Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 418
  • Total: 418

Γυναικεία απιστία !

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 08, 2009, 07:44:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Είναι αλήθεια πως εμένα η λέξη απιστία ολίγον στερεότυπη και παρωχημένων εποχών έννοια μου κάνει.
Θέλω να πιστεύω πως τα σημερινά ζευγάρια έχουν ένα πιο ανοιχτό συμβόλαιο σχέσης μεταξύ τους αλλά και με τον εαυτό τους, στο βαθμό που να μην εξυπηρετεί τίποτα η απιστία.

Κι όπως πολύ σωστά είπε η Ζαχαρούλα, είναι και ζήτημα ηθικού κεφαλαίου...
Κάποιες - μιας και αναφερόμαστε στις γυναίκες περισσότερο - δεν δέχονται να ζουν βίους παράλληλους, ούτε αποδέχονται Β' ρόλους στις ζωές άλλων ζευγαριών, κι αυτό είναι θέμα αρχής... υπάρχει κι αυτή η εκδοχή, ευτυχώς...

kapoia_za

[quote user="pixie" post="339713"]Είναι αλήθεια πως εμένα η λέξη απιστία ολίγον στερεότυπη και παρωχημένων εποχών έννοια μου κάνει..Θέλω να πιστεύω πως τα σημερινά ζευγάρια έχουν ένα πιο ανοιχτό συμβόλαιο σχέσης μεταξύ τους αλλά και με τον εαυτό τους, στο βαθμό που να μην εξυπηρετεί τίποτα η απιστία.

Κι όπως πολύ σωστά είπε η Ζαχαρούλα, είναι και ζήτημα ηθικού κεφαλαίου...
Κάποιες - μιας και αναφερόμαστε στις γυναίκες περισσότερο - δεν δέχονται να ζουν βίους παράλληλους, ούτε αποδέχονται Β' ρόλους στις ζωές άλλων ζευγαριών, κι αυτό είναι θέμα αρχής... υπάρχει κι αυτή η εκδοχή, ευτυχώς...[/quote]

Εγώ βλέπω πως κατα  διαστήματα  ξανάρχεται στη μόδα..

χωρίς να θέλω να της δώσω μεγαλύτερη ηθική ευθύνη...
νομίζω πως η γυναικεία απιστία είναι  δυσκολότερο να δικαιολογηθεί ως ʽστιγμή αδυναμίαςʼ
.. ως και αδύνατο..

pixie

Η γυναίκα πάντα θα αγκαλιάζει με την καρδιά και τη λογική της τον μύθο! Περισσότερο από τον άντρα είναι σε θέση να εξιδανικεύει, να χρωματίζει και να ενσωματώνει τις εικόνες της, τις ανάγκες και τα συναισθήματά της δίνοντας τη μορφή ενός συγκεκριμένου προσώπου - γύρω από το οποίο αρχίζει να περιστρέφεται ένας μύθος ή μια μοναδική πραγματικότητα.

Κοίτα, υπάρχει όμως και η διαστροφή του θέματος! Γυναίκες που είτε από ανασφάλεια, είτε από πεποίθηση, είτε από σκοπιμότητα, δεν το μετράνε έτσι και χρησιμοποιούν εαυτόν ως Δ.Χ.[δημόσια χρήση] σεξουαλικό αντικείμενο...

Crazy

θεωρούσα πάντα την γυναίκα σαν ον ιδιαιτέρως πιο συναισθηματικό ...
τα τελευταία χρόνια τείνω να εγκαταλείψω το πανέμορφο ροδογάλανο συννεφάκι μου
και να παραδεχτώ ότι τελικά .. οι περισσότερες δεν είναι έτσι.
ή έστω ότι πλέον δεν το βλέπουν έτσι!
πολλά έχω δει να θυσιάζονται στο βωμό της καλοπέρασης ... (έτσι θέλουν να το αποκαλούν)
και ναι, το να περνάμε καλά είναι το πιο σημαντικό στη ζωή! όλοι άλλωστε αυτό θέλουμε.
όμως, αυτό δεν δικαιολογεί το να φερόμαστε "σκάρτα".
ούτε άντρες, ούτε γυναίκες.
κι επειδή εγώ ανήκω στις δεύτερες ... πληγώνομαι και ελαφρά ντρέπομαι μερικές φορές...

μας είχα για πιο .. ντόμπρες και για πιο ξεκάθαρες με την καρδιά μας.

pixie

[quote user="Crazy" post="339758"]... και ναι, το να περνάμε καλά είναι το πιο σημαντικό στη ζωή! όλοι άλλωστε αυτό θέλουμε... [/quote]
Μπα, μην το λες... η δική σου άποψη είναι η υγιής... υπάρχουν όμως άνθρωποι που κυριολεκτικά τρώγονται με τα ρουχάκια τους, λειτουργούν ως συναισθηματικά ζόμπι, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το θέμα της ψυχικής ηρεμίας του εαυτού τους ή των άλλων, κι αυτό που επιζητούν μέσα τους είναι το δράμα! Φτιάχνουν με το μυαλό τους αισθηματικές σκηνοθεσίες όντας οι ίδιοι  πρωταγωνιστές διεκδικώντας μπερδεμένους και διφορούμενους ρόλους.

Όπου βλέπουν δυσκολίες ή ψυχολογικό πρόβλημα ή καψουροϊστορίες, εκεί! Και μάλιστα, αν αυτά δεν υπάρχουν, τα δημιουργούν! Έτσι για νάχουν κάτι, ένα υποτιθέμενο έρεισμα, να ζούνε τρώγοντας σάρκες...

gon

pixie

[quote user="gon" post="339878"]
Παράθεση
Εκτενέστερα?  :mrblue:  :mricy:

Λένε πάντως, πως όσες γυναίκες είναι ανοιχτοτάτου χαρακτήρος, κοινωνικές, έχουν αυτοπεποίθηση, φλερτάρουν με τη ζωή και χαίρονται τη συντροφιά του άλλου φύλου, είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απιστία.

;-)

kapoia_za

....''κάτι'' μου κάνουν όλα αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά του απίστου… :cool:

[size=10]μόνο εγώ δε βλέπω το quote του gon; [/size]

pixie

'Οχι, Ζαχαρούλα μου!  :lol:  :lol:

Είμαι κι εγώ εδώ...

kapoia_za

φαντάστηκα ότι ως Verified Συντονίστρια το αποκωδικοποίησες .. :smile:

black_velvet

[quote user="kapoia_za" post="339905"]φαντάστηκα ότι ως Verified Συντονίστρια το αποκωδικοποίησες .. :smile:[/quote]

Χμμμμ....

Μήπως να αποκωδικοποιήσουμε λίγο τα σύμβολα του α33;

Verified είναι κάθε χρήστης ο οποίος είχε επικοινωνία με τον SiteAdmin. Ο τελευταίος λοιπόν μας βεβαιώνει το φύλο του - και μόνο - με τον χαρακτηρισμό αυτό.

Συντονιστής είναι αυτός που πρώτος τηρεί τους Κανόνες και τις Συστάσεις του α33 και βοηθά τόσο τους άλλους χρήστες στην περιπλάνησή τους στον μαγικό τούτο κόσμο ( :razz: ) όσο και τον SiteAdmin στην όσο το δυνατό πιο εύρρυθμη λειτουργία του φόρουμ.

;-)
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

[quote user="kapoia_za" post="339905"]φαντάστηκα ότι ως Verified Συντονίστρια το αποκωδικοποίησες .. :smile:[/quote]

Ζαχαρούλα μου, εγώ σ' αυτό το σημείο της γραφής σου σου απάντησα:

....''κάτι'' μου κάνουν όλα αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά του απίστου

:grin:  :grin:

KostasD33

τς τς τς βραδινές ερμηνείες μισές ερμηνείες...
Το verified πιστοποιεί ότι ένα φυσικό πρόσωπο έχει μόνο ένα verified nick name και φυσικά το φύλο του.
Αλλά αλλάζετε κουβέντα κυρίες μου στο θέμα της γυναικείας απιστίας

black_velvet

Και να 'τανε μόνο σ' αυτό το θέμα...

Αλλά, τι σόι άπιστες θα ήμασταν αν δεν το αλλάζαμε; ε;  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

[quote user="KostasD33" post="339913"]
Αλλά αλλάζετε κουβέντα κυρίες μου στο θέμα της γυναικείας απιστίας[/quote]
Πολύ σωστά! Τελικά μόνο εγώ είχα την απιστία στο μυαλό μου!  :lol:  :lol:  :lol:
Αυτό βλέπω...

418 Επισκέπτες, 0 Χρήστες