Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 245
  • Total: 246
  • Leon

Σε ποιον θέλετε να πείτε ευχαριστώ?

Ξεκίνησε από kataigida, Ιουλίου 10, 2009, 01:26:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kataigida

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχω κοντά μου και με βοηθούν στα δύκολα... :oops:

pikermiwn

Ενα τεραστιο ευχαριστω στην Jezebell, στην CINDY και στον Gerogriniarhs για την μοναδικη παρεα που μου χαρισαν εχθες!

CINDY

pixie

Ευχαριστώ το φιλαράκι μου heaven36 για τις όμορφες μέρες που μοιραστήκαμε στη Θεσσαλονίκη!

[3 / 11, αν δεν έρθεις και στην παρουσίαση του βιβλίου θα τα πάρω!!!  :evil:  :mryellow:  ]

kataigida

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους ανθρώπους που μπήκαν στην ζωή μου κάνοντάς μου κακό.
Δεν κατάλαβαν πως δίνοντάς μου αρνητική ενέργεια εγώ φόρτιζα τις μπαταρίες μου με θετική...Προτιμώ να μπαίνουν τέτοια άτομα στην ζωή μου... :oops:  :mrorange:

Crazy

θέλω πολύ να ευχαριστήσω τη συνεργάτιδά μου (τη Μαρία) για την απίστευτη ευκαιρία που μου δίνει !!!
κρίμα μόνο που δε θα το δει ...

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Στη Μύρα! Στη φίλη που μόλις έφυγε απ' το σπίτι μου εντυπωσιακή, πληθωρική, κατασταλαγμένη...

Για τις συζητήσεις που μοιραζόμαστε...

pixie

Στο Heavenaki!!! Για την υποστήριξη και την υπομονή στα δύσκολα...

Crazy

ναι .. πρέπει να σ' ευχαριστήσω
με έκανες να δω αρκετά πράγματα που ποτέ δε θα συνειδητοποιούσα ότι κακώς υπάρχουν γύρω μου...
σ' ευχαριστώ κι ας με πόνεσαν όσα κατάλαβα ...

jcdenton

Στην kuria & στον KostasD33 (οι κυρίες προηγούνται, άρα αναφέρονται πρώτες) για την κατανόηση που έχουν δείξει στο πρόσωπο του jcdenton (ή στο avatar μου αν προτιμάτε).  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

papadia

.....σχημα οξυμωρο????

ισως.....

σε αυτους που με παραμυθιαζουν

γτ μου αρεσουν πολυ τα παραμυθια...
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Belladona

στους γενείτορες μου , για τις βάσεις - μαθήματα ζωής που μου έδωσαν
και ας με πληγώνουν , συχνά - πυκνά , όταν τα κάνω πράξη.

red_till_death

Στους υπέροχους κρετίνους, που με έριξαν τόσο χαμηλά ώστε νόμιζα πως δε θα σήκωνα ποτέ ξανά κεφάλι. Κι ένα, ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ, στα χέρια της αγάπης, που με τράβηξαν από το βούρκο και μου απέδειξαν πως μου αξίζει να συνεχίζω να ανασαίνω.

245 Επισκέπτες, 1 Χρήστης