Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 595
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 517
  • Total: 517

Με την αλφαβήτα γράφω προτάσεις...

Ξεκίνησε από kataigida, Ιουλίου 09, 2009, 03:36:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ωραια! αρχισε να ψηνεις κι ερχομαι...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papadia

.....αν θελετε βοηθεια για να φατε τους σαργους.....κ αν με θελετε στη παρεα σας ερχομαι κιεγω....
    (εγω βαζω  το τσιπουρο)
...οσο μπορω...οταν μπορω...

kuria

βεβαιως και σε θελουμε κοριτσι μου! αφου ο χρηστος ψαρευει, ψηνει, μαζευει τα πιατα... εγω θα χαρω να σε εχουμε συντροφια...   :lol:

larus audouinii

Για σταθείτε βρε και εγώ είμαι εδώ....Έχω έτοιμα γεμιστά μύδια ...έβαλα και γαρίδες, και λίγα καλαμαράκια...παίζει και ΠΡΩΤΟ τσίπουρο αγιορίτικο για συμπλήρωμα.Η Μαρία θα φτιάξει το γλυκό, μετά το ψάρι υποθέτω  :lol:  
Fortune ...πως τις έπιασες...για πες ....για πες :cool:  :roll:

fortune

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: Ωραια...τωρα ,που καθησαμε στο τραπεζι επιτελους να φαμε σαν ανθρωποι,Παπαδια κανε την καρεκλα λιγο δεξια να βλεπω θαλασσα...Μαρια...φερε τα πρωτα πιατα...Στελλα,πιασε τα καλαμαρακια.... :smile:  :smile:  :smile: .Και τωρα που τρωμε σαν αρχοντες...χαχαχα....
 :razz:  :razz:  :razz: ...ακουστε πως εγινε γτο μπλοκο στους σαργους....
Πηρα λοιπον ενα ξυλακι μακροστενο και στην μεση εβαλα ενα ξυραφακι...Απο την μια μερια εβαλα ψωμακι και απο την αλλη σκουλικακι....Ερχονταν λοιπον οι σαργοι...και ελεγαν λιγο ψωμακι λιγο σκουλικακι...λιγο ψωμακι λιγο σκουλικακι...τσουπ...τους κοβοταν το κεφαλακι...και τους επιανα...Αμ πως...35 κομματια βγαλαμε...θα δειτε πως θα χορτασουμε... :razz:  :razz:  :razz:

Belladona

Δ εν με κάλεσες από την βιάση σου να απαντήσεις για το πως ψάρεψες  για τα ψάρια  :sad:

kuria

Εσυ ακομα δεν τον εμαθες τον Χρηστο;    :lol:

fortune

[quote user="Belladona" post="355656"]Δ εν με κάλεσες από την βιάση σου να απαντήσεις για το πως ψάρεψες  για τα ψάρια  :sad:[/quote]

:sad:  :sad:  :sad: Ζητω ταπεινα συγνωμη.. :sad:  :sad: ..Αλλα οι αλλες οι φαγανες φταιγανε(kuria,larus,papadia)... :???:  :???: ..Mου ειπαν να μη σου πω τιποτα..γιατι δεν θα εφταναν 35 σαργοι για να χορτασουν.... :cool:  :cool:  :cool:

larus audouinii

Ήταν να μην μυρίσουν οι γάτες ψάρια στη γειτονιά.  :lol: Bella μου, εννοείται πως δεν τρώμε αν δεν γεμίζει πρώτα το τραπέζι.

kuria

Θυμωσα τωρα!  :mad:  ακου εκει... εμενα περιμενε να την παρασυρω...  :lol:  :lol:  :lol:

fortune

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:   χμμμμμμ,,,,,,,,,μμμμμμμμμμμμ.....Εδω θαρρω κολλα η λαικη ρηση......Κυλησε ο ντετζερης και βρηκε το καπακι!!! :mryellow:

fortune

Ωχ...παλι αρχισα λαθος εε...??χμμ...καλα...μη βαρουτε... :lol:  :lol:  θα αρχισω οπως πρεπει....

Ιντα λετε μωρε..??που λεει και ο vencedor....

[quote user="fortune" post="355709"]:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:   χμμμμμμ,,,,,,,,,μμμμμμμμμμμμ.....Εδω θαρρω κολλα η λαικη ρηση......Κυλησε ο ντετζερης και βρηκε το καπακι!!! :mryellow:[/quote]

papadia

....καλη η παρεα....μμ   πολυ καλη παρεα κ οι σαργοι μιαμ μιαμ ......
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Belladona

Λάβε άφεση αμαρτιών Χρήστο , :mrorange:  έτσι κι αλλιώς είμαι λιγόφαγη , η παρέα με ενδιαφέρει  :smile:

kuria

Μωρε πες την αληθεια... οτι επεσα με τα μουτρα στους σαργους και δεν αφησα ουτε ψαροκεφαλο να φατε...  :lol:

517 Επισκέπτες, 0 Χρήστες