Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 292
  • Total: 293
  • Leon

Τι είναι αυτό που δεν αντέχεις?

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 08, 2009, 06:59:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

την επι τούτου αδικία, λόγω υπέρμετρου εγωισμού

saliara

Το "αποφασίζουμε και διατάζουμε".

kuria

αυτο τον πονο που ξεκινα απο την ωμοπλατη και καταληγει στα ακροδακτυλα του δεξιου χεριου μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papadia

...μη σου πω κ μεχρι τη μεση κ ακομα πιο κατω.... :lol:  :lol:  αβαστακτος πονος λεμε...
...οσο μπορω...οταν μπορω...

pixie

[quote user="pixie" post="372127"]Σήμερα αυτό που δεν αντέχω είναι η παγωνιά. Τα παγωμένα χέρια, η παγωμένη μύτη κι εγώ να τουρτουρίζω στη στάση του λεωφορείου κι ο αέρας δίπλα μου να λαχανιάζει.

Από χθες φυσάει δυνατός βοριάς στην πόλη...[/quote]
Εγώ το έγραψα αυτό? Τι καλά που θα ήταν να είχε λίγο κρυούλι... γιατί τώρα δεν αντέχω τη ζέστη! :evil:

saliara

Το ανάγωγο φέρσιμο των παιδιών!!!
Γονείς δεν έχουν???? :twisted:

pixie

COCO

Το ψέμα,την υποκρισία....με τίποτα!Γιατί να ζούμε μια ζωή fake?Είναι τόόόόόόσσοοοοοο......
ΣΥΝΤΟΜΗ! Ας ζήσουμε την πραγματικότητα μας.

pixie

[quote user="saliara" post="373766"]Το ανάγωγο φέρσιμο των παιδιών!!!
Γονείς δεν έχουν???? :twisted:[/quote]
Δυστυχώς έχουν! Γιατί στο φέρσιμο των παιδιών αντικατοπτρίζεται η συμπεριφορά αυτών των γονιών που υποτίθεται φέρουν και την ευθύνη. Γιατί τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ! Είναι θύματα της ανωριμότητας  των ενηλίκων.

κώστας

[size=13]Οπότε τελικά φταίει ο Αδάμ και η Εύα.[/size]
eLe

saliara

Κώστας.. Με εκπλήσσεις που τα ρίχνεις και στους δυο...

Νομίζω πως πρέπει να το είχα γράψει λόγω ενός παλιόπαιδου (μη πω τπτ άλλο), που πέταγε πέτρες και χώμα σε ένα αδέσποτο στη θάλασσα!! Και ήμουν και μέσα μέσα γμτ!! Κανείς δε βρέθηκε να του πει τπτ.. :roll:  Τλσπ!!
Επίσης απορώ και με την υπομονή του ζωντανού.. Εγώ θα το δάγκωνα!!!

:arrow: Το διάβασμα!! Και έχω δρόμο μπροστά μου...  :cry:

kuria

τις τηλεφωνικες κλησεις απο τα διαφορα πολιτικα γραφεια... που στα κομματια βρηκαν τον αριθμο μου ολοι αυτοι οι απιθανοι;

larus audouinii

Να λύνω γρίφους. Η Βαγενά, καλή της ώρα και καλή της επιτυχία στις εκλογές, σε μια συνέντευξή της παλαιότερα ομολόγησε πως δεν έχει πληρώσει ποτέ έμφια. Εξήγησε το γιατί.
Καλά έκανε, ο.κ. Εγώ πλήρωσα το πατριωτάκι. Με ζόρι και με στερήσεις...Δεν έχω και πλάτες επώνυμες,αντίθετα είμαι προστάτης οικογένειας ανάμεσα σε χιλιάδες και χιλιάδες.
Κάποιος από την Πάτρα τα Θεοφάνεια κάθησε στην φυλακή δυο μέρες για χρέος 50 ευρώ στην εφορία.
Υπάρχουν νόμοι. Οι βουλευτές, και όχι μόνο, έχουν ασυλία. Ο Σύριζα θα τερματήσει τον έμφια.
Τελικά στην εξίσωση μήπως είμαι κορόιδο... :-)

kuria

[quote user="larus audouinii" post="376634"] Ο Σύριζα θα τερματήσει τον έμφια.
Τελικά στην εξίσωση μήπως είμαι κορόιδο... :-)[/quote]

ναι... θα τερματισει τον εμφια και στη θεση του θα βαλει δεκαδες αλλους...
και ναι... τελικα στην εξισωση ει(μ)σαι κοροιδο μαζι με κανα δυο ακομα εκατομμυρια πατριωτακια...

larus audouinii

Δεν ξέρω αν θα πάω να ψηφίσω. Αυτό που κατάλαβα όμως είναι πως αυτές οι εκλογές έχουν πολλές πρωτοτυπίες. Άθεοι πάνε για πρώτη φορά στην Εκκλησία, μέχρι και Άγιο Όρος, κάνουν τον σταυρό τους.Τρίβω τα μάτια μου. Για πρωτοτυπία και μόνο ο λόγος. Μέχρι πριν λίγο οι αποδεδειγμένα θρησκευόμενοι και κλέφτες πρώτα ορκιζόταν στο Ευαγγέλιο.
Από την άλλη δεξιοί θα ψηφίσουν αριστερά και τούμπαλιν. Μέχρι ο Πάγγαλος δηλώνει τώρα Ν.Δ.
Πολύ ποπ κορν με το σερφάρισμα....και γέλιο. Σε καλό να είναι μόνο.:-)
Δεν θυμάμαι ποιος μεγάλος είχε πει πως στα νιάτα γίτεται κάποιος αριστερός, στα γεράματα δεξιός.( ο Πάγγαλος ανήκει σε μοναδική ομάδα)

292 Επισκέπτες, 1 Χρήστης