09, 2009, 01:49:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Κοίτα, Chris καλή μου, το πώς θα χαριτολογήσω με κάποιους εδώ ή το ύφος που θα χρησιμοποιήσω ή η πλάκα που θα κάνω... συγνώμη αλλά δεν μπορώ να έχω στο μυαλό μου το πώς θα το πάρεις ή πώς θα το αναλύσεις εσύ, όταν μάλιστα δεν σε αφορούσε προσωπικά το σχόλιο... είναι κάπως λογοκριτικό αυτό, θίγεται η ελευθερογνωμία, καταλαβαίνεις...

Αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι το ζητούμενο! Από κρίσεις και επικρίσεις έχουμε μπουχτίσει όλοι, πίστεψέ με...

Εκεί που έπρεπε να απαντήσεις όμως, δεν απάντησες! ;-)  Γιατί? :smile:

CHRIS_FEMALE_

[quote user="fortune" post="350399"]:arrow: Καλα βρε D....τωρα εσυ κανεις ...τα χελιδονια...του Νταλαρα? :lol:[/quote]

οχι ο κωστας σηκωσε δικο του πανω "3 πουλακια καθονταν"
ουδεμια σχεση με το χελιδονακι ...αυτο το μονακριβο πουλακι
του νταλαρα...πουλακι ξενο ξενιτεμενο....
αυτοι που λεν για πολλαπλους οργασμους μαλλον δεν εχουν κατα την πικρη μου πειρα...
οποιος εχει δεν το λεει...το αφοδευσαμε το ολο θεμα...αχ πικρα πικρα που εχω στη ψυχηηηηη
λαλαλα...βοθρατζιδικο φωναξαμε?ή να στειλω καλυτερα μωρομαντηλα υγρα? :mrblue:

pixie

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ό,τι νάναι... :roll:  

Λοιπόν... Δεν μένει παρά να συμφωνήσω απολύτως με τον cna τελικά! Στο θέμα του διαλόγου... ;-)

Chris, διαπιστώνω ότι έχεις ξεφύγει ειλικρινά! Θερμή παράκληση, ας σταματήσει εδώ αυτή η υποτιθέμενη πλάκα που κάνεις, και τα δηκτικά ή προσβλητικά ευφυολογήματα άνευ λόγου και αιτίας... κι ας παραμείνουμε στο θέμα στη συνέχεια...

Ευχαριστώ!

KostasD33

[quote user="CHRIS_FEMALE_"]...

...
...[/quote]

Στην καρακοσμάρα σου μεν αλλά το πιασες με την μια το 3 πουλάκια τσίου … χε χε χε

Έναν οργασμό λέμεεεεε γρήγορα χο χο χο

CHRIS_FEMALE_

[quote user="KostasD33" post="350406"][quote user="CHRIS_FEMALE_"]...

...
...[/quote]

Στην καρακοσμάρα σου μεν αλλά το πιασες με την μια το 3 πουλάκια τσίου … χε χε χε

Έναν οργασμό λέμεεεεε γρήγορα χο χο χο[/quote]

ωρε που μπηκα σε φιδοφωλια?
για δες αν ερχομαι απο τη γωνια και προσοχη στην οπισθεν εχει και γυαλινα τραπεζακια...
 :lol:  το χελιδονακι του νταλαρα τελικα εχει φτερωτο οργασμο ή οχι?
ΘΕΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΑΑΑΑ ειναι να εχεις το χαρισμα :grin: εσυ θελεις αμπελοφασουλα ή θα φας στη μανα σου?

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="350405"]:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ό,τι νάναι... :roll:  

Λοιπόν... Δεν μένει παρά να συμφωνήσω απολύτως με τον cna τελικά! Στο θέμα του διαλόγου... ;-)

Chris, διαπιστώνω ότι έχεις ξεφύγει ειλικρινά! Θερμή παράκληση, ας σταματήσει εδώ αυτή η υποτιθέμενη πλάκα που κάνεις, και τα δηκτικά ή προσβλητικά ευφυολογήματα άνευ λόγου και αιτίας... κι ας παραμείνουμε στο θέμα στη συνέχεια...

Ευχαριστώ![/quote]

ΠΩ ΠΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ..ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΕΓΩ ΕΙΠΑΜΕ ΣΙΓΟΝΤΑΡΩ ΣΤΑ ΜΠΑΚ ΒΟΚΑΛΣ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ...

KostasD33

[quote user="CHRIS_FEMALE_"]...
..
ωρε που μπηκα σε φιδοφωλια?
για δες αν ερχομαι απο τη γωνια και προσοχη στην οπισθεν εχει και γυαλινα τραπεζακια...
 :lol:  το χελιδονακι του νταλαρα τελικα εχει φτερωτο οργασμο ή οχι?
ΘΕΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΑΑΑΑ ειναι να εχεις το χαρισμα :grin: εσυ θελεις αμπελοφασουλα ή θα φας στη μανα σου?[/quote]

Για σπάστα και ξαναρίχτα βρε Chris γιατί αυτό ήταν πολύ προχώ για εμένα και δεν το 'πιασα ...

black_velvet

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350304"]
...
 τι εστι το  σημειο G ,ή αν μια γυναικα ειναι κλειτοριδικη ή κολπικη ... ΕΛΕΟΣ δλδ :neutral:  :mad:[/quote]
Παρντόν;;;!!! Κι από πότε υπάρχει διαχωρισμός στο πού ακριβώς θα νιώσω η γυναίκα τον οργασμό, στην κλειτορίδα μόνο ή στον κόλπο μόνο, και δεν το ξέρω; Μα τι είναι αυτά; Άκου κλειτοριδική ή κολπική!  Τι άλλο θα δω πια;

Δεν αφήνουμε λέω εγώ τα στερεότυπα; Το θέμα ξεκίνησε πολύ όμορφα και με κάτι τέτοια κλισέ το μαμήσαμε εντελώς!!!
Άνευ παρεξηγήσεως Chris αλλά αυτό που γράφεις παραπάνω είναι μια εντελώς παρωχημένη άποψη.

[quote user="pixie" post="350348"]...

Ξέρεις τι ήταν το πρώτο πράγμα που έμαθα από εκείνον? Την εμπιστοσύνη! Αν δεν εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να αφεθείς τελείως, δεν πρόκειται να σου συμβεί τίποτα πραγματικά οργασμικό! Όλες οι στιγμές ευτυχίας συμβαίνουν μόνο όταν αφήνεσαι. Με μαγκιές και δυσπιστία και ''δήθεν'' κουτοπόνηρα σενάρια, δεν νιώθεις τον αληθινό έρωτα, μόνο η εμπιστοσύνη δίνει νόημα!

...
[/quote]
Δεν έχω να προσθέσω ούτε να αφαιρέσω το παραμικρό!!! Η εμπιστοσύνη είναι το άλφα και το ωμέγα σε κάθε σχέση. Πόσο μάλλον σε μια ερωτική όπου μοιράζεσαι όχι μόνον τις σκέψεις σου αλλά και την ψυχή σου και το κορμί σου ολόκληρο, όλο σου το είναι, σε κάθε του διάσταση και μορφή.

[quote user="KostasD33" post="350375"][quote user="fortune"]:shock:  :shock: ....Παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο..... :cool:  :cool:

f.[/quote]
Οργασμός πρώτα και μετά χαλάρωση ... :P[/quote]

Πες τα βρε παγωτάκι!!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

cna

Το άλλο που θα πρέπει να πούμε είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται το κάθε ζήτημα. Καλή η στατιστική, καλές και οι μελέτες αλλά έχουν το κακό συνήθειο να στηρίζονται υπερβολικά στον ισοπεδωτικό μέσο όρο. Ο οποίος μέσος όρος δεν μπορεί να περιγράψει επακριβώς το τί συμβαίνει σε κάθε χρονική στιγμή και με κάθε άνθρωπο αλλά δίνει μια εξήγηση που είναι κάπως στο περίπου. Γι' αυτό λοιπόν στην πραγματική ζωή ούτε τα στερεότυπα ούτε οι μέσοι όροι μπορούν να αναδείξουν την δική μου αλήθεια ή την αλήθεια της black_velvet ή της pixie... Μόνη εξαίρεση ίσως ο KostasD33 που έχει μια εμμονή να είναι εντός της στατιστικής.  :P  :mrgreen:

larus audouinii

:lol:
Ουφ
Το στρώσαμε το θέμα.
Παλιόπαιδα.

Η αλήθεια είναι πως σας είχα εμπιστοσύνη, .....πλέον σας έχω μάθει.
Να δεις που κάποτε θα μου λείψουν  οι σουρεάλ ίνγριντες του α33 και κυρίως αυτό το ομαδικό πνεύμα :roll:
Καλημερούδια !

KostasD33

Προβλέπω σταυροφορίες πάλι.
Γιατί βρε παιδιά μπερδεύετε τα φύκια με τα μπρίκια.
Άλλο ο οργασμός
Κι άλλο ο θεός
Κι ας κάνει ομοιοκαταληξία

KostasD33

Τώρα με έβγαλε άχρηστο στα θρησκευτικά εμένα ο Χρηστάκος? :x
ρεεεεε συ 3 Λυκείου είχα 19 λέμε. Η μάνα μου τότε όταν το είδε έκανε τον σταυρό της και νόμιζε πως είχα πειράξει τον έλεγχο.

Μπορεί εσύ να πιστεύεις και εγώ να μη πιστεύω αλλά σε πάω μια κόντρα σε όλα τα ευαγγέλια, όχι μόνο τα 4 τα εγκεκριμένα στην Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που έγινε κράτος εν κράτη ο χριστιανισμός

(τον ψάρωσα τώρα)

Pixie έχεις τον ορθοδοξοδιώκτη στο ΔΝΑ σου, δεν εξηγείτε αλλιώς, εγώ είμαι μεγάλο γαϊδούρι αλλά εσύ μόλις πεις κάτι καλλιτεχνικό περί του θέματος, ανάβουν οι δάδες και οι πυρσοί.

Χάλαρα κύριοι, κυρίες και όλοι οι άλλοι.....  
έχουμε και το ΔΝΤ λέμε

cna

Το πρόβλημα είναι ότι τα "καλλιτεχνικά" της τα πετάει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Άντε να αφορούσε το θέμα διαμάχη θρησκειών* το καταλαβαίνω αλλά εδώ μιλάμε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα την πετάξει την μπηχτή της. Πόσα παίρνει δεν μας είπε μόνο για κάθε έναν που προσηλυτίζει καθώς τέτοιες πρακτικές συναντώνται συχνά σε προσηλυτιστές.

@Kostas: μερικές σελίδες πίσω σε προκάλεσα να μου απαντήσεις σε κάτι αλλά δεν απάντησες...

KostasD33

Χρήστο δεν το θυμάμαι, θα το δω αύριο αν δεν βιάζεσαι.

Μπρίκια λες για προσηλυτισμούς ορέ
Γιατί εσύ που μου τα έχεις κάνει τσουρέκια πολλές φορές με τις αγιαστούρες σου και όλα τα θαύματα των ορθοδόξων και όλοι οι άλλοι είναι μιαροι σε πληρώνουν να μου κάνεις προσηλυτισμό?
Όχι φυσικά
Απλά πιστεύεις σε κάτι, παθιάζεσαι μ αυτό που πιστεύεις (και καλά κάνεις φυσικά) και με πρήζεις εμένα … χο χο

Χρήστο… απόψεις είναι
Ο άνθρωπος ανακάλυψε τον θεό όταν φοβήθηκε τον θάνατο και έψαχνε θεωρίες τι θα γίνει το ΕΓΩ του μετά τον θάνατο

Όμως, εδώ είναι θέμα της Γέννησης, δηλαδή του οργασμού. Να γεννηθεί πρώτα και θα δούμε το μετά τι γίνεται

Καληνύχτα φίλε τα λέμε και μη τσιτώνεις

Ειρήνη ημην και εις τους αιώνες αμήν

kapoia_za

[quote user="KostasD33" post="350464"]Ο άνθρωπος ανακάλυψε τον θεό όταν φοβήθηκε τον θάνατο και έψαχνε θεωρίες τι θα γίνει το ΕΓΩ του μετά τον θάνατο..[/quote]
εγώ θα λεγα πως τον ανακάλυψε..μόλις ανακάλυψε τον οργασμό:)
-σεξουαλικό και μη- –

267 Επισκέπτες, 1 Χρήστης