Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 474
  • Total: 474

Ποιό είναι το αγαπημένο σας νησί στην Ελλάδα?

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 20, 2009, 07:09:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="338628"]...
Υπέροχες παραλίες φανερές ακόμα πιο υπέροχες παραλίες χαμένες που μόνο από καλντερίμια φτάνεις ή με φουσκωτό….
...[/quote]

Μην απογοητεύεστε απ' αυτά που λέει. Πας άνετα και με ιστιοφόρο!!!

:razz:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Είναι τόσα πολλά και τόσο ωραία όλα τα νησιά μας, το καθένα με τις δικές του ομορφιές!

Λεφτά, χρόνος και διάθεση να υπάρχουνε...

Εμένα μου αρέσει πολύ και η διαδικασία της βαλίτσας! Αντηλιακές κρέμες με καρότο, λάδια που μοσχομυρίζουν καρύδα, μαγιουδάκια, παρεό, εντυπωσιακά αξεσουάρ, σορτσάκια, φορεματάκια, καλλυντικά απαραίτητα... άντε και κανά τακουνάκι για ειδικές βόλτες τα βράδια στα πλακόστρωτα...

rain

Χρόνος και διάθεση υπάρχει, αυτή η μικρή λεπτομέρεια με τα λεφτά μου χαλαει την συνταγή γμτο. :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

pixie

Νομίζω ότι εσύ θα μπορούσες και στη φύση... ;-)  :mrblue:

Στο Λέντα πχ. στην Κρήτη! Πολύ όμορφο λιμανάκι... 'Οπου δίπλα ακριβώς είναι το γνωστό Δυτικό ασχέτως αν βρίσκεται στη νότια Κρήτη, καθιερωμένη παραλία για γυμνιστές! Παραλία όλα τα λεφτά, χωρίς λεφτά... και χωρίς ρούχα!  :mrblue:  :mricy:

'Ενας τεράστιος βράχος και κάτω μια υπέροχη μεγάλη ακτή γεμάτη αρμυρίκια.
Ο αέρας που φυσάει συνέχεια φέρνει μεγάλα κύματα στην παραλία αυτή και τα νερά είνα άγρια και βαθαίνουν πολύ απότομα. Δυο βήματα, κι αν δεν ξέρεις καλό κολύμπι, πας κατευθείαν στον πυθμένα της θάλασσας. ;-)

Λένε ότι έχει και χελώνες καρέττα - καρέττα στο Δυτικό, εγώ βέβαια δεν είδα, διαλογισμό έκανα εκεί! :grin:

riaghul

Αν και μ' αρεσουν τα ορη και τα αγρια βουνα...
Αν και μ'αρεσει να μην εχω αγαπημένα μερη...

Για Ελληνικο νησι...θα πω τη   Γαυδο.

Galini

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ .
ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ . ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΨΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ
ΑΛΛΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ .

Pappas10

Επειδή με πρόλαβε η Μπλάκ Βέλβετ στην παράφραση του Χικμέτ, θα καταθέσω άποψη απ' ό,τι θυμάμαι.

Κορυφαίο η Σαντορίνη κατά τη γνώμη μου. Ιδίως άμα την ψάξεις.... μέχρι και ερημικές παραλίες με γκρι άμμο βρίσκεις.

Εκπληκτική και η Μύκονος ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ "ΤΖΕΤ ΣΕΤ" ΚΟΣΜΟ όμως. Άρα άκυρο.

Μου αρέσει φοβερά το Αγκίστρι για "αποδράσεις". Άμα έχεις υπομονή στη Δραγονέρα πιάνεις και κάνα χταποδάκι για τα κάρβουνα.

Σαμοθράκη - Για μυστικιστικές φάσεις, πράσινο και γλυκό Νερό.

Κεφαλονιά - Για ωραίες Παραλίες και τρελά μπιτς πάρτυ (Σκάλα, Σπίθους) και ενδιαφέροντα μοναστήρια.

Ρόδος - Για κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα χωρίς νεοπλουτισμό.

Κέρκυρα - Το ίδιο με Ρόδο... εξαίρεση και στα δύο Νησιά οι περιοχές με Εγγλέζους (οι Εγγλέζες καλές ήταν απ' ό,τι θυμάμαι)

Αντίπαρος... ο Ορισμός του Κυκλαδίτικου νησιού για εμένα... τουλάχιστον όταν είχα πάει πριν από καμία 10ετία. Απ' ό,τι έχω μάθει έχει "χαλάσει" πολύ.

Γαύδος - Για όσους γουστάρουν ελεύθερο κάμπινγκ και χαλαρή ατμόσφαιρα. Έχω κάνει και φοβερές κουβέντες ιδεολογικοπολιτικού χαρακτήρα εκεί. Είχε αρχίσει να μαζεύει και πολύ υποκουλτούρα, ψευτοκουλτούρα και δηθενιά πάντως την τελευταία φορά που πήγα. (2005 νομίζω).

Ικαρία - Πάντα "έπαιζα" μεταξύ Ικαρίας και Σαντορίνης για το αγαπημένο μου νησί. Τρομερά χαλαρό περιβάλον και οι Ικαριότες όλα τα λεφτά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στους Φούρνους φάση με ιδιοκτήτη αρτοπολείου που πηγαίναμε στο μαγαζί, ανοίγαμε την πόρτα, πέρναμε αυτό που θέλαμε, αφήναμε τα λεφτά και φεύγαμε χωρίς να τον δούμε. Και ο τύπος μία μέρα πριν φύγουμε ήρθε και μας έδωσε όλα τα ρέστα μαζί.

Όπως είπαν και πολλοί προλαλλήσαντες, κάθε νησί έχει την δική του γοητεία πάντως. Δεν νομίζω ότι υπάρχει "Καλύτερο".
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Belladona

αγαπημένα ε  :?: και νησιά  :?: μμμ
αρκετά τα αγαπημένα
με πρώτο την Κρήτη , έπονται Πάτμος, Μήλος ,Λέρος  αλλά παράλληλα λατρεύω και το Ιόνιο. Θεωρώ ότι έχει τα ωραιότερα χρώματα η θάλασσά του  και εκτός αυτού συνδυάζει θάλασσα αλλά και υπέροχες τοποθεσίες (Πάργα , Σύβοτα, Πέρδικα ) με υπέροχες παραλίες και κρυστάλλινα νερά.

vencedor

sunnefoula

Αν με ρωτουσατε 10 χρονια πριν θα ελεγα Σαμοθρακη εκει στο καμπινγκ των φοιτητικων μας χρονων....τωρα θα πω απλα Κερκυρα

474 Επισκέπτες, 0 Χρήστες