Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 640
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 743
  • Total: 743

ΖΩΔΙΑ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ...

Ξεκίνησε από katinaki, Δεκεμβρίου 05, 2009, 10:36:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

ΚΡΙΟΣ
Ο παθιασμένος και επιθετικός Κριός επιθυμεί τη δράση και την εξουσία, μαγεύεται εύκολα από τα ανατολίτικα, τα ξυλώδη και τα chypre αρώματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Το κτητικό ζώδιο του Ταύρου αγαπάει τις ευωδίες των chypre και των λουλουδάτων οικογενειών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι με τη νοητική τους φύση που σχετίζεται με την εφηβεία και τα νιάτα προτιμούν τα ελαφριά αρώματα γιʼ αυτό και επιλέγουν την οικογένεια fougere και εσπεριδοειδή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ρομαντικός και συναισθηματικός Καρκίνος επιλέγει τις αρωματικές οικογένειες των λουλουδάτων και των ξυλωδών.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων που τον χαρακτηρίζει η αφθονία, η δύναμη και η λάμψη επιθυμεί εντυπωσιακά αρώματα γιʼ αυτό και επιλέγει εσπεριδοειδή, chypre και ανατολίτικες αρωματικές οικογένειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ζώδιο της λογικής και της πρακτικότητας, στον Παρθένο, ταιριάζουν τα αρώματα από την οικογένεια chypre, εσπεριδοειδή και fougere.

ΖΥΓΟΣ:
Ο Ζυγός που διακατέχεται από μια μόνιμη αναζήτηση ισορροπίας επιθυμεί στη ζωή του την αρμονία προτιμώντας λουλουδάτες, ανατολίτικες και φρουτώδεις αρωματικές συνθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ο Σκορπιός που κυριαρχείται από το υποσυνείδητο και το μυστήριο δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από τις οικογένειες των ανατολίτικων, των chypre (βρυώδη) και των εσπεριδοειδών αρωμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ο περιπετειώδης Τοξότης όπου μεγάλοι δρόμοι τον οδηγούν σε απόδραση επιλέγει τις ευωδίες των ανατολίτικων και fougere (φτεροειδή) οικογενειών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ορθολογιστής Αιγόκερως εκφραστής της πραγματικότητας, των σκοπών της καριέρας και του μόχθου προς σίγουρη επιτυχία, προτιμά τις γήινες ευωδίες όπως chypre και ξυλωδών οικογενειών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο πρωτοποριακός Υδροχόος που χαρακτηρίζει  την επιστήμη, το μέλλον και το σύμπαν δεν συμβιβάζεται εύκολα γιʼ αυτό τα εσπεριδοειδή, φρουτώδη και fougere αρώματα βρίσκονται στην πρώτη του επιλογή.

ΙΧΘΕΙΣ
Η έκτη αίσθηση του γλυκύτατου και ευαίσθητου Ιχθύ τον οδηγεί στην επιλογή των λουλουδάτων και fougere αρωματικών συνθέσεων.

Βρείτε παρακάτω ποια ταιριάζουν στο ζώδιό σας.

[align=center]ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ [/align]
ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ: London Burberry, Sunshine Casharel, Tentation Cacharel, Euphoria CK, Allure Sensuelle Chanel, Joop Thrill, Dior Addict, Hypnotic Poison Christian Dior, Christina Aguillera, Be Delicious Night, Armani Code, On the mystery.

ΞΥΛΩΔΗ: One Summer, S Escada, Magnetism Escada, Sensuous Estee Lauder, Hugo Xx Hugo Boss, Magnifique Lancome, Le Parfum Max Mara.

CHYPRE: Liberte Cacharel, Chance Chanel, Coco Mademoiselle, Miss Dior Cherie, Gucci by Gucci, Gucci Rush, Kenzo Amour.

ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΑ: Τhe Beat Burberry, Noa Cacharel, Eternity CK, Chanel No5, Dune and Jʼadore Christian Dior, Cool Water Wave, Davidoff,  The One D&G, Be Delicious DKNY, Escada Signature, Into the Blue - Incredible Me and Ocean Lounge Escada, Pleasures – Pure White Linen Estee Lauder, Acqua di Gio – Emporio Diamonds – Diamond Giorgio Armani, Rush 2 Gucci, Boss Femme – Hugo Woman Hugo Boss, Deseo J.Lo, I Love Love Moschino κ.ά

Εσπεριδοειδή: Amor Amor Cacharel, One Calvin Klein, CK in 2 U, Light Blue D&G, Green Tea Elizabeth Arden, Soft Style Jill Sanders

[align=center]ΑΝΤΡΙΚΑ[/align]
ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ: Attitude - Black Code Giorgio Armani, Boss Hugo Boss, One Milion Paco Rabbane.

ΞΥΛΩΔΗ: Azzaro Twin men, Beckham Signature, Amour pour Home Cacharel, Euphoria Men, In 2U CK, Cerruti pour Homme,  The One D&G, Emporio City Glam for Him, Play Givenchy, Gucci pour Homme, Guerlain Homme, Air and Tokyo Kenzo, Essential Lacoste, Friends Men Moschino, Prada pour Homme, Lʼhomme YSL.

CHYPRE: Adidas Black, Pour Homme Soir Bulgari, Calvin Klein Man, Fahrenheit, Light Blue D&G, Magnetism Escada, Intuition for Men & Silvermoon Estee Lauder, Gucci pour Homme II, Hugo XY, La Male J.P. Gaultier, Go! Joop, Encre Noir Lalique.

Εσπεριδοειδή: Chrome – Silver Black/Onyx Azzaro, Grave CK, One CK, Echo Davidoff, Moon Sparkle for men Escada, Acqua di Gio Giorgio Armani, Lacoste pour Homme

FOUGERE: Chrome Legend Azzaro, Acqua pour Homme, Dior Homme Sport, Adventure – Cool Water Game Davidoff, Men D&G, Emporio Remix for Him, Fresh Attidute Givenchy, Boss Selection Hugo Energise Hugo Boss, Polo Black Ralph Lauren.

pixie

Καλημέρα μας!  :grin:

Μετακινήθηκε στην ενότητα της Αστρολογίας...

kataigida

Εγώ είμαι αιγόκερως  αλλά προτιμώ τα λουλουδάτα αρώματα.. :oops:  :razz:

pixie

Λατρεύω JO MALONE! Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό το άρωμα...

'Eχει στοιχεία από φρούτα και μέλι, αφού περιέχει Nectarine, Blossom & Honey!  ;-)  :grin:

Αν και Κριός, τα ανατολίτικα αρώματα, συνήθως μου προκαλούν πλέον κάτι ωσάν ναυτία [φαίνεται τα παρασυνήθισα όσο ζούσα στην Ινδία κι έχω πάθει υπερκορεσμό!]   :razz: :mrblue:

katinaki

Εγώ πάλι τα λατρεύω όλα. Αλλά περισσότερο ένα ανατολίτικο που σύμφωνα με τα παραπάνω που έγραψα δεν ταιριάζει με το ζώδιό μου. :?

rain

θέλω τα ξυλώδη  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

katinaki

[quote user="rain" post="334778"]θέλω τα ξυλώδη  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

Ιν του γιου ας πούμε;  :smile:

titica

Ως Ιχθύς που είμαι αγαπώ τα γλυκά και πολύ αισθησιακά αρώματα.

743 Επισκέπτες, 0 Χρήστες