Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 250
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 186
  • Total: 187
  • cuba

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες?????

Ξεκίνησε από snoopy, Οκτωβρίου 01, 2004, 01:08:09 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Παράθεση από: "mE_kiNkY"ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ...ΝΑ ΔΕΙΣ

σεξ και ξυλο ????????  ξυλο και σεξ....δε θυμαμαι ρε γμτω....

gia 8umhsou..... giati paizei rolo  :wink:  :wink: .... ola exoun tion tropo tous :oops:  :oops:

Anonymous

Παράθεση από: "snoopy"kai dikio exw alla den to vrikw..... :(  :(

Μα ακόμα κι όταν το βρίσκεις μετά λες πέσαμε σε λάθος timing και άλλα καλλιτεχνικά

Μπας και μόνοι μας βρίσκουμε ότι αναζητάμε κι αυτό που αναζητάμε είναι διάφορο από αυτό που νομίζουμε με λόγια ότι θέλουμε

snoopy

Παράθεση από: "KostasD33"

Μα ακόμα κι όταν το βρίσκεις μετά λες πέσαμε σε λάθος timing και άλλα καλλιτεχνικά

Μπας και μόνοι μας βρίσκουμε ότι αναζητάμε κι αυτό που αναζητάμε είναι διάφορο από αυτό που νομίζουμε με λόγια ότι θέλουμε

ti les twra!!Pw pw...kaitse na ti ksanadiavasw giati molis xupnisa...kai einai polu filosoghmeno....kai den exw piei kai kafe 8)

spellbound

Παράθεση από: "KostasD33"

Ε??? ]

Mjolnir

Εξαρτάτε πάντα από την ιδιοσυγκρασία και τον τύπο της γυναίκας.
Καμοία γυναίκα δεν θέλει τα ίδια πράγματα, ίσως πλούτο, δύναμη και δόξα να είναι τα ποιό κοινά.... (και οι άντρες  όμως αυτα δεν θέλουμε??)
 :?:

spellbound

Παράθεση από: "Mjolnir"Εξαρτάτε πάντα από την ιδιοσυγκρασία και τον τύπο της γυναίκας.
Καμοία γυναίκα δεν θέλει τα ίδια πράγματα, ίσως πλούτο, δύναμη και δόξα να είναι τα ποιό κοινά.... (και οι άντρες  όμως αυτα δεν θέλουμε??)

Μπα..... μια ζεστη αγκαλια και ενα γλυκο φιλι και την αισθηση του οτι καποιος σε νοιαζεται...

Ουτε πλουτη, ουτε δυναμη ουτε δοξα...  

vasilis

αν μπορεσουμε και οι αντρες και οι γυναικες να τα βρουμε πραγματιοκα με τον εαυτο μας τοτε ισως να βρουμε το τι θελουμε ο καθενας μας

Mjolnir

Παράθεση από: "gikama"
Παράθεση από: "Mjolnir"Εξαρτάτε πάντα από την ιδιοσυγκρασία και τον τύπο της γυναίκας.

Μπα..... μια ζεστη αγκαλια και ενα γλυκο φιλι και την αισθηση του οτι καποιος σε νοιαζεται...

Αγαπητή gikama με συγχωρείς!
Νόμιζα ότι η ερώτηση ήταν ρεαλιστική και αφορούσε το Σύνολο του γυναικείου φύλου, γιατί ναι συμφωνώ και εγώ ότι  υπάρχουν γυναίκες με τέτοιες αξίες αλλά κειμένονται στο 0.004% του συνόλου (και η ειρωνία είναι ότι εγώ είχα μία δίπλα μου και... την έχασα!).

Από εκεί και πέρα αν πιστεύεις ότι το σύνολο  θέλει το ότι προανέφερες και όχι το ότι προανέφερα... τότε είσαι απίστευτα ονειροπόλα (όχι ότι αυτό είναι κακό, απλά και λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει)

(Δηλώνω Αθεράπευτα ρομαντικός/ονειροπόλος/ζώντας τον περισσότερο καιρό στον κόσμο μου αλλά πάντα  με μια μικρή δόση ρεαλισμού)

:roll:  :)

Anonymous

tris me sokareis bre
akou mono sex !!!  xexe apapapapa
sxesh makroxronia kai sex meta to gamo , bebaiaaaaa

snoopy

[/quote]

Pistevw oti auth h ais8hsh oti kapoios se noiazetai... einai apo ta pio simantika...leipei polui simera pantws pou oi perissoteroi koitane ton eauto tous kai den dinoun an den einai sigouroi oti 8a paroun........

snoopy

Αγαπητή gikama με συγχωρείς!
Νόμιζα ότι η ερώτηση ήταν ρεαλιστική και αφορούσε το Σύνολο του γυναικείου φύλου, γιατί ναι συμφωνώ και εγώ ότι  υπάρχουν γυναίκες με τέτοιες αξίες αλλά κειμένονται στο 0.004% του συνόλου (και η ειρωνία είναι ότι εγώ είχα μία δίπλα μου και... την έχασα!).

Από εκεί και πέρα αν πιστεύεις ότι το σύνολο  θέλει το ότι προανέφερες και όχι το ότι προανέφερα... τότε είσαι απίστευτα ονειροπόλα (όχι ότι αυτό είναι κακό, απλά και λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει)

(Δηλώνω Αθεράπευτα ρομαντικός/ονειροπόλος/ζώντας τον περισσότερο καιρό στον κόσμο μου αλλά πάντα  με μια μικρή δόση ρεαλισμού)

:roll:  :)[/quote]

milame panta otan eisai se fash sxeshs kai oxi se fash apla na peraseis ton kairo sou... Opote pistevw oti mia zesth agalia kai to endiaferon...einai apo auta pou zhta kapoia... :shock:

fmas

Παράθεση από: "tristana"[size=18][/size]

Και όπως είπε και κάποια ψυχή... "ΓΔΥΣΟΥ! ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ!"

Τρις να σε διορθώσω.... Το Τραγούδι λέει (αν ενοούμε το ίδιο):
Αλλό αγάπη και άλλο σεξ
Αλλό θέλω και άλλο θες
Μα συνέχεια εσύ μου λές
Θέλω μονο το κορμί σου
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ... Γδύσου (Hi - 5)

snoopy

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "tristana"

AYTO MONO ESY TO SKEFTHKES TO TRAGOUDI...DEN NOMIZW NA ENNWOUSE AYTO TO TRAGOUDI.... ALLA PONHRA MYALA..... :oops:  :P  :shock:

Anonymous

twra peirazei ama pw egw to aniliko oti me tetoio tragoudaki pou diavasa kokkinisaaaaa
 :oops:  :oops:  :oops:

:tongue:  :tongue: :tongue:

kuria

το τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες δεν ξέρω...
εγώ θέλω :
να βλέπω απερίσπαστη το θρύλο να σκοράρει...
να μη γκρινιάζει όποιος τον κερδίζω στο τάβλι...
και να μη μου επιβάλει κανείς την παρουσία του...

ζητάω πολλά;

:wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

186 Επισκέπτες, 1 Χρήστης