Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 295
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 280
  • Total: 281
  • Leon

Τι είναι αυτό που δεν αντέχεις?

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 08, 2009, 06:59:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kapoia_za

έχει τέτοια δύναμη ο αποδέκτης; να με κάνει καταπιεστή;

-----
...να κάνω 'απλά' τη δουλειά μου..
αχχχ

Nikos Apomakros

[quote user="kapoia_za" post="351485"]έχει τέτοια δύναμη ο αποδέκτης; να με κάνει καταπιεστή;
[/quote]

όχι... μόνο τη δύναμη να μην καταπιεστεί...

βέβαια στολίζεται με διάφορα ωραία επίθετα... πχ
ωχαδερφισμός...σταρχ...μός...κυνισμός...αναισθησία...ζαμανφου

αλλά... ωχ αδερφέ και τι έγινε...
στολίστε μας...

pixie

Βεβαίως έχει και άλλη δύναμη ο ''αποδέκτης'', εκτός από τό είδος που ανέφερε ο Νίκος.

Να λειτουργεί τόσο ψύχραιμα, μελετημένα και ορθολογικά, που να μπορεί συνειδητά να κλείνει τ' αφτιά του και να κλειδώνει την ενέργειά του [με έναν διαλογισμό πχ. αν και δεν συνηθίζεται εδώ], ώστε να ελέγχει απόλυτα το μυαλό, τα κύτταρά του... να μπορεί την ίδια χρονική στιγμή της μεγάλης πίεσης, να μεταφέρεται σε άλλες εικόνες και να μην γίνεται τελικά αποδέκτης.

Belladona

[quote user="Nikos Apomakros" post="351477"][quote user="Belladona" post="351443"]......να με καταπιέζουν  :evil:[/quote]

Έχω την εντύπωση ότι στις 9 από τις 10 περιπτώσεις καταπίεσης,
το μεγαλύτερο κομμάτι οφείλεται στον... ψυχισμό του αποδέκτη

Εκτός κι αν εγώ λειτουργώ πολύ διαφορετικά...[/quote]

η απάντησή σου με έκανε να μπω στην διαδικασία της μελέτης του ψυχισμού μου, όσο είναι δυνατόν αυτό να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και διαπιστώνω ότι σωστά ομιλείς (γράφεις).
Η αλήθεια είναι ότι αφήνω τα περιθώρια για να δεχθώ την καταπίεση. είναι κάτι όμως που δεν μπορώ να το ελέξω . είμαι επειρεπής και αγχώδης και ίσως αυτό το βγάζω άθελά μου προς τα έξω. αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα και δεν θέλω να γίνω η αιτία να ξεφύγουμε από το συγκεκριμμένο για το οποίο μιλάμε.

katinaki

Nikos Apomakros

...την τάση για ειλικρίνεια που διαφεύγει δειλά με φράσεις σε μη σχετικό χρόνο ή με μη σχετικό τρόπο

με μια λέξη... τις "σπόντες" και με μια φράση "τα 'λεγε της πεθεράς για να τ'ακούει η νύφη"

Belladona

saliara

Tη ζέστη...Χθες...Σήμερα...Αύριο....και όσο αντέξουμε!!!!!! :x

Belladona

... να κυλούν οι μέρες τόσο μα τόσο αργά  :sad:
     αργεί πολύ να τελειώσει ο μήνας ???

katinaki

pixie

[quote user="katinaki" post="351735"]τις κατσαρίδες[/quote]

Στην πραγματικότητα ή αλληγορικά το λες?  ;-)   :smile:

katinaki

[quote user="pixie" post="351739"][quote user="katinaki" post="351735"]τις κατσαρίδες[/quote]

Στην πραγματικότητα ή αλληγορικά το λες?  ;-)   :smile:[/quote]

στην πραγματικότητα :roll:  αλληγορικά πώς δηλαδή? :roll:

Nikos Apomakros

λολ :D

φαντάζομαι η pixie το εξέλαβε και με δεύτερη έννοια, όπως πχ αν έλεγες "τα γαϊδούρια"
θα πίστευε κάποιος ότι μάλλον αναφέρεσαι σε ανθρώπους συγκεκριμένου χαρακτήρα :)

katinaki

[quote user="Nikos Apomakros" post="351745"]λολ :D

φαντάζομαι η pixie το εξέλαβε και με δεύτερη έννοια, όπως πχ αν έλεγες "τα γαϊδούρια"
θα πίστευε κάποιος ότι μάλλον αναφέρεσαι σε ανθρώπους συγκεκριμένου χαρακτήρα :)[/quote]

ο.κ. αλλά οι κατσαρίδες, τι συμβολίζουν σε ανθρώπινο χαρακτήρα? τη σιχασιά? την αηδία? ή τη βρωμιά :mrgreen:

Nikos Apomakros

την επιβίωση μετά από πυρηνική καταστροφή βέβαια!!! χαχαχ

280 Επισκέπτες, 1 Χρήστης