Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 386
  • Total: 387
  • Leon

Δωρητές οργάνων...

Ξεκίνησε από kataigida, Οκτωβρίου 25, 2009, 02:38:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kataigida

Έχετε σκεφτεί ποτέ να γίνετε δωρητές οργάνων?Πώς θα σας φαινόταν αυτή η ιδέα..?

black_velvet

Πολλές φορές.
Η εμπορευματοποίηση όμως των πάντων με ενοχλεί τόσο ώστε να μην το αποφασίσω τελικά.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Αν έρθουν έτσι οι συνθήκες, πραγματικά δεν βλέπω για ποιό λόγο να μην σωθούν κάποιοι άνθρωποι από τα όργανα συνανθρώπου.

'Αλλωστε, αν το φιλοσοφήσουμε λιγάκι, τίποτα από όλα αυτά που θεωρούμε δικά μας δεν μας ανήκει!

"Αν καταφέρει ανθρώπινος νους να συλλάβει πόσες ψυχές εκτινάχθηκαν από το χώμα και πόσες γύρισαν ξανά εκεί, μόνο τότε θα καταλάβει ότι δεν του ανήκει τίποτα και κανένας"...

Και η ζωή, όπως και νάχει, συνεχίζεται... ;-)

pikermiwn

Δικα μου η οχι, εμενα θα μου ειναι παντελως αχρηστα...Γιατι λοιπον να μην γινουν σωτηρεια;

kataigida

Το χω σκεφτεί κι εγώ πάρα πολλές φορές.Θα ήθελα πραγματικά με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω κάποια άτομα,αλλά δυστηχώς στην εποχή που ζούμε δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα κάποια άτομα που το παίζουν τάχα πως θέλουν να κάνουν κοινωνικό έργο.Αν μπλέξεις με γιατρούς και νοσοκομεία μόνο τον μπελά σου θα βρεις.Η κοινωνία δεν βοηθά τι να σου κάνει ο απλός πολίτης? :roll:  :???:

loco

Εγώ γίνομαι κάθε μερα !!!!!

Κάθε φορα που απαντάω σε κάποιον/α που μου τη δίνει και του λεω "παρ' τα αρχ.... μου"  Χαχαχαχαχα
νομίζω οτι πράττω μεγάλω κοινωνικό έργο !

pixie

[quote user="loco" post="328464"]Εγώ γίνομαι κάθε μερα !!!!!

Κάθε φορα που απαντάω σε κάποιον/α που μου τη δίνει και του λεω "παρ' τα αρχ.... μου"  Χαχαχαχαχα
νομίζω οτι πράττω μεγάλω κοινωνικό έργο ![/quote]

Για μεγάλο... αυτό δεν το γνωρίζουμε! Εξαρτάται από τους πόντους  προς όλες τις διαστάσεις - με τον τρόπο που το θέτεις...  :razz:  :cool:

Αν θέλουμε να προσδώσουμε κύρος στο θέμα...  ;-)

kataigida

[quote user="loco" post="328464"]Εγώ γίνομαι κάθε μερα !!!!!

νομίζω οτι πράττω μεγάλω κοινωνικό έργο ![/quote]

:roll:  :roll:

Mήπως δεν κατάλαβες την σοβαρότητα του θέματος και τα μπέρδεψες? :cool:  :cool:

386 Επισκέπτες, 1 Χρήστης