Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 316
  • Total: 316

Αντιδράσεις... (Μέρος !ον)

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 17, 2004, 02:43:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

purple

Syndew tin ilektriki moy kithara me ton megalo enisxyti kai ta 2 katostaria ixeia,wste na trizei to patwma oso pio poly ginetai...

fmas

Ανάλογα........

Σε κάτι θετικό: π.χ. Τεστ σχεδίου.... Έξαλλα πανηγύρια.... Φανταστήτε να πάρω το πτυχίο.... :P

Σε κάτι αρνητικό: Μούτρα ως το πάτωμα ή νευρά και φωνές ή κλειδώνομαι στο δωμάτιό μου και προσπαθώ να χαλαρώσω... Σπάνια Internet ή μουσική γιατί δεν μου φταίνε οι άλλοι.......

jcdenton

Purple ένας σεισμός 9,5 ρίχτερ από την ηλεκτρική σου προκλήθηκε?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

purple

Παράθεση από: "jcdenton"Purple ένας σεισμός 9,5 ρίχτερ από την ηλεκτρική σου προκλήθηκε?
akribws!!!

jcdenton

Η κιθάρα κρίνεται επικίνδυνη!!!
Ross Perot (1930 - ...)

Anonymous

ta pragmata einai apla bre paidia , gia somatikh ektonosh  yparxoun 2 pragmata somatikh askhsh , (prosopikh protimhsh treximo , monozygo , kampseis ki alla tetoia xenerota) kai to deytero einai to sex (thn bazeis apo kato kai trizoun oi somiedes koinos...)
tora gia na xaro toso poly pia, den xero ti prepei na symbei (o kalos theoulhs me exei axiosei me polles xares sth zoh mou)
pisteyo na sas kalypsa

Argiro

Για μένα η καλύτερη αποσυμπίεση από το στρες είναι το διάβασμα. Είμαι ικανή να διαβάζω σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμη και 48 ώρες συνέχεια, χωρίς να κοιμηθώ, επειδή όταν έχω άγχος έχω συνήθως και αϋπνία. Τις περισσότερες φορές ξεκινάω να διαβάσω για να νυστάξω, αλλά πού τέτοια τύχη... Αν τύχει και κανένα ενδιαφέρον βιβλίο, τότε πάει ο ύπνος.

riaghul

...όπως και νάχει...μετα απο πίεση και βαρύ προγραμμα
φροντίζω να  βάζω σε ενέργεια τη κίνηση...
τρέχω, αθλούμαι ....ακούω μουσική και παίζω το αρμόνιο.. :lol:

αν η φόρτιση προέρχεται απο συναισθηματικούς λόγους...
τότε ΔΕΝ ακούω μουσική...
πηγαίνω μια βόλτα στη θάλασσα....ακούω το παφλασμό
του κύματος πάνω στα βότσαλα..ατέλειωτη ροή..θυμωμένη ή μή..
Κοιτώ την απεραντοσύνη της...και τη μεταφράζω μέσα μου
όμορφα ...όμοια με την απεραντοσύνη των συναισθημάτων...
που ειναι κι αυτά με ορμή άλλοτε και με γλυκύτητα κάποιες φορές..
Κι εκεί με βρίσκει η νύχτα...
Με το νού στη θάλασσα...

:arrow:  :)

fmas

Summer μία απορία έχω.... Πως μπορείς και τρέχεις αλλά για περπάτημα ούτε λόγος????? Μπας και είσαι διχασμένη προσωπικότητα???????????

yoda

η δικια μου μεθοδος εκτονωσης εχει 2 σταδια=
1ον ξεκινω μια διαδρομη με το αυτοκινητο μεχρι ενα αγαπημενο μου σημειο ακουγωντας σχεδον παντα Παπαζογλου η Τερζη.οχι πως αυτο με ηρεμει απλα συγκρατει για λιγο τον θυμο μου ωστε να μην αρχισω τις "ανωριμοτητες" σε δημοσιο δρομο.
2ον και σπουδαιοτερον σταδιο.εφοσον καταληξω στο συγκεκριμενο σημειο που το γνωριζω πολυ καλα και που δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γινω υπαιτιος για κανενα ατυχημα (ειναι ετσι η μορφολογια και η τοποθεσια του σημειου)ξεκινω εναν αγωνα...ραλλυ με τον εαυτο μου!!!μετα απο αρκετα χιλιομετρα "αγωνιστικης"οδηγησης παντα νιωθω πιο ηρεμος και χαλαρος.
ισως να βοηθα το γεγονος οτι για οση ωρα οδηγω ετσι ειμαι υποχρεωμενος να ξεχνω τα παντα και να επικεντρωνομαι στον δρομο (αλλιως δεν θα ζησω για να το ξανακανω :lol: ) οποτε οτι με εχει εκνευρισει ερχεται σε δευτερη μοιρα.
δεν ξερω αν αυτο ειναι δειγμα ανωριμοτητας αλλα το προτιμω απο το να βρισω η να κακοκαρδισω καποιον που δεν μου φταιει και σε τιποτα!

Konstantinos

ΛΟΙΠΟΝ...............ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ(ΕΚΠΟΜΠΕΣ-ΗΧΟΛΗΨΙΑ)ΚΤΛ ΚΤΛ.....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Η  ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Η ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ CDακια ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΤΟ DVD ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΕΡΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ(ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΞΕΝΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ............ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ...............ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

KiSSeS

Παράθεση από: "kuria"΄Οταν είσαστε συναισθηματικά φορτισμένοι πώς εκτονώνεστε;

χμμμμμ

συναισθηματικα φορτισμενη φανταζομαι οτι εννοεις οταν ειμαι αγχωμενη ή στενοχωρημενη ή γενικα πιεσμενη απο μια κατασταση........

λοιπον... το μονο σιγουρο ειναι οτι τοτε εχω νευρα... πολλα νευρα!!! Οι αντιδρασεις ειναι 2 ειδων...

Δηλαδη, ειτε να αρχισω να φωναζω και να τσαντιζομαι με το παραμικρο, νευρικοτητα δηλαδη στο επακρον, και τοτε ειναι που δε πρεπει να μου μιλαει ανθρωπος γιατι θα τα ακουσει χωρις λογο, μεχρι να ξεθυμανω...

Ειτε να "κλειστω" στον εαυτο μου, με νευρα μεν, τα οποια δε φαινονται ευκολα, αλλα να μου βγουν σε μελαγχολια. Τοτε κανεις δε μπορει να μου παρει κουβεντα, δεν υπαρχει διαθεση συνομιλιας απο τη μερια μου και η κλασσικη απαντηση ειναι "δεν εχω τιποτα" και "καλα ειμαι". Δεν ειναι ακριβως μουτρα, αλλα ειναι μια πολυ "down" ψυχολογια, η οποια θελει και ιδιαιτερη μεταχειριση.. Αμα μου βαλεις τις φωνες πχ, το μονο που θα καταφερεις ειναι να με "ριξεις" κι αλλο... Κι αυτο κραταει απο μερικες ωρες εως και μερες. Μεχρι βεβαια να ξεσπασει σε κλαμματα... Πραγμα που κανει να απορουν οι γυρω μου.. Μετα ομως ειμαι και παλι καλα! :D

Παντως και στις 2 περιπτωσεις αυτο που με χαλαρωνει ειναι η μουσικη... Ανεκαθεν με "ταξιδευε" μακρια απο τα προβληματα μου και ακομα το κανει...

Δεν ειμαι στα καλα μου ε??? :roll: :roll:

Anonymous

fmas:

Summer μία απορία έχω.... Πως μπορείς και τρέχεις αλλά για περπάτημα ούτε λόγος????? Μπας και είσαι διχασμένη προσωπικότητα???????????

tora to katalabes? sto exo pei gia to allo mou to kousouri pou pairno to agaphmeno tsekouri kai kobo boltes ta bradia sta parkakia?  xexexexe
 (oxi gia na kopso xyla gia to tzaki)

jcdenton

Η δικιά μου εκτόνωση είναι να πηγαίνω σε μάθημα του Κωνσταντινούδη (Γιάννη, Σωκράτη δεν θέλω σχόλια)!!!!
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Βίτσια είναι αυτάαααααααααααααααααααααααααααααααα

316 Επισκέπτες, 0 Χρήστες