Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,255
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...

Ξεκίνησε από rain, Ιουλίου 09, 2009, 01:49:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cna

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ ως ανίδεος είναι ότι η σεξουαλικότητα της γυναίκας συνοδεύεται από πολλά ίσως και αν. Δεν είναι τόσο αυτοματοποιημένη όπως του άνδρα. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί αυτά που λες CHRIS_FEMALE_ ούτε είχα τέτοιο σκοπό άλλωστε.

KostasD33

[quote user="pixie" post="350318"]
...επέλεξα τη συγκεκριμένη είναι γιατί διάβασα αυτή την αφοπλιστικά επιστημονική απάντηση στην ερώτηση: :razz:

Γιατί οι γυναίκες, σε αντίθεση με τους άνδρες, μπορούν να έχουν σεξουαλικές επαφές χωρίς οργασμό;

Ίσως είναι ένα ατύχημα της εξέλιξης του ανθρώπου. :mricy:
...
...[/quote]
ναι καλόμ, καμία αντίρρηση ότι οι γυναίκες μπορούν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς οργασμό, απλά η εντύπωση μου είναι ότι η συγκεκριμένη θα ήταν πιο ειδική στον οργασμό χωρίς σεξουαλική σχέση. (τι κακός που είμαι χε χε)

Χρήστο
οι άντρες είμαστε πρωτόπλαστα όντα, δηλαδή με τις βασικές λειτουργίες στηριγμένες στις βασικές αρχές της φύσης.
Έχουμε απτό αποτέλεσμα στον οργασμό...
Οι γυναίκες σαν second Edition είναι με διάφορα ηλεκτρονικά κολπάκια σαν τα γιαπωνέζικα στερεοφωνικά... πολλά φωτάκια ανάβουν αλλά χαλάνε και εύκολα.
Απόδειξη ατράνταχτης της άποψης μου.
Γιατροί Γυναικολόγοι υπάρχουν χιλιάδες, Ανδρολόγοι ελάχιστοι....
Σαν να λέμε Μερσεντές με Hundai

cna

Κωστή είσαι 1000% λάθος. Εάν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίον είναι έτσι οι γυναίκες είναι για να εξασφαλίσουν τον καλύτερο σπερματοδότη. Τί να τον κάνεις τον μουσκουλά τον άνδρα εάν έχει iq ραδικιού και δεν μπορεί να ξεχωρίσει 2 γαϊδάρων άχυρα. Αυτά από άποψη εξέλιξης και φυσικής επιλογής. Άλλωστε από φυσική επιλογή και πάλι θα πρέπει κάπως να εμποδιστεί η άκρατη αναπαραγωγή μας, μιας και είμαστε το μόνο είδος που μπορεί να καταστρέψει τα υπόλοιπα εν ριπή οφθαλμού.

KostasD33

Άσε βρε που είμαι 1000% λάθος, άντε ένα 20% να το συζητήσω…

Έπειτα οι γυναίκες προ τεχνολογικού πολιτισμού, δηλαδή προ 5 και 6 χιλιάδες χρόνια και για περισσότερο από 300.000 εξελικτικής διαδικασίας επέλεγαν το αρσενικό που τους πήγαινε φαγητό να φάνε και όxi τον μουσκολά.

Άρα ναι έπρεπε να είχε IQ το για να πιάσει μπεκάτσα αρσενικό (άρα και επιτυχημένος με mazerati με βάση τα σημερινά πρότυπα) και να έχει δικαίωμα στο πήδημα… αν όχι οριζόντια παλινδρομική κίνηση μόνος του.

cna

Την μεγαλύτερη επιτυχία φίλε την σημείωσε ο πρώτος καλλιεργητής γης, ειδάλλως θα ήμασταν ακόμα κυνηγοί (μόνο) και θα ζούσαμε στις σπηλιές.

CHRIS_FEMALE_

:mad :mad: Μια παροιμια λεει μελι-μελι και τηγανητα τιποτα..απο πελοπον/σο πλευρα.οι περισσοτεροι εισαστε ανιδεοι στο πως μπορειτε ή δεν μπορειτε να ικανοποιησετε μια γυναικα.Μην φαντασιώνεστε οτι εισαστε το ροζ συννεφακι...δεν μπορειτε ολοι...Φυσικα παιζει ρολο και η χημεια των σωματων αλλα και το κυταγμα των ψυχων παιζει πρωταρχικο ρολο στο ολο concept διαολε.ΜΑΝΑ ... αυτη ειναι η πραγματικοτητα,ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφίες ανοργασμικές...
Εμένα αυτο το ΤΑΝΤΡΑ πολυ με εξιταρει...Άχ!καλε κοριτσια ...ερχονται...οι ανδρες...λα΄λα΄λα΄][smiley smilie=1 fontcolor=000000 shadowcolor=222266 shieldshadow=1]ax xryse arsenike moy kathos feygeis pare kai ti sympantiki donisi soy mazi...[/smiley]  [smiley smilie=9 fontcolor=000000 shadowcolor=EE88EE shieldshadow=1]andres-gourounia-fidofonoi [/smiley]  [smiley smilie=6 fontcolor=000000 shadowcolor=00BBFF shieldshadow=1]pare ti zartiera sou...mou kryvei ti zartiniera mou...[/smiley]

cna

Τώρα αν πω ότι από άποψη ψυχολογίας αυτό που εκδηλώνεις σημαίνει ακριβώς αυτό που προσπαθείς να αναιρέσεις πώς θα το πάρεις; Μην κατηγορείς τους πάντες για τις όποιες λάθος επιλογές έχεις κάνει στη ζωή σου. Προφανώς και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ικανότητες αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αντίδρασή σου.

KostasD33

[quote user="cna"]Την μεγαλύτερη επιτυχία φίλε την σημείωσε ο πρώτος καλλιεργητής γης,
...[/quote]

Μη υποτιμάς και το καλοστρωμένο χωράφι φίλε, μη το υποτιμάς.
Μη σου πω ότι έχεις την βεβαιότητα ότι δεν θα πέσεις σε βράχους.

[quote user="CHRIS_FEMALE_"]
...
...Άχ!καλε κοριτσια ...ερχονται...οι ανδρες...λα΄λα΄λα΄
...
..[/quote]
Αχ καλεεεεεέ άντρες
που είναι ................. [albumimg]9902[/albumimg]

Οφφ τόπικ μεν αλλά θυμήθηκα φαλλοκρατικό ανέκδοτο
-Γιατί οι γυναίκες συχνά προσποιούνται ότι έχουν οργασμό?
-Διότι νομίζουν πως μας νοιάζει

CHRIS_FEMALE_

[quote user="KostasD33" post="350329"][quote user="cna"]Την μεγαλύτερη επιτυχία φίλε την σημείωσε ο πρώτος καλλιεργητής γης,
...[/quote]

Μη υποτιμάς και το καλοστρωμένο χωράφι φίλε, μη το υποτιμάς.
Μη σου πω ότι έχεις την βεβαιότητα ότι δεν θα πέσεις σε βράχους.

[quote user="CHRIS_FEMALE_"]
...
...Άχ!καλε κοριτσια ...ερχονται...οι ανδρες...λα΄λα΄λα΄
...
..[/quote]
Αχ καλεεεεεέ άντρες
που είναι ................. [albumimg]9902[/albumimg]

Οφφ τόπικ μεν αλλά θυμήθηκα φαλλοκρατικό ανέκδοτο
-Γιατί οι γυναίκες συχνά προσποιούνται ότι έχουν οργασμό?
-Διότι νομίζουν πως μας νοιάζει[/quote]

:mrblue:

CHRIS_FEMALE_

...χαχαχα!!Ά αν  ειναι καρατσεκαρισμενος  ρούνης ,γιατι να μας νοιαξει ο αντρικος οργασμος? και αυτοι που εχουν νομιζουν οτι ειναι ενας εκ των αναρχικων που δεν ξερουν γιατι καινε την αθηνα...
την καιω και δεν ξερω τι αισθανομαι οταν την καιω και δεν ξερω γιατι το κανω κιολας....ενα πραγμα...

[smiley smilie=9 fontcolor=000000 shadowcolor=EE88EE shieldshadow=1]ROYNIΑ PROSOXI STIS ZARTINIERES..!!![/smiley]

pixie

Όχι Chris... δεν είναι αμπελοφιλοσοφίες, τουλάχιστον εγώ αναφέρομαι στα δικά μου μέχρι στιγμής λεγχθέντα.

Γιατί όσο βαθαίνεις μέσα σου και συνειδητοποιείς πράγματα, τόσο περισσότερο και ουσιαστικά απολαμβάνεις τον έρωτα. Κατ΄αρχήν απελευθερώνεσαι, έχεις συναίσθηση, μαθαίνεις να ελέγχεις τα κύτταρά σου... να βιώνεις την ενέργειά σου περισσότερο από το ίδιο το σώμα σου...

Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν Ινδός... Ταντριστής σαφώς μια που το ανέφερες... ζωντανό φαινόμενο απλότητας. 30 περίπου χρόνια μεγαλύτερός μου αλλά δεν το έβλεπα, μόνο ένιωθα γεμάτη από ενέργεια! Συνέβαινε ''κάτι'' που δεν ήταν ορατό με τα μάτια. Κάτι που άλλαξε όλη μου τη ζωή και κυρίως τον τρόπο που έβλεπα ή ήξερα τον έρωτα.

Ξέρεις τι ήταν το πρώτο πράγμα που έμαθα από εκείνον? Την εμπιστοσύνη! Αν δεν εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να αφεθείς τελείως, δεν πρόκειται να σου συμβεί τίποτα πραγματικά οργασμικό! Όλες οι στιγμές ευτυχίας συμβαίνουν μόνο όταν αφήνεσαι. Με μαγκιές και δυσπιστία και ''δήθεν'' κουτοπόνηρα σενάρια, δεν νιώθεις τον αληθινό έρωτα, μόνο η εμπιστοσύνη δίνει νόημα!

larus audouinii

Δεν με λέτε όλοι εσείς οι από επάνω.... Άλλες δουλειές δεν έχετε να κάνετε;  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
 :razz:
cna Τα σέβη μου

KostasD33

[quote user="cna"]...
 Αποδέξου επιτέλους ότι ακόμα και η Τάντρα κρύβει την δική σου συμπαντική αλήθεια και όχι την δική μου.
...
...[/quote]

Άσε Χρήστο, η χριστιανική ορθοδοξία δεν έχει καμία σχέση με τον οργασμό.
Εκεί η διδασκαλία λέει ότι ο οργασμός είναι αμαρτία (ειδικά για τις γυναίκες) και η μόνη αποδεκτή στάση για πηδηματάκι είναι ανάσκελα με τα πόδια πάνω για να βοηθά την σύλληψη.
Νε πα μαλ σαν στάση μεν αλλά ηλίθιος ο λόγος δε

Τώρα το ότι οι ταντριστες φτάνουν στον οργασμό με τα μάτια, δεν λέω καλά κάνουν και μαγκιά και ποικιλία στην τελική...
αλλά το πλί τους τι το έχουν?
Μόνο για πιπί?
κρίμα δεν είναι?

fortune

:shock:  :shock: ....Παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο..... :cool:  :cool:

f.

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="350348"]Όχι Chris... δεν είναι αμπελοφιλοσοφίες, τουλάχιστον εγώ αναφέρομαι στα δικά μου μέχρι στιγμής λεγχθέντα.[/quote]

.

χαιρω πολυ χαιροπουλου!φυσικα και απαντησα για αμπελοφιλοσοφιες γιατι μου απαντησες οτι σκεφτομαι ρηχα.ετσι νομιζεις...! φυσικα και ξερω οτι πρεπει να υπαρχει η οποια εμπιστοσυνη για να ανοιχτεις..καποτε ειχα κι εγω τη τυχη να εχω μια σχεση απο αυτες που μπορει να ονομαστουν ευλογημενες...δεν ηταν ταντριστης και δεν μου αρεσει να κανω φιγουρα δεν ειναι του στυλ μου...το οτι εζησα μια ομορφη σχεση μετρά και ηταν  απο ολες τις πλευρες ομορφη...οποτε αν δεν ξερεις μην παιρνεις φορα εχει και γυαλινα τραπεζακια...το οτι κανω πλακα δεν σημαινει οτι ειμαι ρηχο ατομο.δεν θα συνεχισω αλλο τη συζητηση.βιαστηκες να με καταδικασεις. :shock:

1225 Επισκέπτες, 1 Χρήστης