Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 231
  • Total: 232
  • Leon

Ερωτικά σήματα... Τα γνωρίζουμε ?

Ξεκίνησε από pixie, Αυγούστου 13, 2009, 03:55:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

'Εχει παρατηρηθεί ότι, στην ερωτική επικοινωνία είμαστε όλοι δέσμιοι των αρχέγονων ενστίκτων που κουβαλάμε μέσα μας. Παρά τον πολιτισμό μας και την πρόοδό μας σε διάφορους τομείς, η ερωτική γλώσσα της επικοινωνίας παραμένει πρωτόγονη και αυθεντική..
Το σώμα μας, αν και ντυμένο με ρούχα, είναι δέσμιο της αρχέγονης έλξης που μας εξουσιάζει και κάθε κίνησή μας στην ερωτική επικοινωνία προδίδει τους σκοπούς και τα κίνητρά μας.

Στο βλέμμα, όταν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον,δημιουργείται αυτόματα διαστολή της κόρης του ματιού!

Η λεκάνη στρέφεται ασυνείδητα προς το αντικείμενο του πόθου. Γιαυτό, από το πώς είναι στραμμένος κάποιος σε μία παρέα, μπορούμε να καταλάβουμε για ποιό προσωπο ενδιαφέρεται, ανεξάρτητα με ποιό πρόσωπο συνομιλεί. Είναι απο τα πιο θεμελιώδη ζητήματα σε ένα συνομιλητή μας! Η λεκάνη, η περιοχή του ομφαλού [το κέντρο Χάρα κατά τους Ινδούς], αντιπροσωπεύει την ενστικτώδη πλευρά του εγκεφάλου μας, αυτό που συμβαίνει αυθόρμητα χωρίς να μπορούμε να το ελέγξουμε.

Οι γυναίκες, όταν είναι δεκτικές στην ερωτική επικοινωνία, ανοίγουν ασυναίσθητα τα δάχτυλά τους κι αφήνουν να φανεί στο συνομιλητή το εσωτερικό της παλάμης τους [που συμβολίζει την κρυμμένη γενετήσια περιοχή].
Οι άντρες προβάλλουν τους αντίχειρές τους [φαλλικό σύμβολο] και τοποθετούν τα χέρια γύρω από τη μέση ή σε μπροστινές τσέπες, προβάλλοντας ασυνείδητα τη δική τους γενετήσια περιοχή.

Στις κλασσικές ασυνείδητες κινήσεις των δύο φύλλων, όταν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, κατατάσσονται το φτιάξιμο της γραβάτας ή των μανικιών στον άντρα και το τίναγμα ή το χαιδεμα των μαλλιών, το αγγιγμα στο λαιμό ή το παίξιμο με το δαχτυλίδι για τη γυναίκα.
Άλλα χαρακτηριστικά σημεία, είναι το φούσκωμα του στήθους στον άντρα και το σπάσιμο της μέσης στη γυναίκα.
Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα πόδια. Οι μύτες των παπουτσιών συνήθως είναι στραμμένες προς το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει κι επίσης το ελαφρύ άνοιγμα των ποδιών, ασυνείδητα κι αυτό, υποδηλώνει τις κρυμμένες σκέψεις..

Οι μελετητές της γλώσσας του σώματος, έχουν μετρήσει γύρω στο ένα εκατομμύριο κινήσεις της άηχης αυτής επικοινωνίας!

Εσείς ?

black_velvet

Άηχη επιοκοινωνία;
Με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, ναι.

Εγώ πάντως τη θεωρώ την πλέον εύγλωττη.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

tziger

Η γνωστή γλώσσα του σώματος,η οποία έχει γίνει αντικείμενο μελέτης και μαθήματος σε πολλά πανεπιστήμια στο marketing ανα τον κόσμο!
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκπαιδευθεί και μας παρακολουθούν πως κοιτάμε ένα προιόν, και πως αποφασίζουμε να το αγοράσουμε ή να μην το αγοράσουμε!

kuria

[quote user="pixie" post="323141"]

Οι γυναίκες, όταν είναι δεκτικές στην ερωτική επικοινωνία, ανοίγουν ασυναίσθητα τα δάχτυλά τους κι αφήνουν να φανεί στο συνομιλητή το εσωτερικό της παλάμης τους [που συμβολίζει την κρυμμένη γενετήσια περιοχή].

Εσείς ?[/quote]

εγω οταν ανοιγω τα δαχτυλα κι αφηνω να φανει το εσωτερικο της παλαμης μου, το κανω για να μουτζωσω...

τωρα αν η μουτζα συμβολιζει το "σε γραφω στα γεννητικα μου οργανα"... δεν το χω αναλυσει...  ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kataigida

Έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο για την γλώσσα του σώματος.Από τότε προσέχω περισσότερο τις κινήσεις του άλλου,κι έτσι μπορώ να διακρίνω κάποιες φορές την αλλαγή στην συμπεριφορά του όπως και τον τρόπο του γενικά.Όλα αυτά τα πιστεύω με τις κινήσεις ισχύουν πάντα.Ακόμη και η ματιά που θα σου ρίξει ο άλλος έχει σημασία.Άλλωστε τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής.

pixie

'Οντως, το βλέμμα είναι το πρώτο πράγμα που προδίδει την ερωτική διάθεση και πιο συγκεγκριμένα η κόρη!
Όσο πιο ανοιχτή είναι η κόρη τόσο πιο ερωτικά αισθάνεται κάποιος/α που έχουμε απέναντί μας. Αν το κοίταγμα του/της γίνεται ακόμη πιο επίμονο όταν μιλάμε ή και το αντίθετο [κοιτάμε κάπου αλλού], είναι ακόμη ένα δείγμα ότι αισθάνεται ερωτικά.

Πριν λίγο είχα μια περίπτωση στο Σούπερ Μάρκετ... 'Ετσι όπως στεκόμουν όρθια επικοινωνώντας με όλους στο οικείο πλέον αυτό περιβάλλον - καθημερινή εθιμοτυπική επίσκεψη - ένιωσα κάποιον να με παρακολουθεί έντονα και να με περιεργάζεται, και το βλέμμα του ήταν εξαιρετικά διερευνητικό και διεσταλμένο, προσπαθώντας όμως να μην το καταλάβω παίρνοντας μερικές φορές την έκφραση κοιτάζοντας τάχα το άπειρο... :roll: [Αυτό που λένε ''το ακίνητο βλέμμα του βοδιού''...]

Εδώ οφείλω να καταθέσω ότι είμαι άτομο με υπερβολική ζωτική ενέργεια - έχω κίνηση, μιλάω δυνατά, γελάω, κάνω ζημιές.... show με λίγα λόγια... κι όλα αυτά ενώ ψωνίζω!  :mryellow:

Μπερδεύτηκα... 'Ητο ή δεν ήτο ερωτικό σήμα αυτό? ;-)  :oops:  :mrblue:

kataigida

:roll:  :roll:

Μήπως την ώρα που σε κοίταζε σκεφτόταν (άραγε τα ψώνησα όλα όσα μου έγραψε η γυναίκα μου?)λέω μήπως? :mrorange:  :mrgreen: Είδες τι σου κάνει το σούπερ μάρκετ? :lol:

rain

[quote user="pixie" post="330267"]
Μπερδεύτηκα... 'Ητο ή δεν ήτο ερωτικό σήμα αυτό? ;-)  :oops:  :mrblue:[/quote]το δικό του βλέμμα βοδιού? ή το δικό σου show ?? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

pixie

[quote user="rain" post="330279"]το δικό του βλέμμα βοδιού? ή το δικό σου show ?? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

Χμμμ... μου βάζεις δύσκολα... και το κυριώτερο κατόπιν εορτής!!!  :roll:  ;-)

Τώρα ό,τι ήταν να ψηθεί, ψήθηκε... το φάγαμε κιόλας!

Αύριο πάλι! ;-) Το αύριον, που λένε...

jcdenton

[quote user="kuria" post="323200"]εγω οταν ανοιγω τα δαχτυλα κι αφηνω να φανει το εσωτερικο της παλαμης μου, το κανω για να μουτζωσω...

τωρα αν η μουτζα συμβολιζει το "σε γραφω στα γεννητικα μου οργανα"... δεν το χω αναλυσει...  :lol: [/quote]

:mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

231 Επισκέπτες, 1 Χρήστης