Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 231
  • Total: 231

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες?????

Ξεκίνησε από snoopy, Οκτωβρίου 01, 2004, 01:08:09 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΕΣΑΙ??????

(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΓΛΥΤΩΝΡΕΙ!!!
Αντε, φερνω και τον βοστον για βασταζω@@)

spellbound

Παράθεση από: "snoopy"Αγαπητή gikama με συγχωρείς!
Νόμιζα ότι η ερώτηση ήταν ρεαλιστική και αφορούσε το Σύνολο του γυναικείου φύλου, γιατί ναι συμφωνώ και εγώ ότι  υπάρχουν γυναίκες με τέτοιες αξίες αλλά κειμένονται στο 0.004% του συνόλου (και η ειρωνία είναι ότι εγώ είχα μία δίπλα μου και... την έχασα!).

Από εκεί και πέρα αν πιστεύεις ότι το σύνολο  θέλει το ότι προανέφερες και όχι το ότι προανέφερα... τότε είσαι απίστευτα ονειροπόλα (όχι ότι αυτό είναι κακό, απλά και λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει)

(Δηλώνω Αθεράπευτα ρομαντικός/ονειροπόλος/ζώντας τον περισσότερο καιρό στον κόσμο μου αλλά πάντα  με μια μικρή δόση ρεαλισμού)

:roll:  :)

Εμενα παλι μου φτανουν αυτα που ειπα..... Το θεμα ειναι ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΒΡΕΙΣ!!!!!!!
milame panta otan eisai se fash sxeshs kai oxi se fash apla na peraseis ton kairo sou... Opote pistevw oti mia zesth agalia kai to endiaferon...einai apo auta pou zhta kapoia... ]

Pappas10

Παράθεση από: "gikama"ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΕΣΑΙ??????

(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΓΛΥΤΩΝΡΕΙ!!!
Αντε, φερνω και τον βοστον για βασταζω@@)

Άμα ήξερα τι θέλουν οι γυναίκες θα ήμουν σοφός. Αμά το προσέφερα κιόλας θα ήμουν σίγουρα μπακούρι.... :P  :wink:  :shock:

Ειλικρινά δεν ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες. Άλλωστε είναι μάλλον απίστευτα ισσοπεδοτικό το να ταυτίζουμε τα θέλω 2 500.000.000 ανθρώπων. Έτσι δεν είναι? Με ενδιαφέρει όμως το να μπορώ να προσφέρω αυτά που θέλουν σε προσωπικό επίπεδο. Όπως και με τους άντρες.

Όσο για την Τρίτη.... έχουν γνώση οι φύλακες.  :P  :P

Μουάτς και με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"το τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες δεν ξέρω...
εγώ θέλω :
να βλέπω απερίσπαστη το θρύλο να σκοράρει...
να μη γκρινιάζει όποιος τον κερδίζω στο τάβλι...
και να μη μου επιβάλει κανείς την παρουσία του...

ζητάω πολλά;

:wink:

Τίποτα δεν ζητάς πραγματικά Κούρια,

1. Η ομάδα με σήμα το κεφάλι δεν σκοράρει συχνά και στην τελική δεν με ενδιαφέρει να τον παρακολουθώ οπότε θα είσαι απερίσπαστη.
2. Δεν πρόκειτε ποτέ να γκρινιάξω γιατί απλά δεν πρόκειται ποτέ να με κερδίσεις στο τάβλι όπως πολύ καλά γνωρίζεις.
3. Πιστεύω ότι στην περίπτωση μου είναι η απουσία μου που επιβάλεται συνήθως.

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Με.... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

pappa μου λατρεμένε
!. Ο ΘΡΥΛΟΣ σκοράρει συχνότερα από όσο θα άντεχε το υπερευαίσθητο  νευρικό σου σύστημα, οπότε φυσικό είναι να μη σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις κάτι που σε ταράζει.  
2. Γνωρίζω όντως πολύ καλά πως δεν πρόκειται ποτέ να σε κερδίσω στο τάβλι, διότι αποφεύγεις συστηματικά την αναμέτρηση. Τώρα όσον αφορά την γκρίνια σου την έχω συνηθίσει πλέον.
3. Στην περίπτωση σου, ακόμα και η απουσία σου επιβάλει διαρκώς την παρουσία σου.                        
4. Η αρχική μου απάντηση αφορούσε το τι θέλω από τους άλλους και όχι από τον εαυτό μου.  :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"pappa μου λατρεμένε
!. Ο ΘΡΥΛΟΣ σκοράρει συχνότερα από όσο θα άντεχε το υπερευαίσθητο  νευρικό σου σύστημα, οπότε φυσικό είναι να μη σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις κάτι που σε ταράζει.  
2. Γνωρίζω όντως πολύ καλά πως δεν πρόκειται ποτέ να σε κερδίσω στο τάβλι, διότι αποφεύγεις συστηματικά την αναμέτρηση. Τώρα όσον αφορά την γκρίνια σου την έχω συνηθίσει πλέον.
3. Στην περίπτωση σου, ακόμα και η απουσία σου επιβάλει διαρκώς την παρουσία σου.                        
4. Η αρχική μου απάντηση αφορούσε το τι θέλω από τους άλλους και όχι από τον εαυτό μου.  :wink:

Μοναδική μου Κούρια,

1. Ποδοσφαιρικά καθαρά, η ομάδα με σήμα το κεφάλι, σκορέρει με το σταγονόμετρο. Μόνο με κάτι πουλημένους αμυντικούς του  ΠΑΟΚ που αντί για ποδοσφαιριστές παρίσταναν τους κώνους της τροχαίας σκοράρει κατά συρροή. Όσο δε αφορά το ναυρικό μου σύστημα....υπάρχει πάντα το Τρίφυλλο μεγαλειώδες ηρεμιστικό.

2. Η συστηματική αποφυγή μου απορρέει από την άρνηση μου να σε πληγώσω. Το ξέρω ότι τα πράσινα μάτια σου είναι πανέμορφα όταν είναι δακρυσμένα, αλλά δεν θέλω να είμαι εγώ η αιτία των δακρύων. Ούτε φυσικά η αφορμή υπερευαισθησίας του δικού σου νευρικού συστήματος.

3. Ενώ στη δική σου περίπτωση, η απουσία σου απλά περιορίζει την οπτική και ηχητική επιβολή της παρουσίας σου.

4. Είχα 3εις παρατηρήσεις. Η 4η απάντηση σου μήπως είναι απλά ο λεκτικός πλεονασμός κάτι αυτονόητου????

Με εκτίμηση

Παππάς10

Υ.Γ. (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ.... ΑΣ' ΤΑ ΤΑ ΓΑΥΡΙΣΤΙΚΑ  :P )
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

Λατρεμένε μου pappa
1. Τα τριφύλλια είναι ως γνωστόν το μεγαλειώδες ηρεμιστικό των βοοειδών.
2. Η αλήθεια είναι ότι θα πληγωθώ αρκετά διαπιστώνοντας ότι το άλλο μου ολόκληρο είναι άσχετο όσον αφορά το τάβλι, αλλά όχι όσο εσύ όταν μας δεις να παίζουμε αφοσιωμένοι με τον πατέρα σου.
3. Ακόμα και στην περίπτωση που περιορίζεται η οπτικοηχητική επιβολή μου είμαι πάντα παρούσα έστω και μη τα πάντα πληρούσα.
4. ΄Εχουν και τα αυτονόητα την χάρη τους όταν δημοσιοποιούνται.

Υ.Γ. Τα πράσινα μάτια μου γίνονται πανέμορφα μόνο όταν σε κοιτάζουν (και δεν είναι γαυρίστικο αυτό)  

Ειλικρινά υμετέρα
        η kuria σου  :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

Παράθεση από: "kuria"pappa μου λατρεμένε

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"Λατρεμένε μου pappa
1. Τα τριφύλλια είναι ως γνωστόν το μεγαλειώδες ηρεμιστικό των βοοειδών.
2. Η αλήθεια είναι ότι θα πληγωθώ αρκετά διαπιστώνοντας ότι το άλλο μου ολόκληρο είναι άσχετο όσον αφορά το τάβλι, αλλά όχι όσο εσύ όταν μας δεις να παίζουμε αφοσιωμένοι με τον πατέρα σου.
3. Ακόμα και στην περίπτωση που περιορίζεται η οπτικοηχητική επιβολή μου είμαι πάντα παρούσα έστω και μη τα πάντα πληρούσα.
4. ΄Εχουν και τα αυτονόητα την χάρη τους όταν δημοσιοποιούνται.

Υ.Γ. Τα πράσινα μάτια μου γίνονται πανέμορφα μόνο όταν σε κοιτάζουν (και δεν είναι γαυρίστικο αυτό)  

Ειλικρινά υμετέρα
        η kuria σου  :wink:

Άλτερεγκοϊστρια Κούρια μου,

1. Σαφώς και το τριφύλλι πρέπει να ενεργεί σαν ηρεμηστικό κα8ότι αν τα βοοειδή (και γενικότερα τα δυνατά, χρήσιμα και καλοκάγαθα όντα) δεν είναι ήρεμα υπάρχει κίνδυνος να κερατοδιακορεύσουν (και όχι μόνο) τίποτα ανύποπτους  ματαιόδοξους έφηβους που τριγυρνούν στο λιβάδι και μαζεύουν δάφνες για να φτιάξουν στεφάνι μόνοι τους μιας και κανείς δεν τους το απονέμει.

2. Ο μόνος λόγος να παρακολουθήσω παιχνίδι τάβλι δικό σου θα είναι για να σε συμβουλεύω ως προς το πως να κερδίσεις. Αν και εναντίων του πατρός μου και παρά τη συμπαράσταση μου, πολύ φοβάμαι ότι θα γνωρίσεις ό,τι και εναντίον μου. Την απόλυτη πλακωτή, πόρτα-πόρτα και φευγάτη ήττα.

3. Απούσα εσύ ων, εγώ  απλά δεν δύναμαι να αποπληρώσω την δική μου παρουσία.

4. Η αυτονόητη δημοσιοποίηση έχει χάρη γιατί όλοι τη καταλαβαίνουν. Η δημοσιοποίηση του προσωπικώς αυτονόητου ενδεχομένως και να εμπεριέχει ψήγματα υπεροψίας.  :wink:

Με..... ναι

Παππάς10

Και εγώ είχα τη εντύπωση πως εγώ γίνομαι ωραίος όταν με κοιτάζεις  :oops:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

231 Επισκέπτες, 0 Χρήστες