Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 633
  • Total: 633

Το Video για Εφραίμ Καραμανλή Ρουσόπουλο

Ξεκίνησε από NoName, Ιανουαρίου 28, 2010, 12:16:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

NoName

Το παράδοξο δεν είναι ότι λένε όταν είναι μεταξύ τους, ότι φανταζόμασταν αλλά δεν το παραδέχονταν
Ούτε το γεγονός της προσπάθειας να τα μπαλώσουν
Το παράδοξο είναι ότι ακόμα κι όταν είναι μεταξύ τους, καταγράφει ο ένας τον άλλον
Νομίζω σε αυτό το βίντεο που έβγαλε στο Αλτερ ο Χαρδαβέλας δεν είχαν βάλει κατάσκοπο οι δημοσιογράφοι, ούτε ότι θα υπήρχε κάποιος κρυφοπασόκος να τους γράφει.
Ένας από την παρέα κατέγραφε τους άλλους

Δικός τους άνθρωπος μεγάλης εμπιστοσύνης είναι. Τώρα ξέρουν και ποιός είναι από την γωνία λήψεως που υπάρχει
Έχω μια μεγάλη βεβαιότητα ότι αν κοιτάξουν (και) τα δικά τους βίντεο που κατέγραφαν τους απέναντι τους, θα τον δουν, αν δεν θυμούνται καλά

κώστας

Το ανησυχητικό είναι ότι
μετά από μία εκλογική νίκη
με 10,5% διαφορά,
όπου η οικονομική κατάσταση
έχει ανακηρυχθεί σε υπόθεση
εθνικής σημασίας,
επιστρέφουμε στο παρελθόν
σε συμπεριφορές που τιμωρήθηκαν
ήδη και μάλιστα σκληρά.
Στροφή στην παρελθούσα
σκανδαλολογία/σκανδαλοκρατία
φανερώνει δυστυχώς αδυναμία
αντιμετώπισης του παρόντος.
eLe

NoName

Συμφωνώ ότι είναι ανησυχητικό, όταν το κάνουν πολιτικά κόμματα και πολιτικά πρόσωπα.
Το παράδοξα όμως για εμάς παραμένει. Επίσης δεν έχω καμία αμφιβολία ότι παρόμοια παράδοξα, θα παράγονται και τώρα από την νυν κυβέρνηση και είναι θέμα χρόνου να τα δούμε να παίζουν στο γιουτούπ

κώστας

Για να πω την αλήθεια
θεωρώ ότι είναι πιο ανησυχητικό
όταν παίζουν μπάλλα τα κανάλια:
οφείλουν οι πολιτικοί να ξεβρωμίσουν
μόνοι τους, αν δεν θέλουν
να τους πάρει με τα γιαούρτια
ο κόσμος που επενδύει ελπίδα πάνω τους.
Ελπίζω δηλαδή, να μη δούμε καινούρια
στο γιουτούπ, όπως γράφεις.
eLe

NoName

Ναι είναι χειρότερα τα κανάλια. Αν πρόσεξες το δικό μου σχόλιο δεν ήταν για το θέμα βατοπεδίου ή αν το βίντεο αφορούσε το συγκεκριμένο σκάνδαλο ή όχι. Το δικό μου σχόλιο αφορούσε την μεταξύ τους καταγραφή. Φαντάσου στην παρέα με τους φίλους σου σε μόνιμη βάση να γίνεται καταγραφή.
Όσο για το δεύτερο σκέλος θέλω να το ελπίζω κι εγώ
Και οι δυο ξέρουμε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

larus audouinii

αν είδε κάποιος την εκπομπή, το τελευταίο δεκάλεπτο πρόσεξα, σίγουρα θα παρατήρησε και το κλίμα "φοβικής μυσταγωγίας" ...αρκετοι μοναχοί έχουν "εξαφανιστεί", ειπωθηκε επικεικώς,  αντιδρώντας ή αντικρούοντας τα σκάνδαλα  Υπήρξε η συμφωνία για ρώτηση στην Βουλή την επόμενη μέρα από βουλευτή του Λαος και εμπλοκή εισαγγελέα Ο δημοσιογράφος Κώστας Μπαξεβάνης εξέθεσε το ιστορικό των Κυπραίων μοναχών του κυκλώματος που έχουν διαπιστωθεί αδικήματα σε βάρος τους στην Κύπρο, όπως παιδεραστία
Και φυσικά, το τοπίο διαχείρησης και καταπάτησης του Αγίου Ορους από συγκεκριμένα κυκλώματα με στόχο άλλες σκοπιμότητες με την βοήθεια της πολιτικής σκηνής ...Και ο κίνδυνος της μελλοντικής διαχείρησης από μοναχούς των βαλκανίων που εισέρχονται στο Αγ Όρος
Επιμένω πως αυτή η εικόνα δεν είναι του Αγίου Όρους
Με αυτά και με αυτά  και αν προσθέσεις το κλιμα γενικότερα μιας μερίδας του τύπου...το πως αντιμετωπίζουν χαιρέκακα τα μιντια τελευταία και τον χωρισμό του Λάτσιου Μενεγάκη, μάλλον είναι καλύτερα να μην ανοίγει κανείς το χαζοκούτι, ούτε να βλέπει επιλεκτικά ιντερνετ Εκτός και αν είναι στο λαιφ στάιλ του, να πιάνει γιαουρτια  ;-)

633 Επισκέπτες, 0 Χρήστες