Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 214
  • Total: 214

Θεσσαλονίκη Meeting a33 18/12/2004 Σάββατο ΖΙΩΓΑ

Ξεκίνησε από fmas, Νοεμβρίου 08, 2004, 12:58:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Παράθεση από: "gikama"...και φυσικα θα κοιμηθω στο ιδιο κρεββατι με δυο γυναικες...

Τώρα εγώ δεν σκοπεύω να ανέβω στην όμορφη λόγω ανωτέρας βίας (θα με βιάσει ο διευθυντής στο γραφείο αν δεν του παραδώσω τις προβλέψεις)  αλλά λόγω της παραπάνω δήλωσης θα κάνω μία προσπάθεια. Με τρείς προϋποθέσεις.

1. Εγώ θα είμαι στη ντουλάπα με φραπέ, το καλιμάχι και το συναξάρι του οσίου Πρεβέζης ή στη χειρότερη περίπτωση περιοδικό του Κωστόπουλου.

2. Η ντουλάπα θα έχει καλή θέα (κενό ανάμεσα στα 2 φύλλα τουλάχιστον 12 εκατοστά ή τρύπα διαμέτρου 62 έως 74 εκατοστών στο ένα φύλλο) στο κρεββάτι που θα κοιμάται η γκίκ με τις 2 γυναίκες. Επίσης το δωμάτιο θα έχει καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής των κορασίδων σ' αυτό, φως τουλάχιστον 12 κερίων.

3. Η ντουλάπα κάποια στιγμή 8α δεχτεί την επίσκεψη τουλάχιστον μίας εκ' των τριών συνκοιμόμενων κορασίδων. Η επίσκηψη (ουπς... επίσκεψη ήθελα να πω) θα έχει ελάχιστη διάρκεια μίας ώρας. Και δεν θα τρίζει (η ντουλάπα) καθότι οφείλουμε να είμαστε διακριτικοί, μη χάσουμε και την χειροτόνηση σε αρχιμανδρίτη.

Με εκτίμηση και τετραγωνισμένες τριγωνικές φαντασιώσεις.... ρε τι πάθαμε πάλι.... πάω για μετάνοια στον πρεσβύτερο Ιουστίνο.

Παππάς10

Υ.Γ. Ως ντουλάπα χαρακτηρίζονται επίσης:

1. Πατάρι
2. Σκρίνιο με φιμέ τζάμι (να μην βλέπουν οι έξω μέσα - δεν χρειάζονται κενά στα φύλλα ή τρύπες στην πόρτα εδώ)
3. Ντουλαπάκι κομοδίνου (είμαι κοντός με μεγάλη ελαστικότητα)
4. Βιντεοκάμερα με αμβλιγώνιο φακό σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων από το κρεβάτι που θα βρίσκεται η γκικ και οι 2 άλλες γυναίκες και σύνδεδεμένη με τηλεόραση σε δωμάτιο που θα βρίσκομαι, όχι μακρύτερα από 6 τετραγωνικά μέτρα (το δωμάτιο που θα βρίσκομαι) από το κρεβάτι που θα βρίσκεται η γκικ και οι φίλες της  και όχι μικρότερη από 18 ίντσες (η οθόνη της τηλεόρασης).
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

spellbound

Λοιπον, παππα....

Ελα παρεα μας  ]

Pappas10

Παράθεση από: "gikama"Λοιπον, παππα....

Ελα παρεα μας  ]

Να σαι καλά ρε γκικ.... εδώ και ένα 2ωρο έσπαγα το κεφάλι μου που θα βάλω την 3η.

Την ευλογία μου λοιπόν....

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

fmas

Πα΄τερ τελικά δεν θα έρθεις?????

cuba

eimai tyxeros giati thn hmerominia poy lete 8a prospa8iso na er8o kai 8a exo diplo logo. 8a prospa8iso kai 8a sas gnoriso pailioys kai neoys xrhstes.

spellbound

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ@@@@@

ΑΝΤΟΝΑΚΙ, ΣΜΟΥΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

garsona-vou

skou70

ean volepsei - logw douleias - tha prospathisw na erthw:)

skou70

ean volepsei - logw douleias - tha prospathisw na erthw:)

Pappas10

Παράθεση από: "fmas"Πα΄τερ τελικά δεν θα έρθεις?????

Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω ρε φίλε... και ψηνόμουν να ανεβω στην όμορφη....

Κάποια άλλη φορά ίσως.

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

spellbound

δεεεεε μου λες Κουβακο....

Απ οτι θυμαμαι (απο παλια κακα λημερια...)εχουμε περιπου ιδιες ημερομηνιες γενεθλια... σωστα????

Παιδες, ετοιμαστειτε για τουρτες!!! (προσωπικα δεν θα φαω, για λεω να ακολουθησω το παραδειγμα του γαιδαρου του Χοτζα!)

ΣΚΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ , ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΝΤΑΔΑ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ!!!!!!!

cuba

nai katerina sxedon konta exoyme ta gene8lia mas. 8a perasoyme oraia. na to organosoyme omos sosta.

Anonymous

de sas peirazei an arghso ligo etsi???
eimai ligo bradynos typos
pano sto tsakir kefi tha ertho loipon

fmas

Το μαγαζί λέγετε Ζιώγα Cafe στην Οδό Βενιζέλου 1 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θα μαζευτούμε εκεί αρχικά και μετά θα συζητήσουμε την συνέχεια............

Ώρα συνάντησης 21:30

Εισιτήριο: Δεν υπάρχει

Η Livelia παρακαλείτε να βάλει το τηλέφωνο.....

Ακολουθεί ο χάρτης:

Anonymous

to tilefwno tou cafe einai

2310282868

(fmas to xarti egw den ton vlepw den checkareis mipws kati den exei ginei swsta me to download)

214 Επισκέπτες, 0 Χρήστες