Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 488
  • Total: 488

Επειδή υπάρχουν κι οι μισογύνηδες!!!

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 16, 2009, 09:27:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

katinaki

[quote user="KostasD33" post="359965"]βίτσια είναι αυτά....[/quote]

κανείς δεν είναι τέλειος :lol:

KostasD33

MEGA 1

Κώστα........τελικά βρήκες το μαγαζί που έψαχνες και η γυναίκα σε πήγε "αλλού γι'αλλού"?? :D  :D

Να σου πώ......ειδικά οι γυναίκες μπορούν να προσανατολιστούν αρκετά καλά σε περιοχή , είναι γνωστό ότι οι γυναίκες όπου και να πάνε ψάχνουν τους χάρτες, κοιτάνε, ρωτάνε και τελικά προσανατολίζονται.
Οι άνδρες είναι εκείνοι που γυρίζουν γύρω γύρω και δέν ρωτάνε.
Το ξέρω γιατί και εγώ αυτό κάνω.
Οι γυναίκες ΔΕΝ μπορούν να υπολογίζουν καλά τις διαστάσεις του αυτοκινήτου φέρει πείν γι'αυτό και "κολλάνε" τελείως στα στενά των δρόμων.
 :wink:  :wink:  :mryellow:  :mryellow:

katinaki

Δεν ρωτάνε από ανδρικό εγωισμό; το ίδιο έκανε κι ο πρώην μου.
Μετά ανέλαβα εγώ, δεν άντεχα να τριγυρίζω και να με χτυπάνε τα παπούτσια, ειδικά στο εξωτερικό.
Και φυσικά βασιζόταν πάνω μου, γιατί τα έβρισκα όλα με την καμία! έχεις δίκιο τελικά  :o

MEGA 1

Ε..κλασικά εγωϊσμός, τί νόμιζες?
Να μήν ΄σε πούνε άσχετο και τέτοια.
Μάλιστα  ο Έλληνας είναι διπλά έτσι.
Ποτέ μουδέν ρωτούσα, πάντα βέβαια γνώριζα ότι είχε έρθει η στιγμή να ρωτήσω αλλά δέν ρωτούσα.
Προτιμούσα να γυρνάω γύρω - γύρω όλοι με τις ώρες.
Σαφώς οι γυναίκες θεωρούν απολύτως φυσιολογικό να κάνουν και μία ερώτηση.
 :D  :D  :mryellow:  :mryellow:

MEGA 1

Δέν υπάρχουν μισογύνηδες, μόνο υστερικές και προκλητικές γυναίκες με την αλλοπρόσαλλη  τυπική γυναικεία συμπεροφορά τους.
Γυναικείες φούσκες παντού-fake γυναίκες που λέμε με τον αγγλικό όρο.

katinaki

ακριβώς! όπως λέμε δεν υπάρχουν καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές :mryellow:  :mrviolet:  :mrorange:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="363200"]ακριβώς! όπως λέμε δεν υπάρχουν καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές :mryellow:  :mrviolet:  :mrorange:[/quote]

Ε όχι, το κάπνισμα στην χώρα αυτή δείχνει και μαρτυράει πολλά.
Χώρες που το απαγόρεψαν έπεσε το ποσοστό ΟΛΩΝ των καρδιοπαθειών και καρκίνων ακόμη σε μεγάλο ποσοστό. Πηγές έχω για αυτό που λέω.
Αλλά πέρα απο αυτό να μου πείς το συγκεκριμένο επί του θέματος Κατινάκι:
Γιατί οι περισσότερες να μήν πώ όλες και ειδικά οι νεότερες δείχνουν να βαριούνται αφόρητα και όλη την ημέρα?
Τι βαρεμάρα είναι αυτή και ειδικά απο νέες κοπέλες?>?
Τί ύφος είναι αυτό "βαρεμένο"?
Τί είναι αυτό?
Πουλάν μούρη δήθεν?
Κάποιος να τις "τρέξει" που λέγαμε και στον στρατό.
Αλλά μάλλον οι οικογένειές τους τις κακομαθαίνουν και καμαρώνουν τις "κοράκλες" τους αντί να τις "τρέξουν" λίγο για να μάθουν.
'Εχουν ένα απλανές βλέμμα λές και είναι χαμένες στο διάστημα, μα τόν Θεό.
Επιτέλους πρέπει να τις τρέξουν για να ξυπνήσουν λίγο.

Belladona

ΜΕΓΑΛΕ 1 θα πρέπει να έχεις φάει τόσο  μεγάλο χαστούκι που ο πόνος σου πειραξε όλα τα κύτταρά σου . δεν βρίσκω άλλη εξήγηση στο τόσο μεγάλο μένος εναντίων του Ισχυρού Φύλου.
σου αφιερώνω μια όμορφη φωτό για το πως μπορεί να σε χαλαρώσει μια γυναίκα και να σου ευχηθώ καλό ΠΣΚ
[align=center]
  [/align]

MEGA 1

[quote user="Belladona" post="363208"]ΜΕΓΑΛΕ 1 θα πρέπει να έχεις φάει τόσο  μεγάλο χαστούκι που ο πόνος σου πειραξε όλα τα κύτταρά σου . δεν βρίσκω άλλη εξήγηση στο τόσο μεγάλο μένος εναντίων του Ισχυρού Φύλου.
σου αφιερώνω μια όμορφη φωτό για το πως μπορεί να σε χαλαρώσει μια γυναίκα και να σου ευχηθώ καλό ΠΣΚ
[align=center]
  [/align][/quote]

Καλή photo, ευχαριστώ.
Αλλά για να δείς πόσο καχύποπτος είμαι με τις γυναίκες, μου έστειλες μία φώτο που η καυτή γυναίκα πετάει την πετσέτα. Έτσι?
Δηλαδή σαν να μου λές ότι μου πετάει την πετσέτα στα μούτρα μου! Είναι έτσι ή όχι?
 :mricy:

...............Γυναίκες.....

MEGA 1

Καλές ρε παιδί μου οι γυναίκες αλλά να.......είναι (overestimated bubbles) - υπερεκτιμημένες αξίες άς  πούμε σε τεχνοκρατική γλώσσα Wall Street  κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν σοβαρά ότι έχουν πράγματι αυτήν  την (υπερεκτιμημένη) αξία.
Γι'αυτό και μόνο είναι άξιες συγχαρητηρίων δέν λέω αλλά άς  δούμε και το γενικότερο περιβάλλον που όλοι κινούμαστε.
Εδώ Καραμανλής (ανιψιός) και Παπανδρέου (υιός) έπεισαν ότι είναι ηγέτες και μπορούν να κυβερνήσουν?!!?!!???!?!?!?!? :shock:  :?:  :shock:  :?:  :shock:  :!:  :shock:  :?:  :?  :roll:

MEGA 1

Γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες.
Παντού γυναίκες. 8)  :P  :mricy:  :mrblue:

Belladona

ευτυχώς το είδος τείνει να εκλείψει, γιατί οι άντρες κατάλαβαν την σπουδαιότητα ύπαρξης του γυναικείου φύλου και τι έχει προσφαίρει αυτό στην υφήλιο.
όσο για την μειονότητα των μισογύνηδων θα τους δεχθούμε όπως δεχόμαστε και κάθε τι άλλο ελλατωματικό ή διαφορετικό.

ας είναι καλά οι άντρες που αγαπάνε τις γυναίκες και ευτυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί (ευτυχώς)

papadia

[quote user="MEGA 1" post="363235"]Γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες.
Παντού γυναίκες. 8)  :P  :mricy:  :mrblue:[/quote]

.....α οχι ...οχι...οχι...

δε θα με κάνεις εσυ μισοανήρ ( κατα το μισογυνη) :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

488 Επισκέπτες, 0 Χρήστες