Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 250
  • Total: 251
  • Leon

Με την αλφαβήτα γράφω προτάσεις...

Ξεκίνησε από kataigida, Ιουλίου 09, 2009, 03:36:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Κανένας όμως δεν αγιάζει στον τόπο του...  ;-)  :mryellow:

katinaki

Λέω πως ήταν πολύ αξιόλογη η εκπομπή "το κουτί της πανδωρας" απόψε

KostasD33

Να σου πω, ρίξε και μια περίληψη για όσους δεν το είδαμε .......

katinaki

[quote user="KostasD33" post="345183"]Να σου πω, ρίξε και μια περίληψη για όσους δεν το είδαμε .......[/quote]

[size=14]Μ[/size]ας χρωστάνε οι Γερμανοί 162 δισ. ευρώ και τους χρωστάμε 22,5 δισ. ευρώ περίπου και αν θυμάμαι καλά.
Αν αυτοί παραδεχτούν το χρέος τους και θελήσουν να μας δώσουν αυτά που μας χρωστάνε, θα μπουν αυτοί σε επιτήρηση :roll:
Αλλά έχουμε κι ένα κράτος που δεν πιέζει καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση ούτε παλιά τολμούσαν φυσικά να σκεφτούν κάτι τέτοιο...
Θα έχει και 2ο μέρος την επόμενη Πέμπτη

KostasD33

Ξέρω έκανα αχταρμά πάλι με τα γράμματα.... μερσί ναι πρόλαβα και είδα και εγώ ένα μικρό κομμάτι απ αυτό....
δεν ήξερα καν τον τίτλο της εκπομπής για αυτό σε ρώτησα ....
και να το βρούμε σε video να μπει κάπου εδώ αυτό...
είναι καλή και σοβαρή δουλειά χωρίς πατριδοκάπηλους αλαλαγμούς

kuria

Οταν ξεφωνιζα εγω ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ εσεις αλλαζατε πλευρο και ροχαλιζατε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

KostasD33

Πάντα φωνάζεις εσύ.... οπότε τι βαράς τώρα...

pixie

kuria

Στο φτυσιμο που δεχεται η Ελλαδα... η κυβερνηση αναφωνει περιχαρης : "πρωτοβροχια"
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

Τώρα που ξαναπροσπάθησα είδα πως δεν μπορώ να ποστάρω ΞΑΝΑ στο "ποιο τραγούδι ακούς τώρα (ξένο)" :(

pixie

katinaki

Φυσικά! έχω ενημερώσει τον Κώστα. Με βγάζει κατευθείαν στο vimeo που είχα ποστάρει από εκεί παλιότερα :cry:

pixie

Χαλαρά! Τι χαλαρά δηλαδή...  :lol:

Πάντως εγώ μόλις πόσταρα εκεί κανονικά... ;-)

mauroula

[quote user="katinaki" post="345225"]Φυσικά! έχω ενημερώσει τον Κώστα. Με βγάζει κατευθείαν στο vimeo που είχα ποστάρει από εκεί παλιότερα :cry:[/quote]

Ψάχνοντας το πρόβλημα με το vimeo, διαπίστωσα πως το ίδιο εμφανίζεται και σε μένα αλλά μόνον όταν χρησιμοποιώ Opera ή Google Chrome. Ποστάρω κανονικά στο θέμα αυτό με Internet Explorer αλλά και με Mozilla Firefox (εκεί μου ζητούσε κάποιο πρόσθετο - ελπίζω katinaki να μην το έχεις εγκατεστημένο). Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιείς έναν από αυτούς μέχρι να βρούμε τι συμβαίνει. Και μην παραλείπετε να μου στέλνετε Προσωπικό Μήνυμα (PM) σε τέτοιες περιπτώσεις προκειμένου να διερευνώ το θέμα εγκαίρως και με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.  ;-)

pixie

Ωραία είναι η φωλιά μα θα σου γείρει ο κλώνος... και θα σου φύγει το πουλί και θα σου μείνει ο πόνος...   :mryellow:

250 Επισκέπτες, 1 Χρήστης