Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 239
  • Total: 240
  • Leon

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ....

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 18, 2004, 07:43:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

την ανάσα σου στο στόμα μου και την καρδιά σου να πάλλεται στο στήθος μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

Παράθεση από: "kuria"την ανάσα σου στο στόμα μου και την καρδιά σου να πάλλεται στο στήθος μου...
....το αγγιγμα σου πανω στο δερμα μου και την βραχνη φωνη σου να μου ψυθιριζει κοντα στο αυτι μου <<αγαπη μου-κοριτσι μου-γυναικα μου>>....

metanastis

οτι πέρασε θα ήθελα να (ξανα) νοιώσω
έστω και λίγο, έστω και μια φορά.
Ενα άγγιγμα και ένα χάδι.
Μια γλυκειά κουβεντα.
Κι ύστερα πάλι θα χαθεί...............

:(

danai

Θα ηθελα να νιωσω....[size=18]ΓΕΜΑΤΗ!!![/size]

kuria

εγώ πάλι γιατί νοιώθω πως έχω κάνει ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ;        :twisted:

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"εγώ πάλι γιατί νοιώθω πως έχω κάνει ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ;        :twisted:

Χριστούγεννα είναι, αν δεν είσαι εγκρατής και δεν είναι και ο Παππάς τριγύρω κάπως έτσι την πατάς...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Αν το συνδυάσω με το προηγούμενο μήνυμα.... καλάαααα, καλάαα, καλά, καλά, καλά.

Με.... ναι

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

etet

ΘΕΛΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ...Η ΠΙΚΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΠΑΙΔΕΨΕ,ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑ... ΠΙΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...!!!

etet

Παράθεση από: "etet"ΘΕΛΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΝOΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ...Η ΠΙΚΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΠΑΙΔΕΨΕ,ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑ... ΠΙΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...!!!

minoraki

ετετουλα καταλαβαινω πολυ καλα τι γραφεις!
ομως μπορεις να φανταστεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν νιωσει τον πονο της αγαπης? αυτης της αγαπης που σε μεταμορφωνει, σε απογειωνει, σε ματωνει, σε μετουσιωνει, σε μαγευει, σε κανει να κλαις, να γελας, σου μαλακωνει την ψυχη, σου φτερουγιζει την καρδια, σου τρελαινει το μυαλο....θα προτιμουσες να μην ειχες νιωσει καπως ετσι? εγω ομολογω πως οχι!

kuria

όπως λέει και το άσμα...
αλοίμονο σ' αυτούς που δεν αγάπησαν
αλοίμονο αλοίμονο αλοίμονο...
αλοίμονο σ' αυτούς που δεν δακρύσανε
ζωή την ομορφιά σου δε γνωρίσανε...

spellbound

Παράθεση από: "gikama"...απλα ερωτευμενη....

ετσι, για αλλαγη...

]

Κιουρια, μπας και ταιριαζουμε απολυτα???  ]

Pappas10

Παράθεση από: "gikama"Κιουρια, μπας και ταιριαζουμε απολυτα???  ]

Εγώ πάντως το μόνο θάψιμο που θα ρίξω θα είναι του εαυτού μου.... στην Ντουλάπα με Φραππέ ως είθιστε....  :P  :P  :P

Με.... ό,τι επιθυμείς

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

fmas

Παράθεση από: "Pappas10"Εγώ πάντως το μόνο θάψιμο που θα ρίξω θα είναι του εαυτού μου.... στην Ντουλάπα με Φραππέ ως είθιστε....  :P  :P  :P

Με.... ό,τι επιθυμείς

Παππάς10

Αμάν ρε Πάτερ... Μπορείς να κοιμάσε και στο σαλόνι και αν απολαμβάνεις αρκεί να μην σε παίρνει ο ύπνος ΒΑΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ.....  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Pappas10

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "Pappas10"Εγώ πάντως το μόνο θάψιμο που θα ρίξω θα είναι του εαυτού μου.... στην Ντουλάπα με Φραππέ ως είθιστε....  :P  :P  :P

Με.... ό,τι επιθυμείς

Παππάς10

Αμάν ρε Πάτερ... Μπορείς να κοιμάσε και στο σαλόνι και αν απολαμβάνεις αρκεί να μην σε παίρνει ο ύπνος ΒΑΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ.....  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Αφού είμαι παραδοσιακά σταθερός στις απόψεις μου... δεν θέλω εναλλακτικές ρε φίλε. [size=18]ΝΤΟΥΛΑΠΑ [/size]και [size=18]ΦΡΑΠΕ[/size].

Αυτό είναι το νόημα του καλού ανωμαλιάρη απανταχού και εις όλον τον κόσμον...

εσείς οι νεοτεριστές ας διαλέξετε Video Chat και Red Bull.

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

minoraki

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "fmas"

Με.... ό,τι επιθυμείς

Παππάς10

Αφού είμαι παραδοσιακά σταθερός στις απόψεις μου... δεν θέλω εναλλακτικές ρε φίλε. [size=18]ΝΤΟΥΛΑΠΑ [/size]και [size=18]ΦΡΑΠΕ[/size].

Αυτό είναι το νόημα του καλού ανωμαλιάρη απανταχού και εις όλον τον κόσμον...

εσείς οι νεοτεριστές ας διαλέξετε Video Chat και Red Bull.

Με εκτίμηση

Παππάς10
βρε fams μου αφου τον βλεπεις οτι θελει ντε και καλα να μεταλλαχθει....ποσες φορες του ειπαμε οτι δεν πρεπει να πινει στιγμιαιο καφε? τιιιιιιιιποταααα αυτος.......
εμεις ας πιουμε λοιπον το ουισκακι μας και βλεπουμεεεεεεεεε......

239 Επισκέπτες, 1 Χρήστης