Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 314
  • Total: 314

Τηλεφωνικό σεξ!!!

Ξεκίνησε από titica, Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:33:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

οτι μπορει ο καθενας κανει...

κατι αποριες που τις εχεις και συ βρε rain...   :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

skou70

hehehe oi aisthiseis einai panw katw oi idies hehehehe

black_velvet

[quote user="skou70" post="334893"]hehehe oi aisthiseis einai panw katw oi idies hehehehe[/quote]

Κοιλιόδουλε!  :mad:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

skou70

afou eipame oti mporei kanei o kathenas   :x

fere mou syntrofo na trwme parea tin wra pou kanoume sex tilefwniko i radiofwniko i apla foniko   :x

kuria

πες τα βρε skou να αγιασει ο στομας σου (και να γευεται καθημερινα τονους παϊδακια)... κανεις δε μας καταλαβαινει πια τη σημερον ημερα...

Crazy

εγώ καταλαβαίνω καλέ !!!
εξού κι όταν ανέφερε ο ντου κάτι περί λουκάνικων (κι ενώ έπαιζα την υπεράνω και καλά)
το λάγνο βλέμμα μου πήρε κάτι προς το αλλήθωρο
και ο αισθησιασμός του μετατράπηκε λιγουλάκι σε στυλ : στάκα να σε τσακώσω !!!

pixie

κώστας

Η μαλακία της τηλεόρασης
τι σχέση έχει με
το τηλεφωνικό σεξ;
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="337617"]Η μαλακία της τηλεόρασης
τι σχέση έχει με
το τηλεφωνικό σεξ;[/quote]

Η πραγματικότητα, θέλεις να πεις...

Γιατί αυτό που παρουσιάζει εδώ η τηλεόραση, διακωμωδώντας σαφώς, είναι μια πραγματικότητα και μάλιστα καλοπληρωμένη! :evil:
Και για να υπάρχει, μάλλον το πληρωμένο τηλεφωνικά υπονοούμενο έως υποτιθέμενο σεξ, αξιοποιείται, χρόνια τώρα, ως ιδέα από αρκετούς... ;-)

Η @αλακία λοιπόν ''ανήκει'' αποκλειστικά στους καταναλωτές αυτών των γραμμών! :razz:

Michael_Design

[quote user="κώστας" post="337617"]Η μαλακία της τηλεόρασης
τι σχέση έχει με
το τηλεφωνικό σεξ;[/quote]Η μόνη προφανής σχέση που προς το παρόν βρίσκω εγώ, είναι ότι και το τηλεφωνικό σεξ είναι μαλακία... ή τουλάχιστον εκεί οδηγεί...

KostasD33

[quote user="Michael_Design" post="337620"][quote user="κώστας" post="337617"]Η μαλακία της τηλεόρασης
τι σχέση έχει με
το τηλεφωνικό σεξ;[/quote]Η μόνη προφανής σχέση που προς το παρόν βρίσκω εγώ, είναι ότι και το τηλεφωνικό σεξ είναι μαλακία... ή τουλάχιστον εκεί οδηγεί...[/quote]

μαλακία με παρέα .....

αντί μαλακία της μοναξιάς ....

kuria

σημερα τρωμε μπριζολακια και μπιφτεκια στα καρβουνα με μαρουλοσαλατα...

skouuuuuuuu παρε με τηλεφωνο βρε...

pixie

Τώρα θα με κάνετε να αναφερθώ και στη γνωστότατη ρήση:

Αν πετύχει η @αλακία, τύφλα νάχει ο έρωτας...'' ή κάπως έτσι τέλος πάντων! ;-) :mrblue:

Μην το δένετε και κόμπο βεβαίως, διότι η σκοπιμότητα αυτού του ρητού είναι ολίγον αβέβαιη...

Ασφαλώς όμως αν πρόκειται για κάτι εξαιρετικά εμπνευσμένο και με καλό σενάριο... τι να πω... :roll:  :mrblue:

ΥΓ. Δεν ξέρω... καλού-κακού, ν' αφήσω το τηλέφωνό μου??? :lol:  :lol:  :lol:

Sotis

[quote user="kuria" post="337631"]σημερα τρωμε μπριζολακια και μπιφτεκια στα καρβουνα με μαρουλοσαλατα...

skouuuuuuuu παρε με τηλεφωνο βρε...[/quote]   ολο  σεξ  με τα μπριτζοακια  και  τα μπιφτεκακια  κανεις  εσυ χμ   :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Michael_Design

Τώρα θυμήθηκα άλλο ένα καλό...
Όταν ένας άντρας λέει βρωμόλογα σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει βρωμόλογα σ΄ έναν άντρα, είναι 6 ευρώ το λεπτό περίπου... :cool:  

314 Επισκέπτες, 0 Χρήστες