Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 287
  • Total: 287

Βαζέλια πάτε για πρωτάθλημα???

Ξεκίνησε από rain, Ιανουαρίου 23, 2010, 01:43:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

Τι έγινε ρε βαζέλια
Μουλωχτό πρωτάθλημα πάτε να πάρετε? Μούγκα στη στρούγκα σαν να το παίρνατε εδω χρόνια?
Τόσο μεγαλοπρέπεια σας έπιασε ρε σεις? Ή δεν πιστεύεται και σεις οι ίδιοι ότι θα το πάρετε φέτος?

larus audouinii

έχω την εντύπωση πως χρόνια τώρα ένα από τα χαρακτηριστικά των βάζελων είναι πως καγχάζουν λιγότερο από τους ακατανόμαστους  (εξαιρούνται τα ονόματα σε -απας,- χαλης κλπ)  :razz:  :razz:

rain

Τι λες μορεεεεέ !!!!!!!!
Ο παπάς εδώ μέσα έχει ουρλιάξει μερικές χιλιάδες φορές το ρε παναθααααα
τσουρέκια τα κάνει
Εδώ κάτι παίζει, κάποια συνομωσία μη το ματιάσουν και πάρουν τον πουλοκόκκαλη για άλλη μια φορά  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

katinaki

[quote user="rain" post="333657"]Τι λες μορεεεεέ !!!!!!!!
Ο παπάς εδώ μέσα έχει ουρλιάξει μερικές χιλιάδες φορές το ρε παναθααααα
τσουρέκια τα κάνει
Εδώ κάτι παίζει, κάποια συνομωσία μη το ματιάσουν και πάρουν τον πουλοκόκκαλη για άλλη μια φορά  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

525 ορθογραφικά έχεις κάνει  :mrgreen:  και...

[size=18]λύσσαξες![/size]  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

pixie

Αυτό το βρήκα στον υπολογιστή ενός βάζελου... :mrgreen:

kuria

θα λεγα τωρα για τι πανε τα βαζελια... αλλα ειμαι kuria!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

KostasD33

Εδώ που τα λέμε το ότι ο δικός μας αρχηβάζελος δεν βγάζει κραυγές και αλαλαγμούς, αυτό είναι ύποπτο

black_velvet

Περίμενε. Πρέπει πρώτα να συνέλθει από το σοκ, μετά να το συνειδητοποιήσει, ύστερα να το πανηγυρίσει και τέλος να ηρεμήσει.

Ε, μετά θα αρχίσει.  :razz:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

To να βρίσκεται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην κορυφή είναι το αυτονόητο. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάω το αυτονόητο.

Αν έχετε παρατηρήσει, η συμμετοχή μου στο Μπάσκετ είναι από περιορισμένη έως ανύπαρκτη.

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

KostasD33

Στάκα ρε βάζελε θα μας τρελάνεις τώρα
Πόσα χρόνια  είχες να δεις το αυτονόητο?

Και άσε τα παραπλανητικά  για  το μπάσκετ διότι  είχες και έχεις την άποψη ότι όποιο άθλημα δεν παίζεται με τα πόδια αλλά με τα χέρια είναι μαμακία εκ φύσεως

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="333752"]Στάκα ρε βάζελε θα μας τρελάνεις τώρα
Πόσα χρόνια  είχες να δεις το αυτονόητο?[/quote]

Πόσα χρόνια η Γη θεωρείτο επίπεδη;;; Ελάχιστοι μόνο γνώριζαν το αυτονόητο. Κι αυτοί, είτε σιωπούσαν, είτε ανακαλούσαν κάτω από την φοβέρα της Ιεράς Εξέτασης που σήμερα αντικαταστάθηκε από τα ΜΜΕ του γαύρου. (τι λέω ρε φούστη μου;;;;)

[quote user="KostasD33" post="333752"]Και άσε τα παραπλανητικά  για  το μπάσκετ διότι  είχες και έχεις την άποψη ότι όποιο άθλημα δεν παίζεται με τα πόδια αλλά με τα χέρια είναι μαμακία εκ φύσεως[/quote]

Στην καλή την μαμακία... τύφλα να' χει το μαμήσι....  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Κι αφού επιμένεις...

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

rain

[quote user="Pappas10" post="333797"]Ελάχιστοι μόνο γνώριζαν το αυτονόητο. Κι αυτοί, είτε σιωπούσαν, είτε ανακαλούσαν κάτω από την φοβέρα της Ιεράς Εξέτασης που σήμερα αντικαταστάθηκε από τα ΜΜΕ του γαύρου. (τι λέω ρε φούστη μου;;;;)
[/quote]θες απάντηση ρε??????

ΡΕ ΚΟΛΟΜΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Pappas10

[quote user="rain" post="333865"][quote user="Pappas10" post="333797"]Ελάχιστοι μόνο γνώριζαν το αυτονόητο. Κι αυτοί, είτε σιωπούσαν, είτε ανακαλούσαν κάτω από την φοβέρα της Ιεράς Εξέτασης που σήμερα αντικαταστάθηκε από τα ΜΜΕ του γαύρου. (τι λέω ρε φούστη μου;;;;)
[/quote]θες απάντηση ρε??????

ΡΕ ΚΟΛΟΜΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/quote]

Φούστης ήταν ο Κολόμβος;;; Εξ' ου και "κολόμπος" ο Κωλομπαράς;;;;   :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

rain

ένα άγχος με τους φούστιδες το έχεις ρε συ. κιναιδοσήμα το ένα, φουστη το άλλο, από δω το πας εκεί το φέρνεις όλο το φουστεύεις  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

287 Επισκέπτες, 0 Χρήστες