Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 455
  • Total: 455

Γυναικεία απιστία !

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 08, 2009, 07:44:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Και τι εστί κενό στο σεξ;
"Αποχή"; Ή έλλειψη ικανοποίησης;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

skou70

i diki mou apanthsh eixe na kanei me logopaignio kai anthwpologia  :oops:  

alla stin ousia tou erwtimatos ... oi antres apatoun apo sport kai oi gynaikes logw eleipsis tryferothtas ... ayto nomizw egw toulaxiston  :mrviolet:

pixie

Ακριβώς, skou!

Και είναι διαφορετικοί οι λόγοι όπως και ο κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο φύλα... ;-)

black_velvet

[quote user="skou70" post="327089"]i diki mou apanthsh eixe na kanei me logopaignio kai anthwpologia  :oops:  

alla stin ousia tou erwtimatos ... oi antres apatoun apo sport kai oi gynaikes logw eleipsis tryferothtas ... ayto nomizw egw toulaxiston  :mrviolet:[/quote]

Η θεωρία αυτό λέει.

Στην πράξη όμως, βλέπω όλο και περισσότερο γύρω μου να συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Το ακριβώς ανάποδο, πώς δλδ.?

Η πραγματική γυναίκα - ψυχή και σώμα - έχει εντάσεις και εσωτερικές ανάγκες που κράζουν...

Δεν νομίζω πως δέχεται εύκολα να είναι σεξουαλικό αντικείμενο κανενός! Κι αναφέρομαι στο σπορ που ειπώθηκε.
Κι ο άντρας, από τη φύση του, συνήθως δεν αναλώνεται σε βαθείς λεπτομέρειες και τρυφερές καμπύλες αν πρόκειται για σεξουαλική πράξη...

Πάντα βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις...

skou70

to sumperasma einai oti genikotera pantws , kai aneksartita apo aities kai aformes to ksenopidima vrisketai se oistro :roll:

pixie

Υπάρχουν πολλές φορές και λόγοι εκδίκησης! Μια πληγωμένη γυναίκα που ένιωσε ταπεινωμένη και προδομένη από τον άντρα της...

Οπότε η απιστία είναι η αντίδραση και μια άμεση απάντηση: ''Οφθαλμός αντί οφθαλμού''! ;-)

YDROCHOOS

απιστια δεν υπαρχει εμεις την προκαλουμε και φυσικα δεν ειναι γυναικεια

katinaki

[quote user="YDROCHOOS" post="327196"]απιστια δεν υπαρχει εμεις την προκαλουμε και φυσικα δεν ειναι γυναικεια[/quote]

πολύ σωστά!

αν δεν προσέχεις εσύ τη σύζυγό/σύντροφό σου κάποιος άλλος θα βρεθεί   :???:

pixie

Βέβαια εδώ μιλάμε για τη γυναικεία απιστία και τους λόγους που κάνουν μια γυναίκα να στρέψει τα ματάκια της αλλού...  :razz:  :oops:

Περισσότερη βαρύτητα θα δώσω κι εγώ στη συναισθηματική ισορροπία και στην αδιαφορία του συντρόφου...

Nasia9

Πάντως εγώ δεν έχω απατήσει ποτέ και κανέναν 8)  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :oops:

falcon

Νομιζεις......... :lol: Βεβαια αναλογως πως ερμηνευεις την απιστια....

pixie

Η ερμηνεία της απιστίας είναι διαφορετική στο μυαλό του καθένα. ;-)

Κάποτε η απιστία αφορούσε περισσότερο στους άντρες, ως ειδικό προνόμιο...  :razz:

Αλλά σήμερα, που ο ρόλος της γυναίκας είναι ισότιμος και εξίσου δυναμικός, νομίζω πως λογικό είναι να διεκδικεί και να υπερασπίζεται τα ''θέλω'' της, αλλά και το δικαίωμα εκπλήρωσης των επιθυμιών της και, γιατί όχι, και τις φαντασιώσεις της.

Συνεπώς ο άντρας θα πρέπει να γνωρίζει πως έχει δίπλα του μια γυναίκα που δεν είναι διατεθειμένη να παραιτηθεί εύκολα από την προσωπική της ολοκλήρωση!

Θαυμάζω τη συζυγική πίστη, αρκεί να με δικαιώνει ως γυναίκα και να μην με υποχρεώνει...

kapoia_za

Γιατί να απιστήσεις αν μπορείς να χωρίσεις…
Ή δε μπορείς ?γιατί αν δε θες..το ζήτημα είναι ηθικής..
Εκτός αν τα αίτια είναι σεξουαλικά, αλλά και πάλι υπό συζήτηση..
Η κληρονομικότητα πάντως ως  άλλοθι  είναι αστεία..

rain

[quote user="kapoia_za" post="338959"]Γιατί να απιστήσεις αν μπορείς να χωρίσεις…
..[/quote]
γιατί νομίζει ότι υπάρχει χιλιάδες φορές το ίδιο ερώτημα για την απιστία αν δεν υπήρχε απιστία? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

455 Επισκέπτες, 0 Χρήστες