Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 259
  • Total: 260
  • Leon

Quiz: Guess Who

Ξεκίνησε από fmas, Οκτωβρίου 22, 2004, 12:29:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Μαντέψετε Ποιός είναι ο κύριος με τον κύκλο στο κεφάλι??????????? Ο Νικητής Θα κερδίσει 100 pts στο προφίλ του.

Περιμένουμε Απαντήσεις.......

Atma

spellbound

Γιαννης ποιος βρε Ατμουλα????

]

Atma

Παράθεση από: "gikama"Γιαννης ποιος βρε Ατμουλα????

]

Ο τζόνι χεχεχε
πήρε ο άλλος την φωτό του και την έβαλε στο σαιτ

λέω εγώ τώρα, φμας απάντησα σωστά??
και τι κερδίζω?

Anonymous

Κατόπιν αιτήσεως του Fmas οποίος το βρει το ερώτημα του να παίρνει 100 ποιντ στο profile του.
Το αίτημα αυτό εγκρίθηκε και ο Fmas θα στέλνει PM στο AdminForum σε ποια nick name πανε οι 100 πόντοι.

Εγώ φυσικά προτείνω να δώσουμε 1,000 point σε οποίον φέρει και γράψει την κοπελιά εθελόντρια δεύτερη από δεξιά lol (με το μπουτάκι)

spellbound

Τς τς τς....

Ειδες Κωστη μπουτακι και αστραψε το βλεμμα σου  ]

Atma

Παράθεση από: "KostasD33"Κατόπιν αιτήσεως του Fmas οποίος το βρει το ερώτημα του να παίρνει 100 ποιντ στο profile του.
Το αίτημα αυτό εγκρίθηκε και ο Fmas θα στέλνει PM στο AdminForum σε ποια nick name πανε οι 100 πόντοι.

Εγώ φυσικά προτείνω να δώσουμε 1,000 point σε οποίον φέρει και γράψει την κοπελιά εθελόντρια δεύτερη από δεξιά lol (με το μπουτάκι)

ξέρω ότι θα με πεις στριμμένο
αλλά το αίτημα του φμα, μετά συγχωρήσεως, είναι χαζό
γιατί απαραίτητα θα πρέπει να ξέρουμε ποια τα πρόσωπα που βάζει
γιατί να κερδίζουμε 100 πόντους ( αν όσα δηλώνεις είναι αληθινά και δεν αστειεύεσαι φυσικά )
θέλουμε ριαλ γκέιμ και όχι υποκατάστατα
και στα ριαλ ο μόνος που μπορεί να τα βάλει είναι ο
κρυφός δεσμός της γκικ ( ο φώτης χεχεχε )

ΥΣ εγώ γιατί βλέπω τριχωτά μπουτάκια?

Anonymous

Ότι είσαι στριμμένο καμία αντίρρηση αν και τον επίσημο τίτλο του στριμμένου τον έχει εκ μέρους μου η Tρις
Σε ότι αφορά τα κουίζ εδώ ρίχτε μια μονομαχία με τον Fmas και αποφασίστε ότι θέλετε

Η πρόταση για την χαριτωμένη κορασίδα στην Φώτο και τους 1000 πόντους ισχύει

Όσο για τον κρυφό δεσμό της Γικ έχεις χάσει συνέχειες. Ο Φώτης απλά είναι ο κρυφός σύζυγος

spellbound

ναι, ο Φωτης ειναι ο κρυφος συζυγος αλλα δεν το μολογαω συχνα μη μας ματιασουν  ]

fmas

Το Πρόσωπο με τον Κόκκινο Κύκλο είναι γνωστό..... Όσο αφορά το άλλο άτομο Κώστα δικαιούμαι να απαντίσω????????????????

fmas

Το Quiz θα διαρκέσει άλλες 10 μέρες... Μετά από τό πέρας των 10 ημερών θα ανακοινωθούν τα nick που θα πάρουν 100 pts.. Περιμένω απαντήσεις επι του ερωτήματος.........

fmas

Η κοπέλα που είναι με πλάτη στην φωτογραφία και αναζητεί ο Κώστας ονομάζεται Βαλίνα........

basilis1

pou tin brikes tin foto mou?????? :?

fmas

Lenia

259 Επισκέπτες, 1 Χρήστης