Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ότι μας πηδάνε μας πηδάνε

Ξεκίνησε από KostasD33, Δεκεμβρίου 10, 2009, 10:57:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Ότι μας πηδάνε μας πηδάνε
Το θέμα είναι αν είναι άνευ  ή με σιέλου

Το θέμα είναι ότι λέγαμε και κάναμε βλακείες το ερώτημα είναι τι κάνουμε τώρα
Τα όχι τι δεν πρέπει να κάνουμε είναι πολλά και εύκολα να διατυπωθούν
Το ερώτημα τι πρέπει να κάνουμε είναι που έχει χάσει την μπάλα

Να γίνει μείωσης μισθών?
Κατάργηση 13 μισθού?
Σύνταξη στα 70?
Όταν είσαι στο όριο επιβίωσης δεν υπάρχει ανοχή κάτω από αυτό. Θα βγει ο κόσμος έξω να κλέψει ντομάτες

Να μπει φορολογία 40% και 50% στις μεγάλες επιχειρήσεις?
Σιγά τα ωά, μαζεύουν τα μπογαλάκια τους και πάνε σε άλλες παραλίες. Ούτε κάποια μεγάλη αγορά είμαστε, ούτε πρώτες ύλες έχουμε ούτε θεσμούς και υποδομές έχουμε για να μένουν εδώ....
Αν πας να τους φορολογήσεις δυνατά θα φύγουν και θα προστεθούν κι άλλοι άνεργοι στους δρόμους και θα φωνάζει το ΠΑΜΕ να γίνουν κι αυτές οι εταιρίες δημόσιες και οι απολυμένοι να γίνουν κι αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι

Με τι λεφτά όμως? Που είναι το χρήμα ?? μη πω με τι μυαλό .. !!

Η «οικονομική» κρίση που ξεκίνησε το 2008 και εξελίχτηκε το 09 στις ΗΠΑ και στις  ευρωπαϊκές χώρες είχε κατά βάση ένα κοινό χαρακτηριστικό
Μονεταριστικά χρόνια παιχνίδια των τραπεζών έσκασαν και έμειναν οι Τραπεζικοί οργανισμοί χωρίς χρήμα
Το Κράτος είχε το χρήμα που έπρεπε να έχει, οι τράπεζες ξέμειναν

Στην Ελλάδα η ουσιαστική κρίση ξεκινά το 2009 και μάλλον θα έχει αιχμή το 10. Υπαρχει όμως μια μεγάλη διαφορά στον χαρακτήρα της κρίσης στην Ελλάδα με την κρίση στο αμέρικα και στους άλλους ευρωπαίους
Οι  Ελληνικές Τράπεζες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ρευστότητας και χρήματος το Κράτος έμεινε με άδεια ταμεία και χρεωμένο μέχρι το λαιμό στις Τράπεζες και μάλιστα του εξωτερικού

Θα μου πεις τι μας τα λες όλα αυτά ? έχεις λύση??
Φυσικά και δεν έχω λύση.......νεύρα έχω.....

kuria

δεν φταινε "αυτοι" που μας πηδανε... "εμεις" φταιμε που δεν χαλαρωνουμε να το απολαυσουμε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

λέγε ρε Θείε...
τι σου ρθε να πληρώσεις?

heinrich

[quote user="kuria" post="331286"]δεν φταινε "αυτοι" που μας πηδανε... "εμεις" φταιμε που δεν χαλαρωνουμε να το απολαυσουμε...[/quote]

παράτα και εσύ το ψυγειάκι σου σε μια μεριά...
περα δώθε - πέρα δώθε

skou70

kuria

[quote user="heinrich" post="331313"][quote user="kuria" post="331286"]δεν φταινε "αυτοι" που μας πηδανε... "εμεις" φταιμε που δεν χαλαρωνουμε να το απολαυσουμε...[/quote]

παράτα και εσύ το ψυγειάκι σου σε μια μεριά...
περα δώθε - πέρα δώθε[/quote]

το παραβιασμενο ψυγειακι μου...  :cry:
βρε οσο εχω εσενα συμμαχο... τους κωλοκοκοφοινικες και μια πηγη παρακατω... ειμαι χαλαρη η "σχεδον" γυναικα...  :razz:

η θεια Σταυρουλα αραγε συνεχιζει να μπολιαζει τις νεες ελιες στο φυτωριο;  :roll:

heinrich

ooooυυυυυυ....
τώωωωωρααα...
τις μαζέψαμε κιόλας

pixie

Εεεεε.... Είναι κι ένας κόκκορας... εξαιρετικά ύποπτος...  στο Ορνιθοτροφείο του θείου Μπίκου...  ;-)  :razz:

kuria

[quote user="heinrich" post="331359"]ooooυυυυυυ....
τώωωωωρααα...
τις μαζέψαμε κιόλας[/quote]

μπορει στην Κυθνο να μην πηγες ποτε, αλλα στο Επανω Λιανοκλαδι βλεπω εφτασε η χαρη σου...

Dark One

Δεν είναι ότι απλά μας πηδάνε (αυτό αν χαλαρώναμε μπορεί και να το απολαμβάναμε όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε), αλλά μας πηδάνε και τους "αποζημιώνουμε" (διότι οι βουλευτές μας δεν λαμβάνουν μισθό αλλά αποζημίωση) από πάνω.
Τώρα δε που θα μας κάνουν την "χάρη" να μειώσουν την "αποζημίωση", ελπίζω να μην μειωθεί και η ποιότητα των παραχωμένων υπηρεσιών τους.

Από την άλλη εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να πήρα αποζημίωση όσες φορές και αν...  :roll:

anyway...

heinrich

επιτέλους θα νιώσουμε πως είναι το λειτούργημα της πουτάνας

pixie

[quote user="heinrich" post="331708"]επιτέλους θα νιώσουμε πως είναι το λειτούργημα της πουτάνας[/quote]

Δεν πειράζει βρε... τίποτα δεν καταγράφεται τυχαία... αρκεί να μείνει ζωντανή η αίσθηση... ;-)

kuria

...και ω του θαυματος!
η προφητεια που ειχε κανει ο μαθηματικος μας στο λυκειο (πολυ προχωρημενο για την εποχη του μυαλο) εκπληρωνεται:
" Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ"

See_Me

[quote user="kuria" post="331720"]
" Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ"[/quote]

KostasD33

χμ με τα σκέλια τα πας......
φταίω εγώ μετά να σου πω και σ ανώτερα............
ή άντε με το καλό και στο 2ο σκέλος.....  :razz:

554 Επισκέπτες, 1 Χρήστης