Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 659
  • Total: 659

Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009

Ξεκίνησε από rain, Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:25:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

Επιτέλους ο Κωστάκης ξύπνησε και αποφάσισε να το παίξει Πρωθυπουργός [align=right] [/align]
και γεμάτος αισιοδοξία θα μας αναγγείλει σήμερα αύριο ότι πάμε για εκλογές

[align=right]Κεντρκό σύνθημα η εικόνα του που είναι εύγλωττη από μόνη της[/align]

Gerogriniarhs

Και θα αντέξει ο Χοιροτερότερος μέχρι τον Οκτώβριο του 2010;;;Μωρέ,χαρά στα κουράγια μας...

sevenseas

κατα πληροφοριες μου ο επιτιμος επισκεφθηκε τον Κωστακη και του εύχηθηκε
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="324117"]κατα πληροφοριες μου ο επιτιμος επισκεφθηκε τον Κωστακη και του εύχηθηκε
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Το πρόβλημα μου είναι ότι οι ΠΑΣΟΚοι θα κληθούν να κλείσουν προϋπολογισμό αν γίνουν τον Οκτώβρη οι Εκλογές.

Οι Νουδίτες παίζουν το "χαρτί" της "ΠΑΣΟΚικής παρένθεσης".... πιστεύουν.

Προσωπικά θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα οι εκλογές να γίνουν Μάρτιο. Ώστε να μπορούν οι ΠΑΣΟΚοι να αναθεωρήσουν τον προϋπολογισμό.

Όσο για τον επίτιμο... όταν - και αν... έχω ζωηρές αμφιβολίες - αποδημήσει, να πάμε στο Λαϊκό προσκύνημα και να πάρουμε καλού - κακού και μία σφήνα.... για να είμαστε σίγουροι.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

rain

Το πρόβλημα μου εμενα μεγάλε είναι αυτό.
[align=center] [/align]

Την φαντάζεσαι όταν έρθει η σειρά και του Γιωργάκη να γίνει πρωθυπουργός

Pappas10

[quote user="rain" post="324124"]Το πρόβλημα μου εμενα μεγάλε είναι αυτό.
[align=center] [/align]

Την φαντάζεσαι όταν έρθει η σειρά και του Γιωργάκη να γίνει πρωθυπουργός[/quote]

Aντικειμενικά τη θεωρείς χειρότερη απ' τον Χοντρό; Εγώ όχι...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

τα κριτηρια σου δε μας ανελυσες dear pappa περι του χοιρου και της χοιροτεροτερης...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Γιατί να προκηρύξει εκλογές για τον Οκτώβριο του 20
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

rain

2009 λέμε έγινε λάθος αλλα μη το δένουμε και κόμπο ότι δεν θα έχουμε εκλογές ξανά σε ένα χρόνο.
ΠαράθεσηAντικειμενικά τη θεωρείς χειρότερη απ' τον Χοντρό; Εγώ όχι...
Μεγάλε χειρότερο από τον Μπουχέσα είναι κομμάτι δύσκολο.
Ο μάγκας δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, όλα έτοιμα τα βρήκε και παίζει 3 με 4 ώρες κάθε μέρα play staiton.

Ακόμα και τώρα σαν κοτούλα έκανε δηλώσεις για εκλογές. Το ξέρει ότι δεν βγαίνει και πάει μόνο και μόνο για να μη γίνει ακόμα πιο ρόμπα μετά από 10 μήνες.
Σου λέει έτσι κι αλλιώς λεφτά να ζήσω εγώ και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου έχω, τα σπίτια μου τα έχω με κουράζουν κιόλας και δεν μπορώ να διασκεδάζω καλά, πρωθυπουργός πρόλαβα και έγινα, ας χάσω τώρα με μερικές μονάδες διαφορά, χέστηκα που το κόμμα μου θα πάρει τον πούλο εγώ θα την αράξω και μετά από μερικά χρονια μπορεί να με κάνουν και Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο ορισμός της λούφας και παραλλαγής με στόμφο διατυπωμένο.

Άρα χειρότερη η Ντορούλα δεν μπορεί να είναι, πιο επικίνδυνη όμως ΝΑΙ.
Αυτή δεν θα χρειάζεται έναν Ρουσόπουλο για να πρωθυπουργεύει, αλλα θα μας πουλήσει από μόνη της, είναι στο DNA της οικογενειας
δες βλέμμα λάγνο και βγάλε συμπέρασμα [align=right] [/align]

Pappas10

[quote user="kuria" post="324138"]τα κριτηρια σου δε μας ανελυσες dear pappa περι του χοιρου και της χοιροτεροτερης...[/quote]

Τι να αναλύσω; Αφού δεν κατέχω από πολιτική....   :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

:shock: σκιάχτηκα λέμε. Θανατηφόρο το βλέμμα της "Ντορούλας"

black_velvet

Βρε AdminForumα. Έκανες που έκανες το έντιτ. Βγάλ'το κι αυτό το "μ" απ' τον Οκτώβρη να 'ρθει να ισιώσει ο έρμος ο μήνας. Μιας που δεν ισιώνει τίποτις άλλο σε τούτον τον τόπο.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

[quote user="kuria" post="324201"][/quote]

Κατέχω εξ' ορισμού περισσότερο από οποιονδήποτε και οποιαδήποτε δηλώνει οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι....

Μη με τσατίζεις τώρα άσε με ρε παιδάκι μου.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

rain

Αφού κατέχεις γιατί παριστάνεις τον άλαλο διάκονο εδώ  Ποια Ομάδα θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα ρε συ και δεν τολμάς να γράψεις για την ομάδα σου και μας τα κάνεις τσουρέκια σε όλα τα αλλα θέματα με το ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑ  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: ?
Σαν τον Κωστάκη το πας.
Να πάω τώρα εκλογές και να φάω 2 με 3 πουλέν ή να πάω πιο μετά να μη προλαβαίνω να μετράω πόσα θα φάω  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

659 Επισκέπτες, 0 Χρήστες