Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 234
  • Total: 234

Επειδή υπάρχουν κι οι μισογύνηδες!!!

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 16, 2009, 09:27:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MEGA 1

[quote user="pixie" post="363675"][quote user="MEGA 1" post="363674"]Τζίν, μπότες, χαχανητά και κινητό, Τζίν, μπότες, χαχανητά και κινητό,Τζίν, μπότες, χαχανητά και κινητό,Τζίν, μπότες, χαχανητά και κινητό,Τζίν, μπότες, χαχανητά και κινητό,Τζίν, μπότες, χαχανητά και κινητό....................................................................................
Τα βασικά χαρακτηριστικά του ωραίου φύλου σήμερα.............

8)  :?  :mrblue:  :oops:[/quote]

Ένας ορυμαγδός γυναικών! Φύγε, τρέξε να σωθείς!  :shock:  :razz:[/quote]

Περπατάω και πολύ γρήγορα.
Αλλά αυτές παντού βρίσκονται.
Συνεχώς το  ίδιο και το ίδιο στύλ, παντού γυναίκες με την σέξυ εμφάνιση και το κινητό μόνιμα κολλημένο στο κεφάλι (μα δέν διαβάζουν τις μελέτες για βλαβερή χρήση του κινητού όταν μιλάνε πολλή ώρα χωρίς bluetooth? αναρωτιέμαι..) ευάερες και ευήλιες ωσάν ο κόσμος να τους ανήκει.

pixie

Εμένα η απορία μου ξέρεις με τι έχει να κάνει? Με το επιδερμικό mood... ή τον ρόλο που υποδύεσαι [το ίδιο κάνει].

Το ότι τάχα αναλώνεσαι και κάνεις ''δήθεν'' φιλότιμες προσπάθειες να μας πείσεις για την υποθετική ''δήθεν'' ευτέλεια και ελαφρότητα των γυναικών σύμφωνα με το προσωπικό σου υποτίθεται εγχειρίδιο σκέψης... :razz:  

Και στη συνέχεια αυτή η ''δήθεν'' δικαίωση που ως άνδρας τάχα περιμένεις... :mryellow:

Καλό το στόρυ... και δεν έχω πιεί και καφέ ακόμα να σου πω τη συνέχεια... :lol:

MEGA 1

[quote user="pixie" post="363691"]Εμένα η απορία μου ξέρεις με τι έχει να κάνει? Με το επιδερμικό mood... ή τον ρόλο που υποδύεσαι [το ίδιο κάνει].

Το ότι τάχα αναλώνεσαι και κάνεις ''δήθεν'' φιλότιμες προσπάθειες να μας πείσεις για την υποθετική ''δήθεν'' ευτέλεια και ελαφρότητα των γυναικών σύμφωνα με το προσωπικό σου υποτίθεται εγχειρίδιο σκέψης... :razz:  

Και στη συνέχεια αυτή η ''δήθεν'' δικαίωση που ως άνδρας τάχα περιμένεις... :mryellow:

Καλό το στόρυ... και δεν έχω πιεί και καφέ ακόμα να σου πω τη συνέχεια... :lol:[/quote]

Για συνέχισε την ανάλυση pixie..........
Αλλά ποιά είναι ακριβώς η  απορία-δέν κατάλαβα καλά?
Που βρίσκεις ότι είναι αμφιλεγόμενα όλα αυτά?
Δέν υπάρχει αντίφαση ή νομίζεις ότι υπάρχει?
Εσείς με αποκαλέσατε ως "μισο"-γύνη εγώ δέν είπα ποτέ κάτι τέτοιο ούτε ποτέ πίστευα κάτι τέτοιο.
Δέν "μισώ" απλά λογικά σκεπτόμενος βρίσκω κάποιοα πράγματα έως και σουρεαλιστικά, αλήθεια τώρα.
Κια μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

katinaki

αυτές οι γυναίκες που περιγράφεις, θα πρέπει να είναι από 18-25 ετών! μα κοίτα λίγο καλύτερα καμιά της ηλικίας σου και θα δεις πως ούτε σέξι είναι, ούτε το κινητό κρατούν συνέχεια και φοράνε ίσια αθλητικά παπουτσάκια, λόγω ηλικίας  :mrgreen:
Αλλά αυτές φυσικά δε θα σ' αρέσουν!
Ε τότε κάτσε βλέπε τις άλλες που σε αγνοούν ;)

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="363695"]αυτές οι γυναίκες που περιγράφεις, θα πρέπει να είναι από 18-25 ετών! μα κοίτα λίγο καλύτερα καμιά της ηλικίας σου και θα δεις πως ούτε σέξι είναι, ούτε το κινητό κρατούν συνέχεια και φοράνε ίσια αθλητικά παπουτσάκια, λόγω ηλικίας  :mrgreen:
Αλλά αυτές φυσικά δε θα σ' αρέσουν!
Ε τότε κάτσε βλέπε τις άλλες που σε αγνοούν ;)[/quote]
Μα όχι δέν είναι ότι δέν μου αρέσουν της "ηλικίας μου" το αντίθετο.
Αλλά είναι παντρεμένες και μετά είναι δύσκολο να τις βρείς, κινούνται σε κλειστούς κύκλους πια.
Αλλά κοίτα και εκείνες έχουν τα "χούγια" .
Βέβαια έχεις δίκιο τελικά, εννοώ τις 18-25 ίσως κα 18-30 μπορεί και 35.
Δέν μου λές Κατινάκι επί της ευκαιρίας....και πού ξέρεις εσ'υ την ηλικία μου? :mryellow:  :mryellow:
Μήπως απο το πρφίλ μου?
Δέν θυμάμαι μπορεί...
Είσαι έξυπνη τελικά ...εσύ... :razz:

katinaki

από τον τρόπο που γράφεις. Ακριβώς δεν ξέρω αλλά υπολογίζω πάνω από 50  :oops:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="363706"]από τον τρόπο που γράφεις. Ακριβώς δεν ξέρω αλλά υπολογίζω πάνω από 50  :oops:[/quote]

χαχαχαχαχαααααα
Μα τόσο πολύ ακούγομαι?
Πώ μα τον Θεό απο παιδί και απο τρελό ακούς την αλήθεια και απο το Κατινάκι.
όχι ότι είμαι 50 αλλά ότι ακούγομαι τέτοιος, φανυάσου και αυτές που με βλέπουν τί πιστεύουν.
Ε κοίτα βγάλε καμμία δεκαετία αλλά γουστάρω πολύ τις 35 40+ γυναίκες σε διαβεβαιώνω, τίς άλλες δέν μπορώ να τις πολύπάρω και σοβαρά, αλήθεια τώρα.
Τίς βλέπω συμπαθητικά μέν κάποιες φορές με κάποια κατανόηση αλλά και με επικριτική σκοπιά την ίδια στιγμή-όλα μαζί τα κάνω εγώ. :mryellow:

katinaki

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="363711"]κρίμα! νέο παιδί  :?[/quote]

Πρώτον ε όχι και παιδί :lol:
38
Δεύτερον, ε εντάξει τί "κρίμα" τώρα?
Και εγώ "κρίμα" λέω αλλά για άλλους λόγους (για τις γυναίκες πάντα)
:mrblue:
Πάντως οι 40+ είναι πολύ σεξουαλικές και έτοιμες απο κάθε άποψη αλλά μπλεγμένες, οι δε μικρότερες γυρεύουν τους τέλειους.
Ε κάπου εκεί είσαι μεταξύ σφύρας και άκμονος.

MEGA 1

Γυναίκα σήμερα ενω περπατούσα κανονικά, εκείνη πεζή βέβαια ήρθε και παραλίγο να πέσει πάνω μου ενώ η πορεία της δέν ήταν λογική να το κάνει αυτό ερχόμενη απο την άλλη μεριά του πεζόδρομου.
Τρείς γυναίκες με αυτοκίνητα καθόλη την διάρκεια του περασμένου έτους καθώς εγώ πάλι περπατούσα κατα μήκος του πεζοδρομίου - αφού στην πόλη μου τα πεζοδρόμια έχουν καταληφτεί απο διαφόρων λογής οχήματα-έκαναν όπισθεν τελείως ανορθολογικά και αντικανονικά αφού το ρεύμα των αυτοκινήτων ήταν αλλιώς και ερχόντουσαν
(μυστηριωδώς) κατα πάνω μου!
Στις δύο περιπτώσεις κατάφερα να το αποφύγω όχι όμως και σε μία όπου τελικά σε χαμηλη ταχύτητα βέβαια και μάλλον διότι θυμήθηκε ότι θέλι να κάνει όπισθεν και να στρίψει απο το προηγούμενο στενό,  η "οδηγός" με "ψιλο"-παρέσυρε που λένε αλλά σταμάτησε τελικά έγκαιρα και μετά απο δικές μου φωνές.
Σε όλες τις περιπτώσεις να σας πώ ότι όλες μα όλες όταν ζήτησα κάποιες εξηγήσεις με καλό τρόπο βέβαια ,εκείνες πράγματι ζήτησαν συγγνώμη ρωτώντας με :"εάν χτύπησαν....... μηχανάκι"?!!?!?!?!?! :?:  :?:  :|  :lol:
Είναι αλήθεια τα παραπάνω πιστέψτε με αν θέλετε, σίγουρα εγώ περπατάω σωστά και όχι δέν είναι στραβός ο γιαλός.

katinaki

ε, μα τα προκαλείς! γι' αυτό σου συμβαίνουν!
Σκέψου θετικά: Οι γυναίκες είναι τέλειες οδηγοί και τέλειες για σύντροφοι και όλα θα πάνε καλά!

saliara

Όλα σε'σενα και όλο γυναίκες....
Παίξε κανα τζόκερ!!! :mrblue:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="363783"]ε, μα τα προκαλείς! γι' αυτό σου συμβαίνουν!
Σκέψου θετικά: Οι γυναίκες είναι τέλειες οδηγοί και τέλειες για σύντροφοι και όλα θα πάνε καλά![/quote]
Είμαι οπαδός της θωρίας ότι τίποτα δέν είναι τυχαίο η της θεωρίας του χάους που μπορεί να προκαλέσει το πέταγμα μιάς πεταλούδας κ.τ.λ Ψάξε αυτήν την θεωρία δέν τα βγάζω απο το μυαλό μου.
Άρα κάποια εξήγηση υπάρχει αλλά καμμία αο αυτές τις γυναίκες δέν ήξερα προσωπικά, περαστικές της καθημερινότητας.
Μάλλον όμως έχεις δίκιο, κάπως πρέπει να αντιστρέψω τις συνεχόμενες αρνητικές σκέψεις αλλά πώς?

MEGA 1

[quote user="saliara" post="363797"]Όλα σε'σενα και όλο γυναίκες....
Παίξε κανα τζόκερ!!! :mrblue:[/quote]
Ναί είδες?
Είμαι πεπεισμένος δέ ότι κάποιες με στραβοκοιτάζουν κιόλας.
Και τί  να τους πείς?
Δέν γίνεται να τις στραβοκοιτάξεις και εσύ όπως θα το έκανες με άνδρα.
Δέν μου πάει, μήν βλέπεις ότι είμαι λαλίστατος εδώ.

MEGA 1

[quote user="saliara" post="363797"]Όλα σε'σενα και όλο γυναίκες....
Παίξε κανα τζόκερ!!! :mrblue:[/quote]
Τώρα άμα σου πώ ότι μήνες πρίν.........
Αλήθεια τώρα....πάω να κάτσω σε καφετέρια της πόλης μετά απο τρείς σχεδόν κουραστικές ώρες στην εφορία και ώρα 11:10 με 11:15.
Πάω να κάτσω στην γνωστή γωνιακή καφετέρια που δέν πάνε και πολλά άτομα.
Καινούργια γκαρσόνα με κοιτάει καθώς περνάω και λέω μέσα μου "ποιά είναι αυτή"?
Πάν να κάτσω...μου ρίχνει ένα βλέμμα τόσο βλοσυρό που μπορούσα να το νοιώσω μέσα απο τα γυαλιά ηλίου που φορούσε.
Με ρωτάει:"μα τί κάνεις αφου δέν είμαστε ακόμα ανοιχτά"!!!!
11:15 η η ώρα , έτσι θυμήσου....
Μεσημέρι σχεδόν.
Την ρωτάω :"δεν είσαστε ανοιχτά?"
Λέει:"μα δέν φαίνεται αυτό?", λέω ένα βροντερό:"όχι, δέν φαίνεται"
Τέλος πάντων πήγα και έκατσα αλλού και μετά μου είπαν απο γειτονική καφετέρια γι'αυτούς όταν ρώτησα ότι τους κάνουν περικοπές λέει εκεί , έτσι λοιπόν:"οι κοπέλες σε αυτό το μαγαζί  έχουν τα νεύρα τους"!!
Οπότε Σάλ, ναί τυχαίνουν αυτά.

234 Επισκέπτες, 0 Χρήστες