Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 424
  • Total: 425
  • Leon

Απορίες για το a33 ενίοτε λυόμενες

Ξεκίνησε από KostasD33, Νοεμβρίου 10, 2009, 08:38:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Για το χρώμα
Ναι ήταν πιο μυστήριο και σίγουρα πιο οικολογικό αλλά είπαμε να το αλλάξουμε.
Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Υπάρχει όμως ιδιαίτερος λόγος που επιμένουμε τα κείμενα που γίνονται ανάρτηση στο φόρουμ να μη χρησιμοποιούν εφ ολοκλήρου χρωματισμό διότι αυτό μας αποτρέπει να προχωρήσουμε σε πολλαπλές χρωματικές επιλογές μετά για όλη την σελίδα.
Τεσπα το εικαστικό σκέλος σίγουρα δεν έχει τελειώσει και υπάρχουν πολλά να γίνουν ακόμα.
Και όσο αφορά το χρωματικό δέκα ανθρώπους να ρωτήσεις για χρώμα μπορεί να έχεις 33 διαφορετικές απαντήσεις

Για τα πρόσφατα
που ρολαριζαν στην κεντρική και αφαιρεθήκαν οι λόγοι ήταν δυο.
Ο ένας να ελαφρύνει η κεντρική και μπορούν άνετα όσοι ενδιαφέρονται για το φόρουμ να πατήσουν το κουμπάκι φόρουμ ή και ενότητες και θα τα βρουν όλα εκεί
Ο δεύτερος και  πιο σημαντικός είναι ότι είχε επικεντρωθεί η προσοχή στο ρολαρισμα των προσφάτων στην κεντρική και χανόταν η συνολική εικόνα του φόρουμ.
Εναλλακτικά θα μπουν και σε άλλες σελίδες που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν, πχ στα Φώτο άλμπουμ, στα παιχνίδια, καταλόγους μελών κλπ με κύριο στόχο την προτροπή νέων συμμετοχών στο φόρουμ από τους πολλούς επισκέπτες που υπάρχουν σε καθημερινή βάση

Έχει γίνει σχετικά ολόκληρη κουβέντα σε ειδικές ενότητες. Αν ενδιαφέρεσαι να έχεις πρόσβαση σφύρα να αποκτίσεις.

Καλά έκανες και έβαλες εδώ το ερώτημα σου διότι μη περιμένεις απάντηση στον τοίχο για ανάλογα ερωτήματα και σιγά μη σε αποπάρω.

Nikos Apomakros

Ποιός καλός άνθρωπος θα μου ανοίξει περισσότερα Sudoku grids για να 'χω κάτι να λύνω;
Μου έβγαλε σχετικό μηνυματάκι ότι πρέπει να τα ζητήσω...

Κανάς διαχειριστής αβεηλαμπλ;

katinaki

τέτοια ώρα τέτοια λόγια...

KostasD33

μια χαρά ώρα ειναι... μη φοβού...

βρε μπαγάσα το τερμάτισες?

Nikos Apomakros

Ναι... με μερικά λαθάκια (-15 πόντους έκαστο), ένα Grid Reset (-200 πόντους γιατί γινόταν χαμός από λάθη)... και αρκετή βοήθεια με αριθμούς που τους πήρε το ποτάμι (-30 πόντους έκαστο ρυάκι) όταν βρισκόμουν σε αδιέξοδο (ή είμουν αρκετά βλήμα για να αντιληφθώ το σχετικό ευφυές τρικ της λύσης).

Ακριβοί είστε! Άντε ρίξτε λίγο τις τιμές τώρα με την κρίση  :grin:

Ακούς εκεί... -200 (κι ότι πόντο έχεις κερδίσει) για ένα reset-άκι :(

KostasD33

Niko, αν όλα πάνε καλά σε λίγες μέρες θα υπάρχει η αναβάθμιση και με νέες παραλλαγές του παιχνιδιού.
Μέχρι τότε υπομονή και μπορείς να παίξεις και εδώ ....  Games a33

νομίζω είναι το τελευταίο κάτω κάτω στη σελίδα

Nikos Apomakros

αααααα τέλεια ! ευχαριστώ θα περιμένω  :grin:

saliara

Εγώ άλλη απορία έχω!!!!Γιατί όταν πάω να βάλω μια φωτό μου γράφει ότι πρέπει να ναι ως ορισμένο χώρο???Και όλοι οι άλλοι έχουν κανονικές φωτό οεο?????????:evil: :evil:  Λες να μην θέλει να αλλάξω??

KostasD33

saliara, Αν μπορείς διευκρίνισε σε ποια απ όλες τις διαδικασίες για τις φωτογραφίες αναφέρεσαι?
 :arrow: Όταν πας να βάλεις φωτογραφία στο Φωτογραφικό άλμπουμ?
 :arrow: Όταν πας να αλλάξεις αβανταρ στο προφίλ σου?
 :arrow: Όταν πας να ανεβάσεις φωτογραφία με την εντολή image κατ ευθείαν σε θέμα στο φόρουμ.

Όταν το ξαναδοκιμάσεις μπορείς να κάνεις ένα Screen save να μας δείξεις εδώ επακριβώς το μήνυμα σφάλματος που σου γράφει?

saliara

Όταν πάω να αλλάξω avatar...  :cry: Μου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η αλλαγή και ότι πρέπει να είναι ως ...kb(αν δεν κάνω λάθος)!!

Screen save ε????πωπωωωω είμαι και παιδί της τεχνολογίας και το χω ξεχάσει... :oops:

Nikos Apomakros

Προσπάθησε να σώσεις την εικόνα σε τύπο αρχείου που κάνει και συμπίεση, πχ .GIF ή .jpg .
Καλό θα ήταν να τσεκάρεις και την ανάλυσή της εικόνας δλδ πόσα επί πόσα pixels είναι.
Επίσης αν σκοπεύεις να βάλεις animated εικόνα, το πιθανότερο είναι να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος από το όριο που συνήθως μπαίνει στα αβαταρ.
Τέλος, αν είσαι λίγο της τεχνολογίας μπορείς να ελέγξεις και στα πόσα χρώματα έχει δηλωθεί η εικόνα, πράγμα που μπορεί να απαιτεί χώρο χωρίς όντως να είναι απαραίτητο. Πχ εικόνες που μπορούν να αποτυπωθούν με 256 χρώματα είναι κρίμα να έχουν αποθηκευτεί ως εικονες 24bit χρωματων (κάτι εκατομμυρίων).

Ελπίζω να έδωσα μια ιδέα... Είναι αρκετοί οι παράγοντες που καθορίζουν το μέγεθος ενός αρχείου εικόνας...

KostasD33

[quote user="saliara" post="351307"]Όταν πάω να αλλάξω avatar...  :cry: Μου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η αλλαγή και ότι πρέπει να είναι ως ...kb(αν δεν κάνω λάθος)!!
...
...[/quote]
Στο a33 υπάρχουν δυο τρόποι να βάλεις avatar στο profile σου.
Ο ένας ο κλασικός όπως πηγες να βάλεις από τις λειτουργίες
Προφίλ/
 :arrow: Πίνακας ελέγχου Αβαταρ

όπου εκεί το βασικό που πρέπει να προσέξεις είναι η εικόνα που θα επιλέξεις πριν την ανεβάσεις να έχει μέγεθος 150X150 pixel.
Το όριο μεγέθους που έχει οριστεί είναι τα 70000bytes άρα απίθανο να το ξεπεράσεις σε διαστάσεις 150X150pixel

Οποτε σε γενικές γραμμές ισχύουν κι ένα μέρος από τις οδηγίες που σου δίνει και ο Νικόλας.

δεύτερος τρόπος για avatar.
Πας
:arrow: Profile/
 :arrow: Personal Gallery/
 :arrow: δημιουργείς το προσωπικό φωτογραφικό άλμπουμ.

εκεί ανεβάζεις μια ή και περισσότερες φωτογραφίες που σου αρέσουν.
Εκεί μπορούν να έχουν αρκετά μεγάλο μέγεθος οι φωτογραφίες.
Κάτω από την προεπισκόπηση της κάθε φωτογραφίας σου υπάρχει η εντολή
Set ας Avatar

Πάτησε το και αυτόματα γίνεται και avatar στο προφίλ σου.

(μαυρούλα άσε τα πονηρά εσύ να θες να βάλεις να κάνει την λάντζα ο νέος... )

saliara

Ευχαριστώ και τα δυό σας!!!!!!(ωραίες περιγραφές Νίκο)

Θα το κοιτάξω...τώρα αν πάλι δεν τα καταφέρω θα......αφήσω το ίδιο avatar χοχοχοχο!!

Nikos Apomakros

Σειρά μου να κάνω ερωτήσεις...

είχα δύο κατά νου και θυμάμαι μόνο την μία... έλεος...

Τέλος πάντων...

Στο άλμπουμ φωτογραφιών μου είχα φτιάξει 3 Κατηγορίες... κάτω από την πρώτη κατηγορία, είχα βάλει δύο υποκατηγορίες...
Όσο κι αν προσπαθούσα να προσθέσω τρίτη κατηγορία, δεν τα κατάφερνα. Συγκεκριμένα, έγραφα το όνομα της υποκατηγορίας
και πατώντας το κουμπί "δημιουργία" ή "προσθήκη" (δεν θυμάμαι πως ονομάζεται), το άλμπουμ δεν αντιδρούσε καθόλου...
σαν να μην είχα πατήσει τίποτε δηλαδή... ούτε μήνυμα λάθους ούτε τίποτε.

Μου ήρθε φλασιά μήπως έφταιγε κάποιο limitation στο σύνολο των κατηγοριών... κι έσβησα μια από τις 3 βασικές κατηγορίες
που είχα φτιάξει και που δεν περιείχε τίποτε ακόμη. Κατόπιν ξαναπροσπάθησα να φτιαξω την τρίτη υποκατηγορία (κάτω από την
πρώτη) και ως εκ θαύματος... δημιουργήθηκε. Προσπαθώντας να προσθέσω κι άλλες κατηγορίες ή υποκατηγορίες, το πρόβλημα
συνεχιζόταν. Έτσι αναγκαζόμουν κι έσβηνα μια κατηγορία ή υποκατηγορία προκειμένου να φτιάξω μια άλλη...

Αν είναι πρόβλημα του άλμπουμ, όλα οκ. Αν είναι όριο κατηγοριών στις 5 όμως, νομίζω ότι είναι πολύ λίγες για κάποιον που θέλει
να έχει οργανωμένο φωτογραφικό άλμπουμ. Άποψή μου φυσικά.

Leon

[quote user="Nikos Apomakros" post="351798"]
Αν είναι πρόβλημα του άλμπουμ, όλα οκ. Αν είναι όριο κατηγοριών στις 5 όμως, νομίζω ότι είναι πολύ λίγες για κάποιον που θέλει
να έχει οργανωμένο φωτογραφικό άλμπουμ. Άποψή μου φυσικά.[/quote]

Στα προσωπικά σας άλμπουμ είχε οριστεί όριο κατηγοριες 5 και σύνολο 100 φωτογραφίες.
Νέο όριο κατηγοριες 33 και σύνολο 333 φωτογραφίες.

Αν υπάρξει ανάγκη για περισσότερα ενημερώστε.

424 Επισκέπτες, 1 Χρήστης