Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

προσκληση για AVANT PREMIERE...

Ξεκίνησε από cinema, Νοεμβρίου 05, 2004, 02:01:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cinema

Το Cine.gr, και η Κινηματογραφική Εταιρία Προοπτική, σας προσκαλούν στην avant premiere της ταινίας του Γκάρι Μάρσαλ, Η Έλεν Εκπαιδεύεται!
Μια ακόμη πρωτότυπη ρομαντική κομεντί από τον Γκάρι Μάρσαλ, που έχει δημιουργήσει... `σχολή` στο συγκεκριμένο είδος. Αυτή τη φορά, ο δημιουργός δίνει μαθήματα ιδανικού συνδυασμού μόντελινγκ και... μητρότητας!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στις 18:00, στον Κινηματογράφο Αθηναϊς (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός - Γκάζι).

ΥΠΟΘΕΣΗ
Μετά τον θάνατο της αδερφής και του γαμπρού της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, η Έλεν βρίσκεται... κηδεμόνας των τριών παιδιών τους! Τεράστια αλλαγή για την καριερίστα Έλεν με τις αντισυμβατικές ιδέες και την άστατη ζωή. Πώς να συνδυάσει τα ξενύχτια στα κλαμπ του Μανχάταν και τις επιδείξεις μόδας με την ανατροφή τριών ανηλίκων; Μέχρι να την αγγίξει το μητρικό ένστικτο, κάθε μέρα στη νέα της ζωή θα είναι μια μικρή `μάχη`...  

Oποιος θέλει προσκληση στέλνει email στο
 dirakis@cine.gr

cinema

Aπλως να βαλει το ονοματεπωνυμό του στο emai για την είσοδο...Σας περιμενω ολους

Υγ1..Κωστα ευχαριστώ!!!!

Pappas10

Παράθεση από: "cinema"Μέχρι να την αγγίξει το μητρικό ένστικτο, κάθε μέρα στη νέα της ζωή θα είναι μια μικρή `μάχη`...  

Oποιος θέλει προσκληση στέλνει email στο
 dirakis@cine.gr

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι για να είναι "ρομαντική" η κομεντί θα πρέπει να την αγγίξει το "μητρικό ένστικτο".

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση, όπως όλοι μας φαντάζομαι αλλά προσωπικά δεν μπορώ να παραυρεθώ. Όχι λόγο σεναρίου, αλλά στις 11 Νοεμβρίου μάλλον δεν θα είμαι στην Αττική.

Με εκτίμηση και ευχαριστίες.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

spellbound

cinema , καλημερα!

Τωρα για να ειμαι απολυτα ειλικρινης εμενα το στυλακι αυτης της ταινιας μου αρεσει τρομερα, και παρα μα παρα πολυ θα θελα να ερθω (νοου πλακα) .... αλλα η δυσμοιρη φευγω απ το γραφειο μου γυρω στις εφτα το απογευμα οποτε ειναι κριμα να σου ζητησω προσκληση γιατι ισως (γυρω στα 100%) να μην προλαβω να ερθω.....

Οπως και να χει, να περασεις καλα,  σ ευχαριστουμε πολυ πολυ πολυ, και αν σου τυχει αλλη πρεμιερα με καποια πιο λογικη ωρα για τους εργαζομενους (τους ιδιωτικους υπαλληλους σαν και τη παρτη μου) , σε παρακαλω πες το μας ξανα.

Θενκς αγκαιν,   μακιαααααααααααααααα!!!!!

545 Επισκέπτες, 1 Χρήστης