Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 185
  • Total: 185

Εγώ, η Πόρνη...

Ξεκίνησε από pixie, Αυγούστου 13, 2009, 08:35:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ελα μου ντε... αυτα λεω κι εγω βρε rain...

[quote user="kuria" post="324259"]
πορνοι και πορνες πιστευω πως ειναι ολοι οσοι υποκρινονται στο σεξ προς ιδιον συμφερον...
[/quote]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

Αμ εκείνο το "κάνε με να νοιώσω που#@να",που το φωνάζουν και χτυπιούνται,μόλις τους βρεις το "κουμπί"...που το πας;  :mryellow:

pixie

:shock:

Μάλιστα... Ας μην το ισοπεδώνουμε το θέμα... :oops:  :cool:

Αγαπητέ rain, τα κόλπα, η στόχευση σε έναν καλό γάμο και γενικά η λογική των μικροσυμφερόντων, πράγματι αποτελεί μέρος ενός χυδαίου τρόπου σκέψης.

Δεν αφορά, ευτυχώς, άτομα που σέβονται τον εαυτό τους. Υπάρχουν και Γυναίκες...

rain

Αφού έγινα και αγαπητός συνεχίζω αγαπητή pixie
Κατ αρχή εγώ δεν είπα πουθενά ότι τα κόλπα, η στόχευση σε έναν καλό γάμο και γενικά η λογική των μικροσυμφερόντων, πράγματι αποτελεί μέρος ενός χυδαίου τρόπου σκέψης
Αν το έλεγα θα ήταν σαν να λέω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών έχουν χυδαίο τρόπο σκέψης, και των αντρών φυσικά για να είμαστε και δίκαιοι.
Aσε που θα ήμουν και ανακόλουθος με αυτό  το θέμα  Πουτάνες και «πουτάνες» που είχα βάλει
Σωστά λες Υπάρχουν και Γυναίκες...  που σέβονται τον εαυτό τους αλλα μη ξεχνάς ότι υπάρχουν και Πουτάνες κι αυτές γυναίκες είναι

pixie

Αγαπητέ, βεβαίως, γιατί ήσουν ο πρώτος που μου μίλησε και με καλωσόρισε σε δημόσια συζήτηση!  :smile:  :grin:

Ως προς το θέμα μας τώρα... Ασφαλώς και είναι δικά μου λόγια τα παραπάνω, εσύ αναφέρθηκες ''σε στόχευση του καλού γαμπρού ή της χρήσιμης σχέσης και άλλα πολλά''.  Κι εγώ αυτό το θεωρώ υποκριτική χυδαιότητα για όποιον λειτουργεί συμφεροντολογικά και το δηλώνω στη συνέχεια. Είναι μικρόψυχη η λογική αυτού του είδους.

Και κάτι ακόμα... Δεν καθορίζει το φύλο τη Γυναίκα, είναι η υπόστασή της που την διαχωρίζει από τα γύναια - και με τον όρο αυτόν αναφέρομαι σε θηλυκά που άγονται και φέρονται χωρίς σαφή προσανατολισμό και χωρίς πραγματικό έλεγχο της ζωής τους, θηλυκά που λειτουργούν επιτηδευμένα με στρατηγικές πανουργίας ή δακρύων, αυτές που υποκρίνονται 25 οργασμούς το λεπτό προκειμένου να πείσουν τον ''καλό γαμπρό''... :razz:

katinaki

[quote user="Gerogriniarhs" post="324318"]Αμ εκείνο το "κάνε με να νοιώσω που#@να",που το φωνάζουν και χτυπιούνται,μόλις τους βρεις το "κουμπί"...που το πας;  :mryellow:[/quote]

α το βρήκες τελικά  :razz:  :lol:  :lol:

Pappas10

Δεν θεωρώ την επί χρήμασι σαρκική συνουσία ούτε πρόστυχη ούτε ανήθικη. Μάλλον λειτουργική την βρίσκω και για τον έμπορο και για τον πελάτη. Δηλαδή ο "είμαι σαν ανάποδο γαμώτο που' χει στουκάρει με τρακτέρ" κάπου δεν πρέπει να εκτονώσει την σεξουαλική του ορμή;

Αρσενικές ή θηλυκές πόρνοι και πόρνες αντίστοιχα, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο αλισβερίσι της σαρκικής ηδονής. Από τη στιγμή που υπάρχει πελάτης, θα υπάρχει και πάροχος της υπηρεσίας.

Η Ηθική αναζητήται στον πελάτη  και όχι στο αντικείμενο. Αν κάποιος διαπράξει φόνο με ένα μαχαίρι του ψωμιού, δεν θα κατηγορήσει κανένας τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού που του πούλησε το μαχαίρι.

Αυτά πιστεύω... μπορεί να κάνω και λάθος.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

pixie

[quote user="Pappas10" post="324369"] Η Ηθική αναζητείται στον πελάτη και όχι στο αντικείμενο. [/quote]

Σωστό... Επίσης είναι λογικό ότι τελικά μια πόρνη είναι τόσο ιμμοραλίστρια, όσο ανήθικος είναι ο πελάτης της.

Και τώρα εμένα, εντελώς συνειρμικά, μου έρχεται η εξής παρομοίωση:

Ο Παναθηναϊκός είναι, λέει, ο πελάτης και ο Ολυμπιακός η πόρνη!  :mrgreen:

Σχέσις υψίστου ηθικού κεφαλαίου... :razz:

kuria

[quote user="pixie" post="324385"]

Σχέσις υψίστου ηθικού κεφαλαίου... :razz:[/quote]

μου φαινεται πως τωρα ετουτη κανει φιλοτιμες προσπαθειες να γινει εδω μεσα της εκδιδομενης
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

:mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Σωστά... Ας επανορθώσω...

Είχα διαβάσει πρόσφατα για ένα κορίτσι της νύχτας που το βρήκαν παραπεταμένο στην άκρη του δρόμου. Η βροχή είχε μουσκέψει τα ρούχα της και τα χαρακτηριστικά της ήταν σφιγμένα απ’ το κρύο. Αίματα στα πόδια της και η τσάντα της πεταμένη λίγα μέτρα πιο πέρα. Η τελευταία της πνοή ήταν μοναχική. Βγήκε και πέταξε σ’ ένα μέρος που δεν ξεχωρίζουν τα ονόματα. Ούτε τα επαγγέλματα. Ούτε καν οι καημοί. Σ’ ένα μέρος που όλοι πηγαίνουν απαλλαγμένοι.

'' Εδώ δεν είναι πεζοδρόμιο. Ή μήπως είναι? Αν ο νους έχει τους δρόμους και τα μονοπάτια του γιατί να μην έχει και τα πεζοδρόμιά του? Μήπως είναι όλα μέσα μας τελικά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να φανερωθούν? Ότι κι αν είναι, εμείς ποτέ δεν μένουμε ίδιοι. Επιζητούμε τις μεταβάσεις ή απλά τις δεχόμαστε. Είμαστε όλοι εκεί έξω και περιμένουμε να συμβούμε.

Οίκος ανοχής! Ανέχεται και αντέχει. Πόσα? Ποιά? Τι? Για πόσο? Μόνο ερωτηματικά μπορώ να φτιάξω. Μόνο κουβάρια μπορώ να μπλέξω. Μόνο τσιμπήματα στο κορμί μπορώ να νιώσω. Κόσμος πάει κι έρχεται. Γαμι@δες, πόρνες, μπάτλερς, προμηθευτές, καθαρίστριες, μπάρμεν, φιλόσοφοι, πρωτάρηδες, παντρεμένοι και εργένηδες. Κάθε καρυδιάς καρύδι και κάθε ιδιοτροπίας εκπρόσωποι. Κόσμος που φοβάται, κόσμος που λυπάται, κόσμος μοναχικός.

Μ’ έναν καφέ εξερευνώ το χώρο. Ξυπόλυτη ακόμη με τα στήθια μου γυμνά. Τα μαλλιά μου ξέμπλεκα και το πρόσωπο χωρίς μέικ απ. Διαχειρίστρια οργασμών. Πληρωμένοι έρωτες με χάρτινες ορέξεις. Σ’ ένα μπαούλο στο υπόγειο φυλάω τα επισκεπτήρια. Περιθάλπω πληγωμένες καρδιές. Ξεπουλώ ανήθικη ηθική. Βαρύ το τίμημα του ανάδοχου στιγματισμένων υπάρξεων. Φυσάω ένα χνώτο στον καθρέφτη. Και πάω να γράψω τ’ όνομά μου. Μα σταματάω. Πόσα ονόματα έχω πει? Αναλογίζομαι. Αδύνατον να τα θυμηθώ όλα. Ποιό είναι στ’ αλήθεια τ’ όνομά μου?

Έχει σημασία? Ίσως να μην έχει. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να με φωνάζουν αλλιώς. Ίσως όμως να υπάρχουν και κάποιοι που να θέλουν να τους προσφέρω μόνο τη φαντασίωση. Κι έτσι, ανάλογα με το παρουσιαστικό τους γίνομαι κάθε φορά και κάτι διαφορετικό. Μόνο μέσα μου ξέρω πως κάπου πολύ πολύ βαθιά μου είναι κάτι που δεν θα μου το πάρει κανείς...

...Ένα κορίτσι με κοτσιδάκια στα μαλλιά που κρατά ένα πορτοκάλι και το μυρίζει με λαχτάρα. Ένα κορίτσι, που φοράει ροζ καλτσάκια με το μονόγραμμά της. Ένα κορίτσι που τα βράδια κλαίει και κοιτά το φεγγάρι. Ένα κορίτσι που είναι φτιαγμένο για να πλέκει τ’ άστρα σ’ ένα σύμπαν αλλιώτικο. Ένα κορίτσι που το πραγματικό της όνομα...

...δεν αφορά κανέναν... ''

Φιλικά, από τον Οίκο ΑνΤοχής!

Pappas10

[quote user="kuria" post="324391"][quote user="pixie" post="324385"]

Σχέσις υψίστου ηθικού κεφαλαίου... :razz:[/quote]

μου φαινεται πως τωρα ετουτη κανει φιλοτιμες προσπαθειες να γινει εδω μεσα της εκδιδομενης [/quote]

Προσωπικά, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή του κόμματος της φαντασίας μου και εφ' όσον διανύουμε προεκλογική περίοδο, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΕΙΣ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

pixie

[quote user="Pappas10" post="324413"]
Προσωπικά, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή του κόμματος της φαντασίας μου και εφ' όσον διανύουμε προεκλογική περίοδο, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΕΙΣ.[/quote]

Άψογος...  :mryellow: επιδεικνύεις ακεραιότητα χαρακτήρα...

Εξαιρετική η διαπραγμάτευση της πρό[σ]κλησης...

KostasD33

μπρίκια άψογος ο Βάζελος...
Του έβαλες πλαστό δίλημμα....
Αν του έλεγες ότι στο πορνείο ο Παναθηναϊκός είναι ο επισκέπτης που κάθεται στη γωνια και βλέπει την πόρνη να περνάει και στο τέλος τον πετάει έξω η τσατσά  (Κόκκαλης) τότε θα άφηνε τα άψογα και τους χαρακτήρες.
Δηλαδή και πελάτης, και τρίτης διαλογής και αντί να ολοκληρώσει στο τέλος (Πρωτάθλημα) παίρνει και τον πούλο εξ αιτιας της κακής τσατσάς.

Όσο για την ουσία του θέματος της Ιέρειας του ερωτα μη ξεχνάμε πριν τις κατηγορήσουμε ότι αφορά το πρώτο επάγγελμα...
και υπάρχουν πολλές Ιστορικές αναφορές σε αυτό

Ακόμα και στην πρωτόγονη κοινωνία από neantreal εποχή το αρσενικό πήγαινε για κυνήγι το θηλυκό περίμενε και ανάλογα αν είχε να της προσφέρει κυνήγι να φάει γύρναγε στην στάση στα 4 για να τον ανταμείψει.
Συνοπτικά δώσε για να πάρεις.
Φυσικά με αυτό τον τρόπο πέρα από διαφορες ηθικολογίες ή κοινωνικές αναλύσεις που μπορούμε να κάνουμε υπάρχει και η επιλεκτικότητα του είδους και η διαιώνιση μονο με βάση ποιοι είναι οι καλύτεροι.

Αρσενικό που δεν έχει δυνατότητα να πετυχαίνει συχνά κυνήγι για να προσφέρει δεν έχει κοκό συχνά ενώ τα αρσενικά που ήταν πιο ικανά είχαν και πιο συχνά κοκό άρα και πιο πολλές πιθανότητες να γεννηθούν δικά τους παιδιά

KostasD33

[quote user="KostasD33"] της προσφέρει κυνήγι να φάει γύρναγε στην στάση στα 4 για να τον ανταμείψει.
[/quote]

Νομίζω πως η αρχική στάση στα 4 που ήταν σχεδόν η μοναδική σεξουαλική στάση τότε, την είχαν επιλέξει τα θηλυκά για να μπορούν να τρώνε και  το έδεσμα.....
(πιο μετά που γίναμε καταναλωτική κοινωνία με ποικιλία φαγητού άρχισαν και τις άλλες στάσεις.... τότε θα κόπηκε και το φαγητό για πληρωμή και ξεκίνησαν τα μετρητά.... )

LoL αυτό τώρα το κατέβασε η κούτρα μου  :razz:

pixie

Πω πω!  :shock:  Εντυπωσιάστηκα D33! ;-)

Αυθόρμητη γνώση επί του θέματος, γόνιμη γραμμή και φαντασία... ;-)

Pappas, εσύ μην μασάς! Οι τίτλοι δεν σημαίνουν τίποτα. Η ''πόρνη'' κάνει ότι κάνει για το οικονομικό όφελος και τη δόξα του ονόματος που φέρει. Νομίζω μάλιστα ότι προσποιείται για να διεγείρει τον απαιτητικό ''πελάτη'' και να που έρχεται και η κοινή γνώμη, με κρυφή συνηγορία.

Δεν ξέρω κατά πόσον επιθυμείς να ήταν η ομάδα σου στη θέση της στερεότυπης παραδοσιακής πόρνης... αλλά σ΄αυτή την περίπτωση αναρωτιέμαι ποίος θα ήτο ο νταβατζής! :razz:

Και επαναλαμβάνω... Καλά κάνεις και κρατάς μια στάση διακριτικής κατανόησης [ :razz: ] και την πρέπουσα ηθική!

Να, γιαυτό δεν πηγαίνω στα γήπεδα - σεσημασμένα στέκια - γιατί αποφεύγω τα ζωντανά ηδονοβλεπτικά θεάματα...  ;-)  :mrgreen:

[Αρκούμαι στα Ινστιτούτα μαλάξεων και ανατριψιθεραπείας]... :oops:

185 Επισκέπτες, 0 Χρήστες