Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 416
  • Total: 416

Επειδή υπάρχουν κι οι μισογύνηδες!!!

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 16, 2009, 09:27:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MEGA 1

Καλές είναι μωρέ οι γυναίκες αλλά να........φλυαρούν  και σκέφτονται πολύ και συνεχώς.
Παλιά καθόντουσαν ήσυχα και μια χαρά, στα αυγά τους που λένε.
Σήμερα κάνουν τις Dominatrix η τις Αμαζόνες-χωρίς βέβαια πραγματικά  να είναι.

Απλά εκμεταλεύονται την αφέλεια των ανδρών και αμορφωσιά του κόσμου γενικότερα.
Φτηνή μπλόφα αλλά περνάει-εδώ η Ελλάδα  να μου πείς έπεισε τους πάντες παγκοσμίως ότι άξιζε να μπεί στο ΕΥΡΩ!!??!!!!!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :?:  :?:  :?:  :?:

Θού Κύριε! :P

papadia

...οσο μπορω...οταν μπορω...

black_velvet

[quote user="pixie" post="358977"]
....

Κοίτα, εγώ πάντα διαχωρίζω τα θηλυκά σε γυναίκες και γύναια. Είναι απαραίτητο αυτό αν θέλουμε να έχουμε μια σαφή εικόνα, το θεωρώ απόλυτα σωστό και δίκαιο να μην τις σωροβολιάζουμε όλες μαζί σε ένα επίπεδο ομοιομορφίας. Άλλωστε οι συμπεριφορές, ο τρόπος σκέψης, οι μηχανισμοί ύπαρξης είναι τόσο διαφορετικά που είναι εύλογος αυτός ο διαχωρισμός.
...
.[/quote]

Θα συμφωνήσω με το παραπάνω, εφόσον συμπληρώσω πως επίσης υπάρχουν άνδρες και ανδρείκελα.

Τα λοιπά είναι ακριβώς τα ίδια.

Όλα στην ανθρώπινη φύση.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

MEGA 1

[quote user="black_velvet" post="359789"][quote user="pixie" post="358977"]
....

Κοίτα, εγώ πάντα διαχωρίζω τα θηλυκά σε γυναίκες και γύναια. Είναι απαραίτητο αυτό αν θέλουμε να έχουμε μια σαφή εικόνα, το θεωρώ απόλυτα σωστό και δίκαιο να μην τις σωροβολιάζουμε όλες μαζί σε ένα επίπεδο ομοιομορφίας. Άλλωστε οι συμπεριφορές, ο τρόπος σκέψης, οι μηχανισμοί ύπαρξης είναι τόσο διαφορετικά που είναι εύλογος αυτός ο διαχωρισμός.
...
.[/quote]

Θα συμφωνήσω με το παραπάνω, εφόσον συμπληρώσω πως επίσης υπάρχουν άνδρες και ανδρείκελα.

Όλα στην ανθρώπινη φύση.[/quote]

Το "έπιασα" το υπονούμενο. :razz:  :razz:  :razz:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Ξέρεις τι πιστεύω?
Αρκετές γυναίκες έτσι ανοργασμικές που είναι έχουν χάσει την σέξυ γλυκύτητά τους.
Μετά όλα τα άλλα περι ανδρεικέλων και "γυναιών" δεν έχουν απλά νόημα.
Πρέπει εδώ να επιημάνουμε τη θέση που είχε η γυναίκα στα αρχαία χρόναι ακόμα και την χρυσή εποχή του Περικλή-πουθενά στο δημόσιο βίο!! :mricy:  :mrblue:  :mrgreen:  :mrorange:  :mrviolet:  :twisted:  :mryellow:  :twisted:
Μόνο οι Σπαρτιάτισες  είχαν λόγ και αυτές για πολεμική τακτική και άμυνα.
Όχι τυχαίο έτσι?

:mrblue:  :lol:  :mrorange:

kapoia_za

Ο μεγκένα μιλά σα σωστός άντρας.. Ακόμα και όταν απευθύνεται σε γυναίκες..

black_velvet

[quote user="MEGA 1" post="359806"][quote user="black_velvet" post="359789"][quote user="pixie" post="358977"]
....

...
.[/quote]

Το "έπιασα" το υπονούμενο. :razz:  :razz:  :razz:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Ξέρεις τι πιστεύω?
Αρκετές γυναίκες έτσι ανοργασμικές που είναι έχουν χάσει την σέξυ γλυκύτητά τους.
Πρέπει εδώ να επιημάνουμε τη θέση που είχε η γυναίκα στα αρχαία χρόναι ακόμα και την χρυσή εποχή του Περικλή-πουθενά στο δημόσιο βίο!! :mricy:  :mrblue:  :mrgreen:  :mrorange:  :mrviolet:  :twisted:  :mryellow:  :twisted:
Όχι τυχαίο έτσι?

:mrblue:  :lol:  :mrorange:[/quote]

Ομολογώ πως κι εγώ θα συμφωνήσω στα περί ανοργασμικών.
Ξανά όμως: ανδρών τε και γυναικών. Διότι, ας μην το κρύβουμε άλλο, υπάρχουν και άνδρες "ανοργασμικοί" και εντελώς α-σεξουαλικοί.

Ευτυχώς, οι Σπαρτιάτισσες δεν είχανε καμία σχέση μαζί τους!  ;-)
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

katinaki

καλά το 'χα καταλάβει πώς είναι αρχαίος!  :mrgreen:
 τι να κάνουμε; γεννήθηκες σε λάθος χιλιετία :lol:

MEGA 1

[quote user="black_velvet" post="359813"][quote user="MEGA 1" post="359806"][quote user="black_velvet" post="359789"][quote user="pixie" post="358977"]
....

...
.[/quote]

Όχι τυχαίο έτσι?

:mrblue:  :lol:  :mrorange:[/quote]

Ομολογώ πως κι εγώ θα συμφωνήσω στα περί ανοργασμικών.
Ξανά όμως: ανδρών τε και γυναικών. Διότι, ας μην το κρύβουμε άλλο, υπάρχουν και άνδρες "ανοργασμικοί" και εντελώς α-σεξουαλικοί.

Ευτυχώς, οι Σπαρτιάτισσες δεν είχανε καμία σχέση μαζί τους!  ;-)[/quote]

Ναί καλώς που έβαλες το "άνδρες ανοργασμικοί" σε παρένθεση γιατί όπως ξέρεις οργανικά τουλάχιστον αυτό δέν ισχύει εφόσον βέβαια ο άνδρας δεν έχει πρόβλημα οργανικό.
Αλλά στο "α-σεξουαλικοί" ναί έχεις βέβαια απόλυτο δίκιο αλλά αλήθεια αναρωτήσου εάν θέλεις ποιός επέμενε τα τελευταία χρόνια ο άνδρας να μετατραπεί σε ένα είδος "μετροσέξουαλ" και ο όρος δέν είναι βέβαια δικός μου. Σήμερα η "πρέπει" να είσαι μετροσέξουαλ με ενισχυμένη την "θηλυκή" σου πλευρά για να "συννενοείσαι" -λέει-καλύτερα με τις γυναίκες προκειμένου εκείνη να "αισθάνεται" ότι έχει κάποιον δίπλα της που της "μοιάζει" και την "καταλαβαίνει " λέει η "πρέπει" να είσαι ένα είδος 'ευνούχου ηλίθιου' που θα παρακαλάς και θα παρακαλάς και θα παρακαλάς με αμφίβολα αποτελέσματα κάτι σαν τις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα.
Άσε που οι γυναίκες πιστεύω πώς είανι αρκετές ανοργασμικές γι'αυτό τον λόγο.
Διότι έχουν μόνιμα τύψεις για τους καινούργιους "ρόλους" που υποδύονται ενδόμυχα-κάτι δέν τους 'ταιριάζει' μέσα τους στην δέ περιπτωση των Ελληνίδων αυτό γίνεται μάλλον χειρότερο γιατί σαν κοινωνία εμείς δέν έχουμε τέτοιες αξίες κουλτούρας και κοινωνικές νόρμες όπως οι άλλες Δυτικές κοινωνίες.

katinaki

και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν "μια ζωή στρωμένη με γυναίκα κι ερωμένη" όπως λέει κι ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τι είναι;
Θέλω να ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκουν  :lol:
Κατά τα λεγόμενά σου, απλά ηλίθιοι! που ανέχονται να τους κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες :mryellow:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="359822"]και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν "μια ζωή στρωμένη με γυναίκα κι ερωμένη" όπως λέει κι ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τι είναι;
Κατά τα λεγόμενά σου, απλά ηλίθιοι! που ανέχονται να τους κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες :mryellow:[/quote]

Εντάξει σχήμα λόγου  έκανα αλλά κοίτα αυτό που ενδιαφέρει είναι ποιά είναι η επικρατούσα αντίληψη και η επικρατούσα αντίληψη που υπάρχει σήμερα είναι ότι οι γυναίκες έχουν "πάντα δίκιο" σε ότι πούν και ότι κάνουν γιατί απλά έτσι ορίζει σήμερα η "νέα εποχή" και τα 'ανθρώπινα δικαιώματα' στην σημερινή εποχή και άλα τέτοια και μήν το αρνηθείς διότι έτσι είναι η περίπου έτσι είναι.
Κακά τα ψέματα, δέν υπάρχει σήμερα ισορροπία μεταξύ των φύλων-με τίποτα.
Και όποιος-ιδιαίτερα άνδρας υποστηρίζει το αντίθετο-ε ναί λοιπόν είναι περιορισμένης αντίληψης η απλώς γλύφτης.
Και εγώ ξέρω να λέω ωραίες και καλές κουβέντες και αυτά που "πρέπει" να πώ.
Τί νομίζεις?
Αλλά προτιμώ να βλέπω την πραγματικότητα και όχι να λέω ότι 'ολα καλά πάνε' σαν πολιτικός περασμένης εποχής ενώ να είναι στην πραγματικότητα ασχημα και ασσύμετρα.
Πώς να σου πώ?
Υπάρχει ασσυμετρία και έλλειψη  κοινής λογικής πολλές φορές.
Επίσης θέλω να πώ ότι οι άνδρες είναι αρκετά "επιτήδειοι" σε αυτά τα πράγματα και επιφανειακοί-δέν πολυ σκοτίζονται και για τίποτα :cool:  :cool:  :cool:
Θα κάνουν και θα πούν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και όλα τα χατήρια των οπιονδήποτε γυναικών.Κα΄τόπιν θα την κάνουν με ελφρά πηδηματάκια-κλασικά :cool:  :mrviolet:

katinaki

[quote user="MEGA 1" post="359832"][quote user="katinaki" post="359822"]και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν "μια ζωή στρωμένη με γυναίκα κι ερωμένη" όπως λέει κι ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τι είναι;
Κατά τα λεγόμενά σου, απλά ηλίθιοι! που ανέχονται να τους κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες :mryellow:[/quote]

.....
Πώς να σου πώ?
......
Επίσης θέλω να πώ ότι οι άνδρες είναι αρκετά "επιτήδειοι" σε αυτά τα πράγματα και επιφανειακοί-δέν πολυ σκοτίζονται και για τίποτα :cool:  :cool:  :cool:
Θα κάνουν και θα πούν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και όλα τα χατήρια των οπιονδήποτε γυναικών.Κα΄τόπιν θα την κάνουν με ελφρά πηδηματάκια-κλασικά :cool:  :mrviolet:[/quote]

και φυσικά γι' αυτή τους τη συμπεριφορά φταίμε εμείς οι ελαφρόμυαλες γυναίκες! Σωστά;  :lol:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="359834"][quote user="MEGA 1" post="359832"][quote user="katinaki" post="359822"]και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν "μια ζωή στρωμένη με γυναίκα κι ερωμένη" όπως λέει κι ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τι είναι;

.....
Πώς να σου πώ?
......
Θα κάνουν και θα πούν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και όλα τα χατήρια των οπιονδήποτε γυναικών.Κα΄τόπιν θα την κάνουν με ελφρά πηδηματάκια-κλασικά :cool:  :mrviolet:[/quote]

και φυσικά γι' αυτή τους τη συμπεριφορά φταίμε εμείς οι ελαφρόμυαλες γυναίκες! Σωστά;  :lol:[/quote]

Κοίτα είναι σαν να λέμε ότι εμείς σαν λαός "δεν ευθυνόμαστε για τίποτα και αυτοί που κυβερνούσανε φταίνε μονάχα"-μα είναι δυνατόν?
Με τον ίδιο τρόπο ναι και οι νοοτροπίες και αντιλήψεις που έχουν αρκετές γυναίκες διαμορφώνουν αρκετούς άνδρες.
Τέλος πάντων να σου πώ κάτι?
Ευχαριστώ που μιλάς και μπαίνεις σε τέτοιο διάλογο πραγματικά, οι περισσότερες δεν το κάνουνε-βαριούνται φοβερά.
Μοιάζουν να ειναι απόλυτα 'ικανοποιημένες'-αν και ανοργασμικές-με αυτά που ήδη έχουν.
Μάλιστα βαριούνται φοβερά τύπους ακριβώς σαν εμένα, γενικά θέλουν να ακούν ελαφριά πράγματα επ ουδενί "βαριά".
Τους κάνει μία χαρά ο 'σύγχρονος'  μετρο-σέξουαλ ευνούχος άνδρας.

Με τις υγείες σας! :grin:  :grin:

Είς το επανιδείν.

katinaki

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="359889"]
[/quote]

Ευχαριστώ.
Το πιστεύεις ότι είναι ένα απο τα αγαπημένα μου λαϊκά τραγούδια??
"Τυχαίο δέν νομίζω...."

χεχεχε :mrblue:  :mrgreen:  :mrorange:  :razz:  :lol:  :lol:

katinaki

κοίτα που θα γίνουμε και κολλητάρια στο τέλος! :mryellow:

416 Επισκέπτες, 0 Χρήστες