Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 208
  • Total: 209
  • Leon

μόνο γυναίκες

Ξεκίνησε από Arsenn, Σεπτεμβρίου 09, 2009, 01:17:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arsenn

Γεια σας.Πριν λίγες μέρες τσακώθηκα άσχημα με τη κοπέλα μου.Κάποια στιγμή εκεί που μαλώναμε ήρθε κοντά να με αγκαλιάσει και μου έριξε με όλη της τη δύναμη γονατια στα......Φυσικά διπλώθηκα και σωριάστηκα στο πάτωμα και δ εμπορούσα να αναπνεύσω από το πόνο.Γιατί το κάνετε αυτό οι γυναίκες?Το χει κάνει καμία από εσάς σε κανέναν?Και αν ναι γιατί,πως τον χτυπήσατε και τι αντίδραση είχε όταν την έφαγε?Ευχαριστώ πολύ

Crazy

την έφαγες γερή παλικάριμ ??? περαστικά σου !!!
προσωπικά ΔΕΝ δέρνω τους συντρόφους μου ... (καμιά φάπα κάπου κάπου μην ξεχνιόμαστε μόνο ...  ]

pixie

Με το φτωχό της το μυαλό... σε εκδικήθηκε! :razz:

Αλλά μάλλον πρέπει να μας πεις όλο το στόρυ, εννοώντας βέβαια την αιτία του καυγά...  ;-)

Arsenn

Το πράγμα είναι απλό.Ο τσακωμος ξεκίνησε επειδη βγήκα το πρηγουμενο βραδυ και δεν της το ειπα.Σε καποια φαση με ειπε μαλ...και γω απαντησα με ασχημη κεξη.Εκεινη σταματησε και μου ειπε συγγνωμη και ηρθε να με αγκαλιασει.ε και εκει μου την εριξε. αυτο εγινε ακριβως τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω

black_velvet

Γενικά, συμφωνώ με τις προλαλήσασες.

Πες μας όμως, από πού έμαθε πώς βγήκες το προηγούμενο βράδυ; από σένα ή από τρίτους;
Και το κυριότερο]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Arsenn

εγω της το είπα την επόμενη.Και οι ηλικίες μας είναι 25 χρονών...

pixie

Δι' ασήμαντον αφορμήν, λοιπόν, έγινε καρυοθραύστης η κοπέλα!  :roll: Ανωριμότητα...

Κοίτα να σου πω... Δεν ξέρω τι σημεία επαφής υπάρχουν μεταξύ σας, αν πρόκειται για μια free σεξουαλική σχέση πάθους πχ., αν παίζετε κάποιο παιχνίδι εξουσίας ή κάνετε ειλικρινείς προσπάθειες συνεργασίας μεταξύ σας σε ανθρώπινο πεδίο ώστε να βγεί κάτι λιγάκι πιο σοφό και συναισθηματικά όμορφο. ;-)

Πάντως, στην περίπτωση που υπάρχει αληθινή επικοινωνία, αυτά συζητιούνται μέσα στη σχέση και οι γρίφοι λύνονται.
Ότι και να ειπωθεί από εμάς, θα είναι απλά θεωρητική άποψη. Εγώ πχ. δεν θεωρώ τον βρόμικο πόλεμο και τα πισώπλατα χτυπήματα έξυπνη κίνηση!
Τα θεωρώ χάσιμο χρόνου.

Είμαι των άμεσων λύσεων και θα αντιμετώπιζα την προοπτική της σχέσης μου κατάματα...

κώστας

25 χρονών ωρέ
και δεν έμαθες ακόμη
ότι οι γυναίκες απαιτούν
να ζήσουν το μύθο τους;
Πάει να πει ότι η σκέψη
"της τα λέω όλα, είμαι
απολύτως ειλικρινής μαζί της
οικοδομώντας μία στέρεη σχέση"
κ.λπ. (όρα pixie)
είναι μπαρούφες.
Έμεινε μέσα αυτή;
Μέσα έμεινες κι εσύ. Τέλος.

Υ.Γ. 1
Και πίστεψέ με,
μαλάκα σε είπε επειδή
της το είπες.

Υ.Γ. 2
Οι συμβουλές μου
από τούδε και στο εξής
χρεώνονται 5 
...η γραμμή.
eLe

larus audouinii

ότι οι γυναίκες απαιτούν
να ζήσουν το μύθο τους;

Μια διευκρίνηση....Για γυναίκες ο λόγος, αλλά εχω την εντύπωση πως και οι άνδρες το ίδιο απαιτούν και με μεγαλύτερη ίσως ευαισθησία  Όχι όλες οι γυναίκες και όχι όλοι οι άνδρες

Υ.Γ  μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι Άμα το χει η κούτρα του άλλου να λέει διάφορα δεν ισχύει το αξίωμα Μια σχέση τραβάει και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, ούτε μικροδιαφωνίες όταν ισχύουν κάποια
Ούτε και το έμεινες μέσα εσυ, έμεινε και αυτή Το μένω δεν σημαίνει συγκατοικώ

τεσπα ...αν συνεχίσω θα με χρεώσετε οι απο πάνω  :cool:  :smile:

Gerogriniarhs

Σωστό το Γλάρι...

...κι επειδή σήμερα έχετε ισότητα τα νέα ζευγάρια,πρέπει να προλαβαίνεις να ρίχνεις πρώτος την μπούφλα,για να ξέρει ποιά είναι η θέση της,αλλοιώς...ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα.

Βάρα την κι ας μην ξέρεις τον λόγο,τον ξέρει αυτή.

larus audouinii

μπούφλες τι είν' τούτο :roll:  :roll:  :roll:....δεν πιάνεις να φτιάξεις καμιά βαφλα γλυκειά  λέω γω

καλύτερα να επανελθει η αστική χρέωση στο φορουμ Αν ήταν θα συνταγογραφούνται κιόλας  :razz:
Τόσες άλλες εναλλακτικές λύσεις ....τςτςτς

Gerogriniarhs

Επειδή είμαι της παλιάς σχολής,δεν ανακατεύομαι με την κουζίνα...αυτά είναι γυναικείες υποχρεώσεις.Απλά τρώω ότι μου μαγειρεύουν οι σεφίνες.

larus audouinii

τι να κάνουμε ...έναν Ανδρίκομ  τον έχω...έχει χάρη που ειναι και τόσα καινούργια πραγματα....λέω μετά από πολύ σκέψη για την Αυτού Εξοχότης σας να κάνω τη χάρη και να σας δείξω  που είναι !  :mryellow:  :mrorange:

pixie

[quote user="κώστας" post="324476"]Πάει να πει ότι η σκέψη
"της τα λέω όλα, είμαι
απολύτως ειλικρινής μαζί της
οικοδομώντας μία στέρεη σχέση"
κ.λπ. (όρα pixie)
[/quote]

Μμμμ... Εσυγκινήθκαμαν τα μάλα τώρα Κωστάκη... :razz: :grin:

Εξασκείσαι φιλότιμα και στην μιμητική εκτός της ευγενούς προβοκάτσιας? Ενδιαφέρουσα παραλλαγή...  ;-)

Τιμή μου...

black_velvet

[quote user="Gerogriniarhs" post="324485"]Σωστό το Γλάρι...

...κι επειδή σήμερα έχετε ισότητα τα νέα ζευγάρια,πρέπει να προλαβαίνεις να ρίχνεις πρώτος την μπούφλα,για να ξέρει ποιά είναι η θέση της,αλλοιώς...ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα.

Βάρα την κι ας μην ξέρεις τον λόγο,τον ξέρει αυτή.
[/quote]

Τι ισότητα και μλκίες;
Αν υπήρχε ισότητα, δεν θα ήταν κάθε εργαζόμενη μητέρα άλλη μια Μαίρη Παναγιωταρά.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

208 Επισκέπτες, 1 Χρήστης