Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 468
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 487
  • Total: 488
  • Leon

Με την αλφαβήτα γράφω προτάσεις...

Ξεκίνησε από kataigida, Ιουλίου 09, 2009, 03:36:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

Ζητα μου οτι θες..παρε με οπου θες...Εσυ...λαλαλ.λαλαλλ...λαλαλ... :lol:  :lol:  :lol: (Την τρελλαναμε την παπαδιτσα βρε βλαμενο..ε,,βλαμενο!! :smile: )

larus audouinii

Ζητώ λίγο σεβασμό από το φορουμ σχετικά με τις αντικειμενικές απόψεις περί οπαδισμού  :cool:  :cool:  :cool:
(εν αναμονή και του αποτελέσματος  :lol: )

larus audouinii

Ήταν να μην μου φάτε το "Ζ" στη γωνία. Fortune πιάσε πράσινο  :lol:  (όχι κόκκινο )

kuria

Θα σου λεγα και σενα τωρα βαζελολαγουδιτσα αλλα εχε χαρη που σ΄αγαπαω πολυ...   :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fortune

Ιτσα..Στελιτσα...???Βρε Βαζελος εισαι? :twisted:

kuria

Καλα δεν το ξερες; με το σαλαμοkatinaki* και τον pappaβραστο* κανουν το τριδυμο της βαζελολαγνειας...  :lol:

*κατινα σαλαμακι απο την ταινια "ο γοης"
*παππαβραστος απο την ταινια "marcelino pan y vino"

fortune

Λε( :smile: ) συ Μαρω μου,καλα που μου το ειπες....!!! ;-) ....
Τωρα λοιπον ετσι και χασουν απο εσας στο Ντερμπυ θα τους επιτεθουμε  και στους τρεις(παπας,λαρους,κατινακι)παρεουλα και θα παθουν την πλακα της ζωης τους!!Τα παληο βαζελομουτρα!!!!

kuria

Μη λεμε μεγαλες κουβεντες Χρηστο μου... γιατι μετα ποιος μας ξεπλενει...   :lol:

fortune

Nα μην ανησυχεις Μαρω μου καθολου!! :cool:  Εχω σχεδιο.... ;-)

papadia

...ξαφνικα συνειδητοποιησα οτι ολα ηταν ενα ψεμα!!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

kuria

fortune

:roll:  :roll:

Παιδι μου μιλαμε για σχεδιαρα μεγαλη!! ;-) Ακου, εχει δυο πλανα...το πλανο α και το πλανο β...εσυ να ευχεσαι να επαληθευθει το πλανο α... :razz: γιατι αν δεν επαληθευθει, τοτε το πλανο β λεει...οτι πρεπει να φοραμε αθλητικα παπουτσακια.. :mryellow: γιατι θα τρεξουμε Μαρω μου... :lol:  :lol:  :lol: να σωθουμε.. :razz:  :lol:  :lol:

kuria

Ριξε και καμια προσευχη καλου-κακου να εχουμε να πορευομαστε... και να ευχεσαι να μη μας προδωσουν τα αθλητικα παπουτσακια μας...  :lol:

papadia

....Σε οτι εχει σχεση με προσευχες....αφηστε πανω μου..... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  παπαδια ειμαι κ ξερω  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

kuria

Τωρα δε μας λες εσυ τι ομαδα εισαι; να ξερουμε δηλαδη για ποιον θα προσευχεσαι...  :lol:

487 Επισκέπτες, 1 Χρήστης